Este vorba de o tranzactie intre yo5pnf si acest coleg,care se pare ca nu a fost tocmai ok.
Din informatiile pe care le detin se pare ca nu este singular cazul in ceea ce priveste vanzatorul.
In acest sens,pentru a eradica acest fenomen rog pe cei ce au avut deaface cu persoana invederata sa ia cuvantul.
73 si sa ne respectam ca am ramas foarte putini !
Se poate citii de pe saitul: Rarioamatorii yo
Irinel Răducanu
Yesterday at 7:38pm
Blue line - irbmobil
Irinel Răducanu's photo.inel Răducanu
Yesterday at 7:38pm
Blue line - irbmobil
Irinel Răducanu's photo.
Irinel Răducanu's photo.
Like ·
Irinel Răducanu's photo.
Like ·
5 people like this.
Irinel Răducanu

Anunt de mica publicitate V-62298 TWIN BAND MOBIL RADIO
radioamator.ro
Radioamator.ro - un site al radioamatorilor romani de pretutindeni
23 hours ago · Like
Liviu Robert: Sa inteleg ca era defect?
23 hours ago · Like
Irinel Răducanu:Din tot ce vedeti decat Wouxunul nu este 100% functional. Achizitionat de pe radioamator.ro cu descrierea "nou la tipla" de aici http://radioamator.ro/mp/read.php?m=62298&a=1
Anunt de mica publicitate V-62298 TWIN BAND MOBIL RADIO
radioamator.ro
Radioamator.ro - un site al radioamatorilor romani de pretutindeni
21 hours ago · Like
Liviu Robert :Sa inteleg ca era defect?
21 hours ago · Like
Irinel Răducanu : In 70cm emite cu o sutime de W, dar nu stiu exact valoarea pt ca nu am gasit pwr-metru sa masoare asa putin.
21 hours ago · Like
Liviu Robert: Returneaza-l ! Si scrie un articol despre acest fapt...
20 hours ago · Like
Irinel Răducanu: De sambata, 19 apr, nu raspunde la telefon, sms sau mail. Am confirmare de primire.
La telefon, inainte de achizitie, mi-a spus ca provine de la Lccom dar nu am primit in colet acte doveditoare, chiar daca l-am rugat inainte in acest sens.
20 hours ago · Like
Liviu Robert : Vezi ca pe rubrica radioamator.ro, exista pe forum o sectiune despre tranzactiile efectuate de radioamatori.Acolo poti scrie ce ai patit si sa-i faci,,reclama''...Pacat ca exista asemenea oameni...
20 hours ago · Like
Irinel Răducanu : Mai astept putin, poate e plecat in statiune la bai, poate are telefonul defect... sper si eu..
20 hours ago · Like