Propunere de completare regulament vanzari

Vanzatori/cumparatori care au dat ţepe, comentarii apreciative sau critice la tranzactiile efectuate, avertismente pentru potenetiale ţepe...
yo9dl
Mesaje: 21
Membru din: Dum Noi 07, 2010 8:18 pm
Contact:

Propunere de completare regulament vanzari

Mesajde yo9dl » Mie Mar 29, 2017 10:23 am

Precizare prealabila
Randurile care urmeaza nu se adreseaza celor care incearca sa impuna criterii de performanta (e adevarat, numai de ei stiute) in radioamatorism pentru a lua cuvantul intr-o chestiune sau alta.
Asemenea multora de aici, practic radioamatorismul de placere, cum si cand pot si nu ma simt dator sa dau vreo explicatie cuiva chiar si atunci cand semnez o petitie doar aparent cu caracter imperativ.

Propunere
Pentru ca rubrica vanzari a fost subiect de dispute permanente vin cu urmatoarea propunere preluata de pe alte forumuri:
Orice utilizator are dreptul doar la 3/4 anunturi active simultan; va fi indicat un pret pentru fiecare produs in parte, fie el si estimativ; este permis doar un singur "UP" pe zi cand se pot face si modificari in lista de produse.
Nerespectarea acestor reguli va fi sanctionata cu inchiderea anuntului.

Off topic
Daca Ciprian a inteles sa pun la dispozitia radioamatorilor YO acest forum cred ca nu este deloc excesiv sa i se spuna si ce ni se pare in neregula pe aici. De asemenea, nu cred este o dovada de impolitete impardonabila daca i se cere sa schimbe cate ceva pe ici pe colo fara sintagma „te rog”.

O zi buna tuturor.
YO9DL

Înapoi la “Mica publicitate - comentarii referitoare la tranzactii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori