Calendarul competitional YO de la radioamator.ro si nu cel de la FRR (hamradio.ro), plin de eori care fac doar deservicii cluburilor, radioamatorilor si radioamatorismului YO! "/>
hamradioshop.ro

Rugam insistent a se lua de bun Calendarul competitional YO de la radioamator.ro si nu cel de la FRR (hamradio.ro), plin de eori care fac doar deservicii cluburilor, radioamatorilor si radioamatorismului YO!


Calendarul de la FRR este aprobat intr-o sedinta a CA din octombrie 2014, cu multe erori si date arbitrare (desi am trimis pana la aceasta data regulamentele si datele de desfasurare ale concursurilor noastre).

Deoarece situatia a fost asemanatoare si anul trecut si (referitor la Ziua Telecomunicatiilor US) si a fost salvata in ultimul moment de catre YO9XC care tinea atuinci QTC-ul national, am trimis inca de la inceputul anului 2015 mai multe mesaje in care aratam respectivele erori (de data de desfasurare) pentru YO3KAA, YO3CZW si YO9XC, cu rugamintea de a fi remediate in timp util pe pagina de (dez)informare a FRR, hamradio.ro.

Am primit de la YO3CZW confirmarea ferma ca lucrurile vor fi remediate, dar iata, cu o zi inaintea concursurilor, bulibasala de pe pagina FRR este neatinsa de nimic!

Am luat inca de anul trecut legatura cu YO4KAK pentru a nu ne suprapune cu Cupa Brailei, colegii de acolo au fost foarte intelegatori, tnx! Am fost sunati astazi de catre YO7AKY, participant veteran la concursul nostru, care ne-a atentionat ca in Calendarul FRR maine, 11 mai apare ZT US!!!

Acum sa vedem ce vor intelege participantii, in ce concurs vor lucra maine!

Noi va astepam la Ziua Telecomunicatiilor US luni 18 mai, conform regulamentului!

In numele CD al YOHDDX
Adrian Voica, YO2BPZ

599

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

La aceasta postare nu se (mai) primesc comentarii.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact