Introduceti anuntul dumneavoastra

Datele pe care le veti introduce in acest formular se vor regasi in una din cele trei liste (Vanzari, Cumparari sau Diverse) de la Mica Publicitate YO. Va atragem atentia asupra importantei corectitudinii acestor informatii.

In formular elementele marcate cu * sunt obligatorii.

* Nume (ex. Popescu Ion)
Indicativ de radioamator (ex. YO0ABC. Daca nu aveti indicativ de radioamator lasati casuta necompletata)
* Adresa E-mail (aceasta trebuie sa fie valida)
Adresa postala
Telefon (ex. 555-3490)
* Tip anunt Vanzari      Cumparari     Diverse
* Categorie
Vindeti/cumparati tuburi electronice? Alegeti categoria potrivita, nu puneti anuntul la "Componente electronice". Mai multe detalii
Atentie la alegerea categoriei! Anunturile trebuie sa se refere la bunuri si servicii care au legatura cu activitatea de radioamatorism. Exceptie sunt categoriile "APARATURA CITIZEN BAND (CB) SI PMR" si "APARATURA RADIO DE COLECTIE".
* Titlul anuntului
* Anunt
3000 caractere ramase pentru anunt.
Pret informativ
Informatii suplimentare web (exemplu http://www.radioamator.ro/)
Poza (format jpeg):
Introduceti

A SE CITI INAINTE DE POSTARE

Abuzurile materializate prin plasarea intentionata de anunturi false sau care nu au legatura cu activitatea de radioamator vor fi sterse, iar autorii nu vor mai avea posibilitatea de a accesa acest serviciu.

Radioamator.ro nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea si continutul informatiilor introduse.

Un alt anunt care se refera la aceeasi tranzactie nu poate fi introdus din nou la mai putin de o saptamana (7 zile) de la postare.

Anunturile care nu se incadreaza in rubrica in care au fost postate vor fi sterse. De pilda daca un anunt de genul "Schimb o pereche de tuburi GU-29 pentru o statie radio VHF si diferenta" este plasat la rubrica de vanzari, el va fi sters (si nu mutat la rubrica diverse), iar autorul avertizat referitor la aceasta abatere.

Nu postati acelasi anunt in doua sau chiar trei rubrici diferite. Alegeti dintre "vanzari", "cumparari" sau "diverse" rubrica cea mai potrivita anuntului pe care il introduceti.

Nu apasati mai mult decat o data butonul "Introduceti anuntul" intrucat anuntul va aparea de mai multe ori si actiunea va fi penalizata.

Nu combinati in acelasi anunt mai multe actiuni (de pilda "Vand un transceiver si cumpar o antena") pentru ca acest tip de anunt nu se potriveste in nici una din cele trei rubrici. Un asemenea anunt va fi sters imediat, iar autorul avertizat referitor la aceasta abatere.

Scopul sectiunii de mica publicitate este de a facilita comercializarea de produse si servicii din domeniul radiocomunicatiilor de amator si se adreseaza in primul rand persoanelor fizice. Firmele comerciale sunt incurajate si indrumate sa foloseasca servicii comerciale pentru publicitate la bunurile si serviciile pe care le ofera.

Nu introduceti anunturi la nici una dintre cele trei rubrici care sa contina comentarii referitoare la anunturi aparute anterior.

Lungimea unui anunt nu poate depasi 300 de caractere.

Sunt de acord cu regulile de la Mica publicitate YO descrise mai sus. Nerespectarea lor poate conduce la ridicarea dreptului de a utiliza acest serviciu


Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact