Campionatul Mondial IARU HF

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
Avatar utilizator
n2yo
Site Admin
Mesaje: 895
Membru din: Joi Iun 10, 2010 12:17 am
Contact:

Campionatul Mondial IARU HF

Mesajde n2yo » Joi Iun 24, 2010 12:22 am

Urmare a contestatiei pe care asociatia radioamatorilor din Spania (URE) a facut-o impotriva celei din Germania (DARC) prin care DARC a fost acuzata de fraudarea scorului echipei DA0HQ in Campionatul Mondial IARU HF 2009, ARRL in calitate de contest manager a decis ca nici o diploma de concurs sa nu fie acordata pentru scorurile de top obtinute de statiile HQ, reprezentand societatile membre IARU. Si alte decizii sunt in discutie, ele urmand sa afecteze desfasurarea concursului in anul 2010 si in viitor. Un articol pe aceasta tema a fost scris de Alex YO9HP http://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=676.
In curand articolul nu va mai fi pe prima pagina, insa el este de actualitate, asa incat m-am gandit sa creez acest topic pe Forum, pentru dezbateri.
A fost decizia ARRL corecta? A fost ea oportuna, la o luna inainte de concurs? Este ARRL in masura pe viitor sa arbireze Campionatul Mondial IARU HF? Ce schimbari ar trebui facute pentru a se evita fraudele de catre echipele HQ? Aveti sugestii pentru modificarea regulamentului in asa fel incat acesta sa fie echitabil pentru reprezentativele HQ, inclusiv YR0HQ?

73s de Ciprian N2YO

Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori