SK - Stephen Hawking

Talciocuri, targuri, simpozioane, alte evenimente...
Avatar utilizator
yo9rij
Mesaje: 348
Membru din: Vin Dec 28, 2012 6:36 pm
Contact:

Re: SK - Stephen Hawking

Mesajde yo9rij » Joi Mar 15, 2018 4:24 pm

@Cezar YO3FHM, observ ca nu ai fost atent la faptul ca m-am adresat lui Miki YO5AJR, caruia ii povesteam parerea mea! NU m-am adresat direct lui YO8RPO ceea ce inseamna ca nu il aduce in discutie personal pentru a se considerat discriminat, constrans, interzis, etc. Mai mult decat atat am precizat faptul ca nu agreez amestecul religiei cu radioamatorismul nu faptul ca interzic (nici nu pot) manifestarea domnului in cauza. Sigur ca el poate tine cont de ce am spus eu sau nu, depinde de cat de mult pune in aplicare dogmele credintei sale, care in treacat fie spus este si a mea. Dar totusi ESTE un forum in care ne dam cu parerea despre subiecte care au legatura cu radioamatorismul. Dupa parerea mea Stephen Hawking (R.I.P.) are mai multa legatura cu stiinta decat cu credinta, dealfel chiar el spune acest lucru intr-un discurs al sau! Intrucat doresc sa nu mai revin pe acest subiect oarecum steril va propun un pic de decenta in tot cee ce aparam cu atata inversunare. Este un forum de radioamatori! 73! de YO9RIJ Petrica

Avatar utilizator
n2yo
Site Admin
Mesaje: 889
Membru din: Joi Iun 10, 2010 12:17 am
Contact:

Re: SK - Stephen Hawking

Mesajde n2yo » Joi Mar 15, 2018 4:32 pm

Ma scuzati ca intervin, insa discutia a deviat de la topic si se incheie aici. De alfel chiar initiatorul acestei discutii a facut aceasta solicitare.
Dezbateri despre credinta, religie, ateism pot fi deschise separat pe forumul "Altele", desi ar fi de preferat sa se discute pe teme tehnice, mai apropiate de domeniul radio si radioamatorism.

73s de Ciprian N2YO


Înapoi la “Evenimente”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori