yo2dno scrie:@yo9irb: Dar de meritat, a meritat tranzactia ? 650 lei pentru o chinezarie second-hand nu e prea mult ? Cit era una noua, admitind ca scula is merita banii ? Dar originala, aia dupa care s-a copiat chinezeasca ?
Daca era asa cum scrie in anunt, era o achizitie buna. La telefon mi-a spus ca este de la Corrado si ca are actele pe acasa pe undeva. A mai spus ca a fost folosita maxim 3 luni in a doua locatie din autorizatie si a confirmat ce a scris in anunt, precum ca este ca noua, dar in poza de pe qrz.com se regaseste si wouxunul...
Intre timp, dupa mai multe sapaturi, am aflat ca statia are alta provenienta, iar yo5pnf a fost al doilea proprietar in YO.
Am acasa si originalul, ca sa-i zic asa: un Kenwood TM-V71, achizitionat de nou. Din cate am auzit despre wouxunul acesta, ar fi ok. Eu l-am luat pentru lucrul in mobil, unde petrec cca 15 min zilnic, cu exceptia (mini)concediilor.
YO5PQQ scrie:[...] poate ar merita ca păgubitul să-l întrebe acolo, într-un QSO de grup, cum a stat treaba cu staţia respectivă. deşi... s-ar putea să aibă o surpriză şi în situaţia asta.
Din pacate nu am deocamdata antena sa emit acolo. Doar ascult.
De anul trecut am hotarat sa nu mai investesc asa mult in scule radio si am inceput sa mai golesc shack-ul. Se pare ca nu-mi reuseste planul, din moment ce cumpar in continuare

Sa ne auzim sanatosi!
73!