Eu cu cine votez?

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
YO3ITI
Mesaje: 280
Membru din: Vin Dec 11, 2020 9:09 pm
Contact:

Re: Eu cu cine votez?

Mesajde YO3ITI » Lun Iul 17, 2017 7:27 pm

YO4BKM scrie:...[i]Art.4 Federaţia Română de Radioamatorism este singura autorizată să organizeze şi să controleze activitatea de radioamatorism din România....


Ei bine, asta e cel puțin amuzantă.

De fapt, cred că fiecare are libertatea să scrie un statut în care să pună, de pildă, o prevedere de genul "EU sunt singurul autorizat să întrețină un dialog cu președintele SUA". Trăim într-o lume liberă. Doar că genul acesta de articole și reglementări pot stârni, eventual, doar reacții de tip "azi ți-ai luat medicamentele ?"

73

YO5AVN
Mesaje: 99
Membru din: Lun Mar 21, 2011 12:18 pm
Contact:

Re: Eu cu cine votez?

Mesajde YO5AVN » Lun Iul 17, 2017 10:31 pm

"...[i]Art.4 Federaţia Română de Radioamatorism este singura autorizată să organizeze şi să controleze activitatea de radioamatorism din România"
- .. este foarte bine formulat - singura problema e ca NU se specifica de catre cine anume este "autorizat" sau in temeiul carei legi!
Mici-mari "scapari" sau exagerari INTENTIONATE ????
Cu "controlattul" ... ar vrea ei - dar dupa legea ANCOM nu prea tine!
Cu "organizatul" - din pacate asta presupune cunoastere/stiinta - un pic de "inteligentia" - dupa cum rezulta si din topic - "organizarea" e putreda - de la cap la coada - nici macar sa citeasca un calendar NU are cine la CA - frr! Oare s.g. frr stie sa se uita in calendar cand ia salariul????? Pune vreodata intrebarea....si totusi pentru ce iau banii astia?????
Presedintii si vicepresedintii - "alesii poporului" stiu oare ca NU ai cum sa lucrezi in doua concursuri cu regulamente diferite simultan??????? Au lucrat in viata lor intr-un concurs organizat de frr??? Daca NU - ce cauta acolo??? -


Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Google [Bot] și 6 vizitatori