Petitie adresata lui N2YO

Vanzatori/cumparatori care au dat ţepe, comentarii apreciative sau critice la tranzactiile efectuate, avertismente pentru potenetiale ţepe...
yo5ajr
Mesaje: 720
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo5ajr » Joi Mar 23, 2017 8:50 am

Ca peste tot, exista situatii cand anumiti indivizi cu voie sau fara de voie, inconstienti depasesc limitele bunului simt improscand venin, incompetenta, analfabetism. Pentru asta e nevoie de moderatori. In rest - totul e ca o oglinda care reflecta cam ce grad de comportamente avem, ce mentalitati "bantuie" pe mioritice. E ca un fel de studiu al unei societate cu bunele si relele, cu frustari, orgolii dar si carisme si bun simt. 3ITI, 4SI intuiesc corect problema. Ori cat de frumoasa ar fi "gradina lu Dumnezeu" mai cresc si buruieni dar si astea sunt buni la ceva, daca nu altceva - exemlu negativ pe langa cele putine dar existente pozitive. :lol:

yo3cen
Mesaje: 154
Membru din: Lun Oct 27, 2014 4:29 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo3cen » Joi Mar 23, 2017 9:07 pm

Pe tema anunturilor de la mica publicitate s-a mai discutat aici (vezi subiectul 'psihoze referitoare la anunturi').

Am cateva propuneri pentru webmaster:

- anunturile de vanzare tuburi electronice & socluri sa fie postate in sectiunea 'TUBURI ELECTRONICE (LAMPI) DE UZ GENERAL SI SOCLURI' chiar daca tuburile sunt de 'emisie';
- anunturile publicate la rubricile din sectiunea 'vanzari' sa poata fi validate (introduse) numai daca se specifica un 'pret informativ';
- anunturile de tip 'Vând sau schimb cu diverse un circuit de filtrare Sideron-Sperrkreis No. 1955 (mod-past25) fabricat de "Heliogen, Hermann Pawlik; Bad Blankenburg (GINOR)" in 1935' sa fie postate in sectiunea 'APARATURA RADIO DE COLECTIE';

Pe mine nu ma deranjeaza/intereseaza 'faptul ca sunt persoane care au sute, poate chiar mii, de repere la vanzare - lucru care ne duce cu gandul la existenta unui adevarat business ce depaseste, in opinia noastra, notiunea de hamspirit si scopul rubricii de mica publicitate asa cum a fost el gandit de initiatorii acestei comunitati si acceptat de majoritatea utilizatorilor'.

Nu ma intereseaza cate sau ce produse vand unii (de la rezistente pana transcievere). Observ ca Dragos Ghinea a primit marfa proaspata din China, Marian a primit aparatura noua pe 6 martie iar Cornelius pune iar la vanzare (si) aparatura din stocurile armatei.

Cu observatile/propunerile de mai sus, accept sa fiu pus in lista 'pro petitie'.

Out of topic: dragi colegi, nu mai folositi rubrica 'diverse' de la Mica Publicitate si nici coloana din dreapta a 'front page' de la radioamator.ro pentru a anunta cand un radioamator pleaca dintre noi in eter si face SK.
Postati vestea trista prin deschiderea unui subiect pe forum astfel incat sa ne putem exprima compasiunea si, cei care l-au cunoscut, sa poate scrie niste amintiri despre cel care a facut SK.

yo7fb
Mesaje: 98
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 12:44 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo7fb » Vin Mar 24, 2017 7:08 pm

foarte greu cu noi!
sustin

yo4gjh
Mesaje: 8
Membru din: Dum Iun 20, 2010 5:21 am
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo4gjh » Vin Mar 24, 2017 7:40 pm

De acord cu YO9HSW ! M-am saturat sa vad aceleasi si aceleasi anunturi in fiecare zi.
73`s

yo4bxx
Mesaje: 44
Membru din: Mar Aug 31, 2010 4:49 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo4bxx » Vin Mar 24, 2017 8:25 pm

Si eu sunt de acord cu YO9HSW ! Cam stresante aceste anunturi cu tot felul de piese depasite care nici nu stiu cui mai folosesc. Cu multi ani in urma am participat la tot felul de casari de statii radio. Dar piesele nu le vindeam, le dadeam la prieteni si ce mai ramanea le duceam la Club. Era vremea cand majoritatea isi construia o statie pentru a apare in trafic. Anii au trecut. Multi ani! Acum acea majoritate lucreaza cu staii facute de diverse firme. Cine mai e interesat de astfel de piese sau tuburi electronice? Doar cine mai face un final de 400-600-1000W. Parerea mea. Deci votez pentru. YO4BXX Cornel

yo9dl
Mesaje: 28
Membru din: Dum Noi 07, 2010 8:18 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo9dl » Vin Mar 24, 2017 9:10 pm

Sustin initiativa.
73
yo9dl

cornelius
Mesaje: 16
Membru din: Mar Iul 29, 2014 4:49 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde cornelius » Vin Mar 24, 2017 11:30 pm

Vai mama ei de armata cu depozitele ei cu tot, domnule YO3CEN daca pe acolo mai exista ....amaratele mele de anunturi! De fapt dumneata ai facut chiar o psihoza pe aceasta tema vazand numai hoti si depozite vandute ale nu stiu ce armate praduite ....in sfarsit ar trebuii sa te gandesti totusi ca poate ajungi cumva sa si explici aceste aberatii pe care le prezinti aleatoriu la ce nu iti place uitand ca internetul e plin de aparatura militara adevarata scoasa din uz de multa vreme si vanduta de saituri mari din domeniul antichitatilor pentru persoane interesate de domeniu IN TOATA LUMEA. RADIOAMATOR pentru persoana matale este o definitie pe care cel putin eu personal nu o pot accepta prin comportamentul manifestat in mai multe ocazii vizavi de numele meu, un radioamator are in primul rand personalitate,profesionalism si multa, multa perceptie....a unor reguli bine definite in acest hobby. NU AI NIMIC COMUN CU ASA CEVA in afara de un indicativ care nu te defineste nicidecum. SALUTARI!

YO7NK
Mesaje: 24
Membru din: Mar Mai 10, 2016 4:30 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO7NK » Sâm Mar 25, 2017 6:13 am

am ridicat doua degete :!: PENTRU :idea:

Avatar utilizator
YO8TK
Mesaje: 212
Membru din: Dum Iun 20, 2010 6:40 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO8TK » Sâm Mar 25, 2017 7:47 am

Daca se poate sa mai votez odata,? pentru.
Observ ca persoanele care posteaza(vand oare?) la nesfarsit nu au nici o jena si posteaza ca si cum ar fi totul OK.
Macar asa de dragul discutiei care e aici sa faca o pauza sau sa le mai rareasca .
Pana la urma nu cerd ca e vorba de reguli ce de constiinta sau chiar de bun simt.
Pentru unii constiinta trece prin stomac si buzunar.
Si ca o ultima observatie,cei care abuzeaza nu au indicativ de radioamator.

73!
YO DX Club Member nr.468
Master of Sport #1140

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 867
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO4BKM » Sâm Mar 25, 2017 8:51 am

@cornelius, nu fac pe avocatul niciunei persoane concrete ci postez cu calitatea pe care o tratezi cu dispreț numai pentru că se manifestă în contra propriilor tale interese, dar pe care o cultiv de aproape o jumătate de secol. Te-ai insinuat pe un teren unde în afară de aroganță nu ai ce alte „calități” să pui în joc. Te asigur că nu suntem străini de comerțul cu piese și echipamente radio, regulamentele noastre au permis dintotdeauna acest lucru, chiar pe vremurile de tristă amintire, dar organizat de noi și așa cum convine spiritului nostru.
Te mai informez că în pofida
cornelius scrie: RADIOAMATOR pentru persoana matale este o definitie pe care cel putin eu personal nu o pot accepta prin comportamentul manifestat in mai multe ocazii vizavi de numele meu,un radioamator are in primul rand personalitate,profesionalism si multa, multa perceptie....a unor reguli bine definite in acest hobby
nu poți deveni radioamator fără personalitate, profesionalism și alte cerințe definite clar în codul lui Paul M. Segal, W9EEA http://www.arrl.org/amateur-code, pe care dacă nu îl respecți ești marginalizat, trecut pe liste negre etc, ale radioamatorilor adevărați, nu ale unor frustrați care nu sunt în stare sau nu au curaj să pună lângă numele lor un indicativ.
Nu pot să te înțeleg decât într-un singur fel: te înspăimântă perspectiva pentru care se pledează aici și ai scos la bătaie singurele arme de care dispui, care nu cadrează cu spiritul radioamatorilor cu indicativ. Chiar dacă încerci să speculezi animozitățile care apar inerent între noi și care se rezolvă în spiritul nostru, nu conta pe ceea ce se vede dar nu se și simte de cei lipsiți har.
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!


Înapoi la “Mica publicitate - comentarii referitoare la tranzactii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori