hamradioshop.ro

Rezultate la intrebarea saptamanii

Alte intrebari mai vechi Comentati intrebarea acestei saptamani
Intrebare: Utilizati vreun dispozitiv care ruleaza sistemul de operare Android in activitatile specifice de radioamator?
Valori absolute
Valori absolute

Valori procentuale
Valori procentuale

Intrebarea a fost lansata la 14-noiembrie-2016 si s-a incheiat la 21-noiembrie-2016

Intrebarea acestei saptamani a fost sugerata de Morel 4X1AD

Aveti dreptul la un singur vot. Se poate alege o singura optiune. Sondajul de opinie "Intrebarea saptamanii" de la Radioamator.ro nu este stiintific si reflecta numai opiniile utilizatorilor acestui site care au decis sa voteze. Rezultatele nu trebuie considerate a reprezenta opiniile comunitatii de radioamatori din Romania. Aceste intrebari nu sunt comandate de nimeni. Intrebarile saptamanii sunt initiate de redactorii Radioamator.ro, care incearca sa puna in discutie subiecte la ordinea zilei, unele cu specific local, cu referiri la situatia actuala a radioamatorismului YO, dar si teme care constituie preocupari ale radioamatorilor de pretutindeni, cum ar fi activitatea DX, participarea in concursuri, modurile de lucru preferate, conditiile de lucru, problema TVI etc. Rezultatele sondajelor se transpun in cifre si procente. E greu de spus daca ele sunt de folos vreunei institutii (FRR, ANCOM) sau daca ar putea avea vreo consecinta concreta, dat fiind ca reflecta opiniile unui numar mic de radioamatori, de aceea nici nu avem pretentia ca se pot trage din ele concluzii valabile. Participarea este benevola.

Comentarii

 • Comentariu postat de Adrian YO3HJV la data de 2016-11-15 09:24:05 (ora Romaniei)
  Folosesc o gama larga de software: aprs droid pentru APRS, in conjunctie cu TH D74, HamLog pentru portabil, PSK Droid pentru digitale, soft pentru telegrafie samd. Atat pe telefon cat si pe o tableta dedicata. Noile dispozitive permit conectarea de periferice pe portul USB astfel ca se poate conecta comod o interfata audio dedicata.

 • Comentariu postat de Sorin YO2MSB la data de 2016-11-15 21:40:23 (ora Romaniei)
  O activare SOTA fara a avea un dispozitiv Android pe care ruleaza SOTAwatch e ca mancarea fara sare: parca ai fi un bolnav la regim.

 • Comentariu postat de COATU CEZAR YO6CUF la data de 2016-11-18 21:23:55 (ora Romaniei)
  O tableta te poate ajuta enorm in trafic in programele YOFF, SOTA, IOTA, WCA. Te poti anunta pe net, poti da detalii importante ca sa nu mai pierzi timpul in trafic cu diverse expolicatii, poti asculta pe diverse receptoare SDR montate in europa traficul DX catre tine in conditii mult mai bune decat pe Transceiver. Tableta se poate incarca la 220V/ 5,6 V din grup generator sau cu adaptor de 12 V. E un ajutor nepretuit pentru cei care stiu sa lucreze cu ea in Android.

 • Comentariu postat de Badea Mircea Adrian YO9HZN la data de 2016-11-18 21:29:25 (ora Romaniei)
  APRSdroid+Baofeng UV-3R pt APRS, AndFlmsg pentru digitale (PSK31, 63, etc), PocketSat3 pentru predictie treceri sateliti (inclusiv ISS) si diverse aplicatii pentru determinarea QTH-locator-ului. Costuri = zero lei

 • Comentariu postat de Edy YO5VAE la data de 2016-11-20 00:44:28 (ora Romaniei)
  Echolink, Locator, Altimeter, Compass 360 Pro, Electrodroid, Salvamont, uneori Pocket RxTx si Morse Code Reader. Fiecare cu ce-l doare. 73!
 • Scrieti un mic comentariu pentru intrebarea acestei saptamani!
  Comentariul dumneavoastra va aparea dupa postare imediat sub rezultate. Va rugam sa aveti o opinie cat mai concisa si in legatura cu subiectul intrebarii curente.
  Nu uitati sa completati numele, adresa E-mail si eventual indicativul YO (daca sunteti radioamator). Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse.
  Nume *
  E-mail
  Indicativ
  (Acesta trebuie sa fie valid)
  La acest sondaj nu se primesc comentarii decat de la radioamatori
  Comentariu *
  Introduceti acest numar:

  Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
  Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Despre Radioamator.ro | Contact