PE CINE REPREZINTA "ECHIPA NATIONALA" LA IARU CONTEST?

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
yo5fmt
Mesaje: 95
Membru din: Mie Iul 07, 2010 11:18 pm
Contact:

Re: PE CINE REPREZINTA "ECHIPA NATIONALA" LA IARU CONTEST?

Mesajde yo5fmt » Lun Iun 15, 2020 11:30 pm

Noaptea mintii! Stau, citesc si ma minunez! Maaai, cei care ati ajuns vremelnic prin conducerea FRR! Daca Miki, YO5AJR e omul care numai sta pe margine si da cu bolovani, inseamna ca nu stiti nimic din propria voastra ograda! Cred ca inca nu erati nici in...aparatul reproductiv al parintilor vostrii cand OMUL asta FACEA ceva pentru radioamatorismul romanesc! Si inca face! Chiar si in conditiile acestea, cand il scuipati vartos, va intinde mana si va ofera ajutorul! Rusine sa va fie!
Vasile, yo5fmt

yo2lsp
Mesaje: 57
Membru din: Dum Iun 20, 2010 12:03 am
Contact:

Re: PE CINE REPREZINTA "ECHIPA NATIONALA" LA IARU CONTEST?

Mesajde yo2lsp » Mar Iun 16, 2020 9:57 am

FRR are un statut care exclude orice relatie cu radioamatorii ne-sportivi. Asa a fost in trecut, asa este si acum. Diferenta o fac oamenii din conducere. Eu continui sa il regret pe Ciobanita, care stia sa medieze si sa armonizeze cumva cele doua aspecte. Doar ca el era un leader. Acum sunt sefi.
Cand discutam de relatia cu IARU, FRR cand are nevoie de noi (cei ne-afiliati, nesportivii) e o actiune nationala fara legatura cu apartenenta, cand discutam de acces la serviciile IARU , deodata apartenenta la FRR conteaza.
La capitolul comunicare sunt la fel de deficitari. Nu se raspunde la email-uri, nu se raspunde la telefoane , nu se discuta direct. Nu stiu daca e dezorganizare sau pur si simplu sunt depasiti.
Anul trecut dupa YR0HQ , se anuntau actiuni, pregatiri, identificarea locatiilor, opretaorilor din timp , etc... Suntem iar pe ultima suta de m , iar se va injgheba ceva.
Eu personal si clubul din care fac parte am declinat invitatia de participare, pentru lipsa de comunicare si atitudinea actualei conduceri. Revenim cand lucrurile se schimba (in bine sa speram....)

73!
YO2LSP.

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 836
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: PE CINE REPREZINTA "ECHIPA NATIONALA" LA IARU CONTEST?

Mesajde YO4BKM » Mar Iun 16, 2020 1:53 pm

yo2lsp scrie:FRR are un statut care exclude orice relatie cu radioamatorii ne-sportivi.

Așa și trebuie să fie, o federație sportivă dezvoltă relații numai cu sportivii organizați în cluburi. Numai că ... la FRR este un haloimăs greu de înțeles. S-au tot schimbat președinți ai FRR, membrii ai CA, președinți ai comisiilor și colegiilor, dar ceva (cineva) rămâne pe poziție și, după câte se pare, este continuatorul stării de lucruri. Nu pot avea altă impresie când eu, care nu am plătit niciodată taxa de membru FRR (deși am fost mereu membru al radioclubului brăilean al cărui membru fondator sunt), am primit o „DIPLOMĂ DE MERIT” în calitatea pe care FRR mi-a atribuit-o nestatutar de „Consilier Tehnic” (în virtutea cărei reglementări?), cu ștampila FRR și semnată doar de „SECRETAR GENERAL MARIUS MITRUȚ”. Total contrar statutului FRR, total cotrar oricărei uzanțe după care o autoritate este reprezenată de președinte. Am refuzat-o pentru că nici măcar ca o glumă proastă nu o pot lua în considerare. Așa că mă întreb, cine face în realitate jocurile în FRR și în interesul cui?
Revenind la incidentul cu diploma, haloimăsul de care aminteam mai sus se manifestă prin diletantism, lipsa oricărei experiențe pentru activități corecte, lipsa de transparență. Pentru că, dacă FRR nu a știut până acum, o informez eu, orice trofeu se acordă doar în două moduri, ambele în cunoștință de cauză privind cel care urmează să îl primească:
1. Ori când cel interesat a aflat ce anume este pus în joc și participă la evenimentul care îi va permite să dobândească respectivul trofeu;
2. Ori când autoritatea care intenționează să premieze pe cineva care nu are cunoștință că urmează să fie premiat, mai întâi trebuie să obțină acordul celui premiat apoi să i-l atribuie. Am numeroase trofee românești și străine de la autorități care monitorizează diferite domenii de activitate și decid periodic pe cine să premieze, pentru toate mai întâi mi s-a arătat forma în care se prezintă și mi s-a cerut acordul în scris.
Singura care a încercat cu totul altfel a fost FRR care, se pare, că nu are în ansamblul său niciun „notist”, se cam cântă „după ureche” și, ca atare, fals. Asta poate explica multe din bâlbele cu care se confruntă.
72 de Tavi YO4BKM!
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!

yo2lsp
Mesaje: 57
Membru din: Dum Iun 20, 2010 12:03 am
Contact:

Re: PE CINE REPREZINTA "ECHIPA NATIONALA" LA IARU CONTEST?

Mesajde yo2lsp » Mar Iun 16, 2020 5:02 pm

putin offtopic... poate YO3CZW gaseste timp sa mai actualizeze pagina pe QRZ.com pentru YR0HQ...

https://www.qrz.com/db/yr0hq


Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori