Rezultatele sportivilor români în 2017

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
yo5ajr
Mesaje: 719
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Rezultatele sportivilor români în 2017

Mesajde yo5ajr » Mar Aug 22, 2017 9:09 am

Pe saitul jalnic al FRR la "comunicari" apare "Rezultatele sportivilor Romani 2017". In afara de faptul miserupist ca acest articol a fost "Copy Paste" de la atotputernicul fara rost - MTS, mai demonstreaza un lucru stiut in ultimii ani - conducerii actuala al FRR doare in cot rezultatele obtinute de proprii membri afiliati in chiar trambitatele activitati sportive, la marile si micile concursuri. Pentru ei in mod tendentios conteaza medaliile obtinute la ce a mai ramas in cetoasa lor conceptii - telegrafie sala, unde prin stradaniile unor copii se mai obtin medalii. Sau e vorba de altceva? Hai sa nu fim tendentiosi, FRR - ului e lehamite sa tina evidenta rezultatelor si la alte activitati chiar daca prin bunavointa unor pasionati mai exista participari, chiar nu urmaresc propriul program de participari stabilit de la inceputul anului? Apoi chiar nu comunica cu "mironosita" MTS? Chiar nu exista alte forme de activitati in afara de telegrafie sala? Pai atunci de ce mai exista FRR? De mult nu am mai postat aici, din convingere ca este degeaba dar tonul comentariilor spune ca nu s-a generalizat inca indiferenta radioamatorilor - indiferenta 'boborului" atat de ravnit de FRR, pentru "liniste"......tovarasi! :mrgreen: 73 de yo5ajr

YO5AVN
Mesaje: 99
Membru din: Lun Mar 21, 2011 12:18 pm
Contact:

Re: Rezultatele sportivilor români în 2017

Mesajde YO5AVN » Mar Aug 22, 2017 1:35 pm

Draga Miki!
Ce te mai ostenesti?
Nu vezi ca ca frr, in frunte cu presedintii si SG + ceilalti salariati ai MTS pentru "radiosport" dormiteaza - pe site-ul lor nici macar concursurile proprii - CN - nu sunt in stare sa popularizeze, sa actualizeze regulamentul etc.????
Crezi ca daca te ostenesti reusesti sa-i scoti din starea lor de somnolenta la care se aduga si multa nepasare si nepricepere!
Lasa-i sa doarma, sa se odihneasca in pace!


Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori