Pagina 1 din 1

NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Vin Mar 24, 2017 11:54 pm
de cornelius
SUBIECT INCHIS! (mi-a trecut supararea....si nu pot sa tin dusmanie ....) fiindca sunt oltean.
bafta multa d-le dobre stefanita! yo3...si nu mai conteaza....

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Sâm Mar 25, 2017 5:50 am
de YO7NK
da si eu patit-o este vorba de YO3GSU.....ma abtin sa spun mai mult :x ,asa ca deschideti ochii :geek: mari

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Sâm Mar 25, 2017 3:36 pm
de yo5ovm
Se putea sa nu fie mitic ?

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Sâm Mar 25, 2017 8:57 pm
de yo3gdi
Si voi aveti uscaturile voastre, aveti voi senzatia ca Clujul e miezul dar uitati ca in Romania ora exacta tot de la Bucuresti se dicteaza . Nu e bine sa comentezi in necunostiinta de cauza, eu il cunosc personal pe Stefan de multa vreme si ma mir de cele auzite, poate a fost o incurcatura sau neintelegeri.

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Dum Mar 26, 2017 8:58 am
de YO5DSG
YO3GDI: niciunul dintre cei enumerati mai sus nu sunt din Cluj:)

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Lun Mar 27, 2017 8:35 pm
de yo3gsu
Salutare tuturor. Desi nu imi face placere sa fiu astfel in atentia domniilor voastre si la sugestia lui Marian yo3diu cred ca ar fi bine venita si o explicatie din partea mea. Este vorba despre statia radio R1071 pe care a avut-o la vanzare domnul Cornelius (de la care pana acum am mai luat cel putin 5 articole in ultimii doi, dar de care sunt sigur ca nu isi mai aduce aminte). L-am sunat intr-o seara sa il intreb de starea statiei, mi-a trimis poze suplimentare asa cum i-am solicitat, poze care m-au convins. I-am dat adresa de destinatie de la birou cu rugamintea sa imi trimita statia astfel incat sa imi ajunga la o anumita data nu imediat intrucat urma a doua zi sa plec in delegatie. Surpriza, a doua zi primesc de la Fan Courier mesaj ca am de primit un colet. In urma acestui mesaj sun la curier, care ma cunoaste destul de bine si il rog sa mute in sediul din Baneasa coletul pentru a-l ridica personal. Dupa 3 zile cat inca eram in delegatia, ma suna dl. Cornelius sa ma intrebe de ce nu am ridicat coletul. Ii spun ca il voi ridica cand ajung inapoi in Bucuresti adica in doua zile. Cand am ajuns in Bucuresti, asa cum imi planuisem, am fost la sediul din Baneasa dar deja coletul fusese restituit expeditorului la solicitarea acestuia.
Domnule Mantuleasa, este adevarat ca de mai multe ori v-am solicitat poze suplimentare pentru articolele puse de dvs. la vanzare, dar nu stiam ca aceasta atrage dupa sine si vreun angajament din partea mea de a cumpara.
PS. Multumesc Cristi - yo3gdi!

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Lun Mar 27, 2017 9:17 pm
de cornelius
domnule stefanita, situatia a fost alta (curierat, trimisa imediat, etc etc.....si nu are rost sa ne mai balacarim.......dupa retur ,statia a plecat la alt om cu bun simt, plata anticipata in cont si ...si...si..cu posta romana pe 6 lei. NICI NU STITI CE ATI PIERDUT! este posibil ca dvs sa mai fi cumparat de la mine dar sigur nu v-am dezamagit vreodata.....dar eu am platit 87 lei un retur .......nedorit de la un om......pe care l-am respectat vizavi de aceasta tranzactie. De la cel care a ajuns dupa in posesia statiei, numai multumiri si respect pentru persoana mea....asta este un feedback corect in urma unor tranzactii efectuate.....

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Lun Mar 27, 2017 9:30 pm
de yo3gsu
Domnule Cornelius, nu cred ca v-am "balacarit" in vre-un fel. Doar am raspuns postarii dumneavoastra. Am dorit sa iau acea satie tocmai pentru ca fusesem multumit de tranzactiile anterioare, cu toate ca dvs., cel putin la inceputul postarii antnturilor pe aces site nu va bucurati de cea mai buna imagine. Si daca tin eu minte cand v-am sunat inainte sa va dau adresa v-am propus sa imi trimite-ti si mie statia prin posta tocmai pentru ca era mai aproape de adresa de domiciliu si imi puteam permite sa ma duc seara sa iau coletul. Nu ati fost de acord cu Posta Romana pe motiv ca se poate accidenta coletul la transport.

Re: NU vindeti NICIODATA! lui.....

Scris: Lun Mar 27, 2017 9:37 pm
de cornelius
imaginea mea este numai in caracterul meu si in fiinta mea, nici un sait nu poate vreodata sa contureze exact imaginea cuiva..... ci numai dusmanii...... subiect inchis! domnule stefanita.