Pagina 1 din 1

YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Sâm Noi 06, 2010 2:36 am
de yo4fng
Am dat mail-uri la aceasta adresa si nu am primit nici un fel de raspuns. A primit cineva, cumva vre-un raspuns de la YO9FEH ? Telefon nu are, la mail nu raspunde, foarte ciudat !! Stie cineva cum poate fi contactat ?

Re: YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Sâm Noi 06, 2010 7:27 am
de YO8RNI
Am vru si eu sa iau ceva de la el, am dat un mail si am primit raspuns peste citeva saptamini....Evident, ce vroiam eu era dat deja...
Asa ca ...rabdare...
Bafta!

Re: YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Joi Noi 11, 2010 10:00 pm
de radu
Am incercat si eu sa cumpar dela el ceva si prima data mi-a zis ca pretul nu este scris in anunt (desi era !) apoi mi-a zis sa spun eu un pret...la pretul meu a raspuns ca e OK apoi ca s-a uitat in ACTE si pretul era de 100$ aprox..Oricum ,a acceptat oferta mea apoi ...probabil si-a dat seama cu cit l-au pacalit altii pe el(din acte)
Pe mine m-a enervat ca toata chestia a durat 3-4 zile fara rezultat !
DE EVITAT !!!

Re: YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Vin Noi 12, 2010 11:52 pm
de yo9hrb
Mie mi-a raspuns la mail. Cred ca in 2...3 zile. S-ar putea sa nu aiba acces tot timpul.

Re: YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Mie Noi 17, 2010 11:28 am
de n3gg
Nici mie nu imi place de YO9FEH,mai ales ca nu scrie pretul si un numar de telefon unde poate fi gasit.
Pune-ti domne un pret informativ sa stim cat costa vechiturile ca asta sunt le vedem in poze tinute in grajduri pe langa o casa neingrijita.
Si raspundeti la mail ca de aia l-ati pus acolo daca nu vreti sa fiti deranjat la telefon,desi eu cred ca altu e motivul ptr care nu puneti pret si telefonul.
Si daca nu sunt adevarate acuzele noastre raspundeti cum fac si altii pentru ca tacand acceptati ce va spunem noi.

Re: YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Dum Dec 05, 2010 4:55 pm
de cvem
Hello tuturor care m-au criticat:
Va comunic tuturor ca am internet mobil care la a doua mea locatie ( unde sunt de gasit cinci zile din saptamana ) functioneaza conform standardelor din Romania !!!
De aceea pot accesa e-mailurile SPORADIC , sau cand vin saptamanal in Ploiesti.
Cred ca am raspuns tuturor ( uneori cu intarziere ) , dar sigur au primit toti raspuns din partea mea, chiar daca raspunsul nu a multumit ambele parti.
Eu nu am scos casa la vanzare, deci nu inteleg aluzia la " casa neangrijita " , toate aparatele publicate la "vanzari " sunt aduse in marea majoritate din USA, maritim , platind transport, taxe vamale si asigurare valoare ( nu au fost scoase din grajd sau de la fier vechi ).
Din luna aprilie 2010 pana in prezent am expediat in tara peste 30 colete postale "RAMBURS ", la care am avut doar doua sesizari din partea destinatarilor ( un tub 813 spart si un galet de la un comutator rotativ pe calit fisurat ), acestea din cauza transportului prin Posta Romana, cu toate ca au fost expediate " FRAGIL ". Am reclamat la Posta aceste fapte in scris , ( termen de rezolvare 45 zile ) ,iar eu am rezolvate amiabil imediat cu destinatarii aceste probleme.
Referitor la preturile afisate, va rog sa accesati articolul : MOS EBAY SI ....TENTATIILE LUI din decembrie 2009, unde se pot vedea preturile cu care m-am confruntat in licitatii.
In curand voi pleca din nou in Florida - Sunrise de unde voi lucra cu indicativul KJ4SGA.

In concluzie, va rog a va gandi de doua ori inainte de a scrie un comentariu la adresa altora.

Cu stima si 73s Vasile.

Re: YO9FEH si mailul vascri2009@gmail.com

Scris: Mar Dec 28, 2010 11:50 am
de yo8rcw
Salut Vasile!!
Astept urgent un raspuns, ma intereseaza amplificatorul sa-l plasez in masina la noua expeditie! Astept raspuns urgent !! Eu sant in oman dar te sun eu la telefon,da-mi doar un bip sa am numarul - 00968 96175997 - te sun imediat, juniorul e in tara si poate expedia bani urgent!! Cred ca sant multi carcostasi dar viata trebuie privita pozitiv!
73de Fane yo8rcw - roexpedition@yahoo.com http://www.targuocna.com