Pagina 1 din 1

O noua versiune experimentala Pocket RxTx Pro

Scris: Mar Iul 31, 2018 10:36 pm
de yo3ggx
Versiunea experimentala 3.0b1 Pro (full si fara reclame) a aplicatiei Pocket RxTx este acum disponibila pentru download. Schimbarile sunt majore, in special in modul de operare. Pentru mai multe detalii si linkurile de download, am creat un thread nou in forumul aplicatiei. Daca aveti ocazia sa o testati, va rog sa-mi trimiteti observatiile voastre. https://www.yo3ggx.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=612

Re: O noua versiune experimentala Pocket RxTx Pro

Scris: Mie Aug 01, 2018 4:42 pm
de yo8rqp
Am instalat noua variantă pe un android Huawei P20 Lite. Merge bine, grafica este net superioara precedentelor. Se operează mai ușor. Cred că este cea mai bună din câte ai produs, Dănuț. 73!

Re: O noua versiune experimentala Pocket RxTx Pro

Scris: Mie Aug 01, 2018 5:19 pm
de yo3ggx
Daniel, multumesc pentru feedback. Cum nu am avut suficient timp sa o testez ca lumea, ma asteptam ca in prima zi sa primesc o gramada de reclamatii. Le astept in continuare, sigur mai are probleme ...:-)

Re: O noua versiune experimentala Pocket RxTx Pro

Scris: Mie Aug 01, 2018 5:33 pm
de yo8st
Am instalat ultima versiune, design super, interfata cu utilizatorul rapida pentru configurare si alegerea statiei, functie excelenta pentru analiza spectrala care isi regleaza automat sensibilitatea in functie de zgomotul benzii (color acum), felicitari pentru rezultat, foarte stabila!

Re: O noua versiune experimentala Pocket RxTx Pro

Scris: Mie Aug 01, 2018 5:35 pm
de yo3ggx
Acel reglaj automat pentru Waterfall are o mica problema cu serverele care au o neuniformitate accentuata a zgomotului in banda (mic, spre 0, la capete. Inca nu am gasit algortimul optim, dar mai sap. Multumesc pentru feedback.