Pagina 1 din 1

Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Mie Iun 27, 2012 12:03 pm
de YO6POK
Buna ziua,
rog pe cineva care poate sa ma ajute cu programarea in banda de 2m a statiei Motorola CM160,eventual sa fie din zona CJ,BN sau MS.
Multumiri anticipate , 73 !!!

Re: Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Lun Sep 17, 2012 12:39 pm
de yo9ina
Daca ajungi pe la Ploiesti, si mai e valabil anuntul, te pot ajuta. ;)

Re: Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Mar Sep 25, 2012 8:40 pm
de YO6POK
Multumesc pentru buna intentie dar am renuntat la statie tocmai din acest motiv al programarii in banda de 2m.Cineva imi spunea ca nu se poate programa in aceasta banda ca este construita special pentru taxi.
Toate bune cu sanatate -Mircea-

Re: Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Mie Sep 26, 2012 8:01 pm
de yo9ina
Daca te iei dupa vorbe, cu ele ramai... Mai mult ca sigur era taximetrist. :roll: Se putea programa. Acum asta e. 73

Re: Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Joi Sep 27, 2012 6:05 pm
de yo3hjv
La B2UHF avem CM360. Deci, se poate.

Re: Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Vin Sep 28, 2012 10:24 am
de yo3gwm
Orice in lumea asta este posibil , dar depinde cum ??? O statie ce functioneaza in 432 nu se poate
trage in 144. Hai sa nu ducem omul in eroare ... Prima intrebare ar fi fost codul statiei sau pt ce gama de frecvente a fost construita. Si apoi veneau raspunsurile . Apropo ... nu se poate trage o statie de 50 Mhz in 144 .

Cristi Mitroi
YO3GWM

Re: Programare MOTOROLA CM 160

Scris: Vin Sep 28, 2012 8:45 pm
de yo9ina
Nu a spus nimeni sa fie "trasa" in banda de 2m, ci programata! Daca statia "stie" 144 MHz, atunci cu siguranta ca a fost si poate fi folosita in majoritatea firmelor de taxi care folosesc frecvente undeva intre 150-170MHz.

De programat, cum spune si yo3hjv, se programeaza. De tras... in niciun caz.

73 de la yo9ina