YO HF DX 2023 - pareri la cald

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
yo5ld
Mesaje: 55
Membru din: Vin Oct 29, 2010 11:46 pm
Contact:

Re: YO HF DX 2023 - pareri la cald

Mesajde yo5ld » Joi Aug 31, 2023 10:19 am

Dupa ce vor expira cele 7 zile, voi publica o lista aici poate cu bunavointa lui YO5LD sau altora voi sumariza o lista cu adresa de email pentru logurile neprimite si voi repeta campania email dar cu rugamintea politicoasa de a trimite cele netrimise


Din pacate mie mi-a expirat "abonamentul" la QRZ, dar daca se considera necesar, il voi reactualiza cu placere.

Sincer, cei care nu au trimis log nu cred ca o sa trimita oricum, sau deseori trimit la bascalie adif-uri sau cine stie ce. Cei care aveau de gand sa "lucreze" serios in concurs au trimis deja logul..Restul, care au pornit statia si au observat activitate si au inceput sa dea numere aiurea posibil sa nici nu fi notat legaturile.. Cam asta este parerea auzita de la mai multi organizatori de concursuri..
Softul de arbitraj trebuie sa fie in stare sa reconstruiasca aceste legaturi cu o precizie destul de mare.

yo8rxp
Mesaje: 153
Membru din: Joi Aug 08, 2019 9:38 am
Contact:

Re: YO HF DX 2023 - pareri la cald

Mesajde yo8rxp » Vin Sep 01, 2023 10:16 am

Buna ziua Ciprian, buna ziua Dani.
Usor usor mai vin loguri, poate ca statiile din DL vor mai arunca o privire pe graficul care nu reflecta deloc precizia, corectitudinea si disciplina germana.
O alta problema remarcata a fost ca o pagina de pe site DARC afisa ca YODX are termen limita 30 zile in loc de 7, poate de aici si numarul mare de loguri lipsa din DL. Am trimis email catre ei dar inca nici un raspuns. Cine stie daca nu cumva si alte publicatii straine mai au greseli si operatorii locali nu citesc regulamentul YODX ci pur si simplu asculta un QTC si iau de bun ce li se spune ! Aleatoriu, am verificat multe din indicativele lipsa si ce sa vezi, chiar sunt listate pe reverse beacon in ziua concursului !
Lista cu loguri neprimite contine si erori multe, dar m-am axat acolo unde acealsi indicativ apare de cel putin cu UNIQ count de minim 8 prin alte fisiere.

Ramane de vazut cu email de complezenta, nu e cazul sa faci reinoire pentru API doar pentru acest lucru, dupa cum spuneai ar trebui ca software de jurizare sa poata reconstrui missing logs pe aceleasi criterii de mai sus, desi sigur sunt altele cu cate 2 sau 3 QSO care ar putea fi valide, nu musai de la 8 in sus.

Cu stima,
Gabriel YO8RXP

yo3lw
Mesaje: 38
Membru din: Dum Mai 14, 2017 7:53 am
Contact:

Re: YO HF DX 2023 - pareri la cald

Mesajde yo3lw » Vin Sep 01, 2023 10:57 am

Buna Gabriel!

Apreciez efortul tau!
Am contactat pe email toate indicativele lipsa din HB9.
Voi mai realiza astazi un calup de indicative lipsa si le voi ruga sa ne trimita Log-le in timp util.

73! de Cristi


Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori