Stew Perry Topband Challenge 2020 Dec 26

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
yo5ajr
Mesaje: 719
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Stew Perry Topband Challenge 2020 Dec 26

Mesajde yo5ajr » Dum Dec 27, 2020 1:47 pm

S-a terminat si acest contest traditional. Sant putine astfel de conteste (daca nu e chiar unic) care pastreaza regulile impuse de la inceput, neschimbate. Are un caracter "mazochist" dupa limbile rele dar in realitate reprezinta valorile nobile ale acelor ham-i ca W1BB Stew si multi altii care au descoperit frumusetea deosebita al "Top Band" unde participanti demonstreaza marea pasiune a radioamatorismului. Ce a ce ma incanta - aparitia a mai multor statii YO in acest contest, carora multumesc QSO - urile. Formula "Nobletea te obliga" parca troneaza mai pregnant in aceasta banda si in special in acest nobil contest unde mojiciile "de rigoare" care se mai manifesta ca in benzile superioare la alte conteste, aici sunt aproape inexistente josniciile, demonstrand puterea selectiei al ham - ilor de buna credinta, respectarea traditiilor la capitolul respect. Cu toate progresele tehnice inerent se deschid portite spre fraudari bazate pe orgolii nemasurate dar la acest contest vreau sa cred ca acest aspect uman urat inca nu are loc cu mici exceptii nesemnificative. Pe vremea pandemiei parca ne simteam mai aproape pe calea undelor in acest contest. Cu mici exceptii nu ne calcam in picioare lansand apeluri interminabile la cate un DX acoperind chiar si semnalele DX. Lumea astepta cu rabdare iar daca DX - ul nu sesiza, pleca mai departe sau astepta cu rabdare schimbarile atat de rapsodice al propagatiei. Ma alatur lui Dave, W0FLS care scria intr-o postare: :
"This is a really enjoyable contest. . . let's get on and have fun in the Stew! "
Sa ne mai intalnim in acest contest traditional. 73 Miki

YO3CD
Mesaje: 5
Membru din: Mie Aug 30, 2017 6:21 pm
Contact:

Re: Stew Perry Topband Challenge 2020 Dec 26

Mesajde YO3CD » Dum Dec 27, 2020 7:58 pm

Ai ramas acelas "tânar" :lol: împatimit al benzii "LORZILOR" ! Felicitari ! Intr-adevar doar aici se mai poate observa buna crestere si cei 7 ani de acasa, respectul pentru parteneri si placerea de a mai face înca un DX aproape imposibil de facut !
Profit de ocazie pentru a-ti ura batrâne prieten :oops: înca multe viitoare sesiuni ale acestui CONTEST, sanatate si ... spor la treaba !
73, Marius SM5/ON4RU

yo5ajr
Mesaje: 719
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Re: Stew Perry Topband Challenge 2020 Dec 26

Mesajde yo5ajr » Lun Dec 28, 2020 7:25 pm

Te salut Marius San. Am postat aceasta impresie dupa "Stew Perry" Contest si din curiozitate, sa vad cati contestmani din YO reactioneaza. (un fel de "emotion ignition"). Nu ai inselat parerea mea Marius "San". Din pacate se pare la noi suntem "coplesiti" de aceasta pandemie si pregatirili pentru sarbatorile de iarna. Uitam cate-o data ca si sufletul (le) trebuie sa mai alimentam. Incerc sa fiu consecvent cu mine insumi Marius, iar contestele pentru mine sant jaloane in aceasta scurta viata si ma iau cu intrecere cu mine, comparand rezultatele anterioare (+/- propagarea si nivelul tehnic). Daca reusesc sa ma mentin macar la clasamente mediocre - nu degeaba am trecut de 80...:))) si asta este pentru mine cu efect "placebo" care ma mentine in tonusurile de morala si chiar simtul de umor.\Marius San - doresc tie si celor dragi multa sanatate, anduranta, simt de umor si fericire pe anii care vin dintre care mai trebuie sa "confruntam" acum 2010!!
Cu mult drag tie si celor care gandesc ca tine. Miki

yo5ajr
Mesaje: 719
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Re: Stew Perry Topband Challenge 2020 Dec 26

Mesajde yo5ajr » Lun Dec 28, 2020 7:41 pm

Mai sa fie....vroiam sa scriu 2021!!!. Exersez ochii fara ochelari - scuze. Dar ministri se....mai gresesc, nu-i asa?


Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori