FRR, A.G. si REVISTA R&R

Activitati de club, adunari generale, diplome, indicative speciale...
Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 634
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

FRR, A.G. si REVISTA R&R

Mesajde YO4BKM » Dum Mar 23, 2014 12:11 pm

Am citit procesul verbal al A.G. din 22 martie a.c. https://googledrive.com/host/0B3bR-31Re ... VZWWGo4b0U
M-au surprins minciunile spuse oficial, desi nu ar trebui sa ma mai surprinda nimic.
In 3 nov. 2012 am fost contactat de YO3IRC la Buzau care, afland ca stiu sa fac reviste (am fost mult timp editorul sef al unei reviste academice cu circulatie internationala), mi-a solicitat sa ma ocup de revista. M-a asigurat in repetate randuri - telefonic si prin e-mail - ca imi va pune la dispozitie o echipa de absolventi de la jurnalism cu care are o conventie de colaborare pe jurnalism sportiv. M-a sigurat ca se va ocupa indeaproape de revista, numai sa-i dau eu un inceput. Fara sa am nicio macheta (draft) a revistei, masurand cu rigla spatiile si fonturile, in ianuarie era gata nr. 7/2012 (YO3IRC mi-a cerut sa continui de la acest numar) cu coperti cu tot. Intarzierea s-a produs deoarece YO3IRC m-a amanat cu editorialul presedintelui care ... pana la urma a fost scris de altcineva. Peste nici o luna era gata nr. 8/2012. La ambele reviste am lucrat singur, am tehnoredactat materialele trimise de diferiti autori, am refacut scheme ilizibile, am obtinut acordul in cazuri de copyright (de la autor si editor), totul de la prima pana la ultima coperta. In nr. 7 aratam care este noul concept al revistei dar, daca nu a aparut, cine sa il citeasca si sa colaboreze in conditii mult mai clare? Am pus la dispozitia FRR cele doua numere cand au fost gata. Dar, deoarece nici revista nu a aparut, nici ajutoarele promise nu mi-au fost acordate, mi se dadeau in schimb "indicatii" cum sa fac o revista "second hand" numai cu preluari din alte reviste, am anuntat ca renunt la colaborarea voluntara. YO3IRC mi-a cerut sa le trimit in format electronic pe adresa FRR, se va ocupa YO3FU de ele. Deci, din martie 2013 FRR avea gata de tipar doua numere! Mai mult, peste ceteva luni mi le cere YO8CT, ca le poate tipari el. O alta speranta naruita. In aceste conditii, cum se interpreteaza citatele din procesul verbal de mai sus, pe care le redau mai jos pentru a fi mai usor de descifrat:
"Presed. D-l Ciobanita se ocupa de revista. D-l Dragulescu nu poate sa se ocupe. Nimeni nu s-a angajat sa faca acest lucru". Chiar asa, domnule? Prea scurta memorie!
"YO6QT. - Sa se faca mai mult voluntariat ex. YO3AAj. Prin excelenta suntem voluntari. Pentru reclame in revista nu se pot obtine bani. Trebuie sa marim munca de voluntariat. Revista sta in loc pentru ca nu exista un creier al revistei". Stiu acesti oameni ce vorbesc?

Cele doua numere mai sunt inca in calculatorul meu, o parte le-am expediat pe la diversi prieteni, unii le-au tiparit pentru uz personal, se mai afla la YO3FU YO8CT.
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 634
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: FRR, A.G. si REVISTA R&R

Mesajde YO4BKM » Joi Apr 10, 2014 7:36 am

YO7HG, nu trebuie venit la Braila, eu ma aflu de mai mult timp pe langa Vulcanii Noroiosi, in al doilea amplasament, inainte de a trage cu pusca este bine sa ai idee incotro este tinta ca sa ochesti corect, altfel poti fi lovit prin ricoseu. Dar vad ca ai ajuns atat de mare incat iti permiti sa dai cu sentinta intr-un intreg radioclub, tare bine mai face asta comunitatii noastre, te si vezi presedinte FRR? Pune nene osul la treaba, fa cel putin un numar de revista cu toata bucataria (tehnoredactare, grafica, coperti, machetare, conversia la un format acceptat de masinile moderne de tiparit) dupa care sa se spuna public si oficial ca nu ai facut nimic, apoi striga lozinci istorice. QSL?
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!


Înapoi la “Cluburi si asociatii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori