l
hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Ati participat in acest an la Campionatele nationale de unde scurte ale Romaniei?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 10-octombrie-2011 si s-a incheiat la 17-octombrie-2011

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii (6)  

  • Postat de Mircea (yo4si) la data de 2011-10-12 21:55:52 (ora Romaniei)
  • Da, in ambele. Le-am prins si anul acesta. Si am bagat si finalul. Un GU74B. In celelalte concursuri interne fara final. Mi-e rusine de ceilalti participanti pasionati de concursuri si care stiu precis ca nu au final. Si mi-e si frica de vecini sa nu le bag RF prin diverse aparate. Deci la noi in campionate, SENIORI sau JUNIORI, indiferent de clasa de autorizare. La box nu se bate un pricajit cu un zdrahon. Ii urca pe cantar inaintea confruntarii. E bine ca juniorii sunt juniori, adica pana la 18 ani. Dar si ei pot avea clase diferite. Oare e asa de greu sa se faca categoria grea si categoria usoara ? HIGH si LOW ? Sau sa coboram toti la 100 watti ? Dar cine controleaza daca se respecta ? Si daca la un moment dat ma voi auzi tare sa mi se spuna ca sunt mincinos ? Indiferent de regulament eu voi participa mereu. Va invit si pe dumneavoastra. Sa auda vecinii din alte tari ca existam. 73s !

  • Postat de Vasile la data de 2011-10-13 11:34:30 (ora Romaniei)
  • Da,am participat in SSB ca si anul trecut !Nu conteaza locul obtinut,cu o putere de cca 90W.Ca antena un banal Inverted V la cca 10m inaltime ! Sper ca anul acesta sa nu mai fiu trecut la LOG CONTROL (2010 )ca,cica am intarziat cu trimiterea ! Placerea este mare si adrenalina pe masura !Da!Cred ca vecinii au auzit viermuiala de statii YO ! Va invit la urmatorul concurs peste cateva zile ! 73 Vasile

  • Postat de niculae ion la data de 2011-10-13 19:37:45 (ora Romaniei)
  • Nu pentru,pentru ca nu are sens,nu merita,am ocupat cindva locuri fruntase {HI] dar au fost altii care au dat din coate si asta e,au avut {PILLLLLLE}si au ajuns unde sint {in fata ] hii MADE IN ROMANIA

  • Postat de David Moldovan la data de 2011-10-15 18:21:14 (ora Romaniei)
  • Imi cer scuze. Nu am participat anul acesta nici in fonie nici in CW. Am facut confuzie cu YO DX HF la care am participat si am votat ca atare. Sper sa se poata face corectia. David, YO5BTZ.

  • Postat de Daniel la data de 2011-10-17 15:12:29 (ora Romaniei)
  • Nu am participat si nu voi participa atata timp cat vor participa unii cum ar fi de ex.YO9WF care mi-a spus inca inainte de incepere concursului(acum cativa ani) ca el va castiga acel concurs si in plus atata timp cat nu va exista o categorie gen 100W care sa poate fi verificata cumva.Imaginati-va cum ar putea cineva sa concureze cu un radioamator care utilizeaza echipamentul de club,antenele,finalul si in plus este ajutat si de alti amici care fiecare are o contributie adica unul scrie,altul asculta,altul completeaza s.a.m.d si la finalul competitiei logul va fi al unui radioamator cu indicativ normal nu de club...???

  • Postat de Oproescu Gheorghe - Tavi (yo4bkm) la data de 2011-10-17 17:08:51 (ora Romaniei)
  • Din pacate concursurile YO se mai afla inca sub un stigmat creat si prin osardia unora care ajung paznici la oi precum lupul din zicala. Pacat pentru cei care mai cred ca pot castiga un concurs cu 100W sau mai putin. Cine poate aduce o motivare rezonabila pentru o putere de 500W sau mai mult, in 3,5 MHz la distante de cateva sute de km? Scorul la chestionar in acest moment, cu 156 neparticipanti din 221 care au raspuns, arata un lucru: mai multa placere ofera traficul liber decat o intrecere care te dezamageste. 73!

    Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!  

    Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
    Mesajele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
    Comentariu *
    Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

    Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
    Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact