hamradioshop.ro

Spatiu de cloud pentru radioamatori


Incepand cu data de 28.10.2017, indicativul YO9ILX – Vali, pune la dispozitia radioamatorilor 10 GB spatiu de cloud, pe serverul privat http://cloud.yo9ilx.ro

Totodata, aveti posibilitatea de a va cripta datele de pe server daca se doreste acest lucru.

Se intra pe pagina de web http://cloud.yo9ilx.ro si se alege SIGN UP, se completeaza datele (e-mail si parola).

In cazul in care se afiseaza mesajul :

Page unavailable
Sorry, but the requested page is unavailable due to a server hiccup.
Our engineers have been notified, so check back later.


Contul este creat, dar din cauza politicii de securitate a bazei de date, si a faptului ca serverul este setat sa nu pastreze date de tip cache sau cookies, serverul respinge cererea si afiseaza acea eroare, dar repet, contul A FOST CREAT.
In acest moment nu trebuie decat sa-mi trimiteti un email la yo9ilx@yo9ilx.ro sa il activez. ( E-mailul de pe care trimiteti cererea de activare trebuie sa fie acelasi e-mail cu care v-ati inregistrat)
De asemenea, daca se foloseste ABUZIV ( A se citi mai jos Termeni si conditii) acest serviciu care este cu titlu de GRATUITATE, nu imi asum nici o raspundere asupra datelor stocate pe server, iar acestea cat si contul vor fi sterse automat.
In speranta ca am putut fi de folos, va multumesc.


Termeni si Conditii de Utilizare a serverului cloud http://cloud.yo9ilx.ro

Drepturile si obligatiile clientului
Clientul se obliga:

1.- sa asigure utilizarea corespunzatoare a serverului de cloud si facilitatilor oferite de furnizor, sa nu provoace daune sau prejudicii furnizorului prin incorecta utilizare a serviciilor oferite,
2.- sa nu încredinteze parolele de acces la contul de cloud al site-ului unor persoane neautorizate,
3.- sa nu utilizeze serviciile în scopuri ilegale sau pentru a susutine activitati ilegale,
4.- sa utilizeze serviciile oferite de furnizor în asa fel încât sa nu contravina legislatiei în vigoare cu privire la protectia minorilor,
5.- sa nu acceseze neautorizat conturile altor clienti,
6.- sa nu utilizeze serviciile oferite de furnizor în asa fel încât sa determine distribuirea de virusi informatici,
7.- sa nu utilizeze programe care aduc atingere bunei desfasurari a activitatii furnizorului,
8.- sa nu faca streaming audio sau video.
9.- sa-si faca back-up-ul datelor din contul de gazduire. Furnizorul nu este responsabil de pierderea datelor clientului din cauza neefectuarii back-up-ului
10.- sa inceteze orice activitati prin eliminarea sau blocarea accesului la informatiile aflate pe paginile gazduite pe serverele furnizorului, pe care tertii le reclama ca fiind ilegale (in ceea ce priveste inc.lcarea drepturilor de autor, sau drepturilor altor persoane, etc.)
11.- sa raspunda solicitarilor furnizorului cu privire la reclamatiile efectuate de terti cu privire la desfasurarea unor activitati ilegale, in termen de 5 zile de la primirea pe e-mail a notificarii.
12.- sa transmita furnizorului datele sale de identificare si o adresa de e-mail valida. Clientul declara ca datele transmise furnizorului sunt reale si ii apartin.


Clauze care pot duce la stergerea contului si blocarea IP-ului.

Daca utilizatorul :
a)– nu îsi executa una din obligatiile esentiale enumerate în Drepturile si obligatiile clientului,
c)– imediat de la data primirii notificarii prin care i s-a adus la cunostinta ca nu si-a executat ori îsi executa în mod necorespunzator oricare din obligatiile ce-i revin.
2.2 Partea care invoca o cauza de încetare a prevederilor prezentului contract o va notifica celeilalte parti cu cel putin 5 zile înainte de data la care încetarea urmeaza sa-si produca efectele.
2.5 Daca un anumit client monopolizeaza resursele sistemului si împiedica furnizarea serviciilor catre ceilalti clienti.

Cel mai important de retinut este ca acest serviciu este GRATUIT si nu se poate imputa OBSOLUT NIMIC proprietarului serverului(YO9ILX), in cazuri de forta majora sau defectiune hardware.

P.S.
In cazul in care doriti ca update-ul in cloud sa fie “la vedere”, adica sincronizat automat, puteti instala clientul “Seafile” pe care il gasiti la pagina http://www.yo9ilx.ro (in partea dreapta a paginii – exista link!)Autor,
Populan Valentin - YO9ILX (Vali)

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact