Radioamator.ro - Înregistrare


ATENŢIE. Forumul Radioamator.ro este destinat a fi utilizat numai de catre radioamatori. Cu toate acestea, chiar daca nu sunteti radioamator, puteti crea un cont care va permite sa va autentificati la sectiunea de Mica publicitate, care functioneaza separat de acest forum.

Pentru a putea posta la Forum, radioamatorii trebuie sa aleaga un nume de utilizator care coincide cu indicativul de apel (sau de receptor, dupa caz).

UN SINGUR nume de utilizator poate fi folosit de aceeasi persoana, fie ca este radioamator, sau neradioamator. Incalcarea acestei reguli atrage suspendarea imediata a tuturor conturilor folosite pentru acces.

Toate accesarile de la Forum si Mica publicitate sunt logate.

Conturile nou create nu sunt activate automat si imediat, fiind necesara aprobarea prealabila a administratorului.


Accesând „Radioamator.ro” (în continuare “noi”, “nostru”, “Radioamator.ro”, “https://www.radioamator.ro/forum”), sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi „Radioamator.ro”. Putem schimba aceste reguli oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi „Radioamator.ro” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul modificării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB (în continuare “ei”, “lor”, “software phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”), care este o soluţie pentru forum lansată sub incidenţa „Licenţei Generală Publică v.2” (abreviată „GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, phpBB Limited nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vizitaţi: https://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde „Radioamator.ro” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet Service Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la respectarea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca „Radioamator.ro” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră necesar. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar „Radioamator.ro” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.
Sunteţi de acord ca postările pe care le introduceţi să rămână permanent pe acest Forum şi să fie parte integrantă din conţinutul acestui Forum, ştergerea lor fiind la discreţia deţinătorului site-ului Radioamator.ro.