Mi se pare pertinenta reactia.
Le gasesc totusi o scuza:
- nu suntem educati sa lucram in echipa, din contra lasam totul pe unul singur si dupa aia caraim ca nu e bine...
- cel care tinea revista in spate singur nu mai e printre noi.....
- nu cred ca exista (timpul trecut- nu am diacritice instalate

) o echipa adevarata in spatele revistei, altfel mergea "singura" inainte cu foarte mici sincope...
Eu zic sa le dam vre-o doua-trei numere sa invete cum se misca lumea, cum se cladeste si incheaga un colectiv redactional, cum se editeaza o revista, (si daca ne ajuta experienta/cunostiintele/capacitatea sa ii si ajutam in acest demers!) si abia dupa aceea sa ii criticam...
Ca partea cu critica este intotdeauna cea mai usoara, cam asa e... dar nici lipsa ei (criticii) nu este un lucru bun....eu zic sa le mai dam sansa sa invete ce vrem de la ei si unde este pusa stacheta, nu sa-i iertam....
In rest ramane sigur speranta, sa speram va avea loc si reusita!
1. Ce fel de avantaje materiale obtin radioamatorii din structurile sportive
membre ale FRR in urma practicarii radioamatorismului? O simpla
enumerare ar fi suficienta.
- fiind eu mai batran, pe vremea dinainte, luai prin radiocluburile judete piese sa-ti construiesti ce vrei..., da' atunci erau platite de stat radiocluburile (personal/sedii/etc.) si lumea construia... si macaragiu si doctor si inginer... trecute vremi de doamne si domnite...

... intrebarea este extrem de interesanta.
2. Care este numarul total al radioamatorilor inscrisi in structurile membre ale FRR?
- cred ca toti cand le convine...

.. cand vreau sa completez clubul la wpx nu gasesc nimic din zona...

3. In ce consta caracterul sportiv al urmatoarelor obiective ale FRR:
-Retea de urgenta
- cred ca intrebarea este deplasata.. daca arde o casa vecina nu o stingeti?!, daca puteti ajuta nu o faceti? daca exista o formula institutionala de ce sa nu o folosim.. ?! Si SMURD-ul a plecat la fel si e apreciat azi...
4. In ce consta caracterul sportiv al urmatoarelor obiective ale FRR:
-Birou QSL
- pai cum se justifica pasiunea - prin confirmari!,,,, da' mere au nu?! eu zic "nu ca pe vremuri"!!!!
5. In ce consta caracterul sportiv al urmatoarelor obiective ale FRR:
-Creatia tehnica
- cred ca nu e discutat, este extrem de necesara... altfel mi se pare mult mai facil internetul... de ce ar fi nevoie de radioamatorism?!
6. In ce consta caracterul sportiv al urmatoarelor obiective ale FRR:
-Publicarea unei reviste
- cred ca este buna... altfel ce facem copiem dupa reviste straine sau asteptam sa ni le traduca 4PX... (daca nu mai poate?)... sau daca facem si noi ceva bun si nu avem resurse de site/facebook/etc?
7. Pentru ce numar de radioamatori YO achita FRR taxa la IARU?
- pai ar trebui sa fie la aia autorizati... da cum o strang!?!?!?!
8. Care este motivatia (justificarea) “indemnizatiei de efort sportiv ” pe care o
primesc unii radioamatori pentru participarea in concursuri?
- pai m-o mancat sa ma bag la niste concursuri... mai avea 2-3 dupa mine in clasamente deci nu sunt ultimul... da' nu ma supara...

si n-am primit nimic... stie cineva cum si de ce se primeste... nu ca vreau si eu... da' asa de info...
9. De revista:
A. Poate a fost sustinuta de un singur om care nu mai e....
Concluzii:
1. nu era o echipa care sa sustine revista cand lipseste liderul, sau s-au schimbat conditiile financiare....
2. nu suntem invatati sa lucram in echipa... sa suplinim lipsa unuia dintre noi....
B. Nu putem avea rabdare sa lasam timpul necesar unora care de abia invata sa editeze o revista sa treaca de debut? Si sa nu-i iertam dupa aia... este de abia numarul 3 in noua formula...

C. Dar critica este un element creator... deci ar trebui sa fie constructiva (atat timp cat partea cealalta asculta si "invata"), deci sa-i dam frau liber!!!
D. Dar cred ca ar tr3ebui sa ajunga la zi si sa faca ceva sa creasca calitatea/"satisfactia interesului/asteptarilor publicului'... poate un sondaj mai pertinent aceea ce vor sa citeasca radioamatorii ar ajuta....
73 de yo8rac!