Pagina 1 din 2

Un site dezgustator !!!!

Scris: Dum Ian 09, 2011 10:53 pm
de yo6hrp
Urmaresc zilnic cu mare interes site-ul insa ma dezgusta pe zii ce trece asa zisul ¨¨forum¨¨

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Lun Ian 10, 2011 7:55 am
de YO9CHO
Nu, eu zic ca acest sit NU ESTE DEZGUSTATOR.Sunt numai cativa "manelisti" care ne dezgusta.Sper ca esti de acord cu aceasta observatie.Acest sit a fost creat pentru RADIOAMATORI ADEVARATI .Din pacate, internetul are si "ciunini" si asta nu ne poate face sa generalizam.
A fi radioamator adevarat, este o notiune cunoscuta numai de cei "impatimiti".
73 de YO9CHO
Si sa auzim numai de bine!

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Lun Ian 10, 2011 11:28 am
de yo2dno
Asta si inseamna FORUM. Un loc public unde fiecare poate sa spuna ce doreste. Daca dintr-un scurt QSO (59+20db, 73 si la reauzire) nu iti poti cunoaste interlocutorul, dupa 2-3 postari pe forum cam stii ce ii poate pielea. E foarte bun forumul, nu e nici pe departe dezgustator. E edificator !

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Lun Ian 10, 2011 11:29 am
de yo2dno
P.S. Chiar daca forumul poate parea unora dezgustator, nu cred ca e cazul sa se extrapoleze la tot site-ul !

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Lun Ian 10, 2011 6:03 pm
de yo6ul
Adevarat site-ul nu este "dezgustator" numai unele postari sunt dezagreabile ! Postarile cu indicativ sa fie obligatorii si vom intra in normalitate . 73! Relu,YO6UL

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Mar Ian 11, 2011 8:35 am
de yo5oed
LA multi ani in primul rind!
Din pacate astia care-l fac dezgustator chiar daca nu este n-au coloana vertebrala sa-si dea indentitatea. Dupa toate acestea No comment.
Trebuie ignorati sa se scuipe si sa impraste cu noroi unii pe altii.
Numai bine
73/DX :lol:

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Mar Ian 11, 2011 2:21 pm
de YO4BKM
YO4BKM. Ma alatur celor care au convingerea ca nu saitul este dezgustator ci unii care scriu in el. Mai adaug ca nu ajuta cu nimic daca blamam saitul in loc sa-l facem agreabil constiintei noastre, nu trebuie sa cerem ca altcineva nu-stiu-cine sa aibe grija sa puna numai floricele pe sait iar noi sa-i inaltam ode, ca pe vremuri nu chiar foarte vechi in care orice manifestare trebuia sa aibe un caracter festiv. Suntem inca nepregatiti pentru exercitiul democratic si, pentru a ma mentine in tema discutiei, este foarte simplu de a stopa disconfortul daca s-ar manifesta solidaritate in directia unei opinii clar conturate: ori solidaritate cu anonimatul, injuraturile, obscenitatile, ori solidaritate cu opusele acestora. In loc sa ne plangem ori de prea multe injuraturi, ori de prea mult bun simt, asta dupa cum simte fiecare, nu trebuie decat sa intervenim la moment cat mai repede si in numar suficient pentru a impune o anumita linie morala. Si care grupare va castiga, "box populi, box dei" cum zicea un vechi studinte in drept si publicist. Eu mi-am facut cunoscuta opinia si, in afara de 73 nu mai am altceva de adaugat (deocamdata).

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Mar Ian 11, 2011 8:59 pm
de YO2MBA
Un site dezgustător... şi o ţară dezgustătoare, nu? Eu zic să nu exagerăm totuşi. Sunt destui oameni care de sub acoperirea anonimatului simt nevoia să împroaşte totul cu propria lor nefericire, dar ei au exact atâta importanţă în colectiv câtă le acordăm noi, ceilalţi. Peste tot sunt şi rebuturi, în unele zone poate mai mult decât în altele, trebuie doar să învăţăm să le ignorăm când nu se poate face altceva. Va dura poate generaţii până când vom învăţa ce înseamnă libertatea de opinie şi o vom exercita ca atare. Cum unii dintre noi am supravieţuit vremurilor când nu se putea spune aproape nimic, vom supravieţui şi celor în care se poate spune orice fără pic de cugetare. Problema aceasta este generală pe forumurile româneşti. Fiţi mai optimişti şi nu cădeţi în capcana lor. Ignoraţii şi după o vreme vor dispărea de la sine.

Imagine

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Mar Ian 11, 2011 9:18 pm
de yo4btb
Propun administratorului initierea unui sondaj care sa reflecte(sau nu) necesitatea autentificarii(numai cu indicativul de radioamator) atat pentru postarea de mesaje pe forum cat si a anunturilor la mica publicitate, pentru a evita aparitia a tot felul de opinii/anunturi (lucru acceptabil) dar exprimate in mod necivilizat (lucru de neacceptat).
Am in vedere ca este o pagina creata de un radioamator si se adreseaza radioamatorilor.
YO4BTB,Virgil

Re: Un site dezgustator !!!!

Scris: Mar Ian 11, 2011 10:04 pm
de yo2mjm
Ca la ecolink sa fie fara autorizatie scanata sa nu poti intra pe site :)
La multi ani la toti!
73!