AM FOST LA YO5KUC

Activitati de club, adunari generale, diplome, indicative speciale...
yo5ajr
Mesaje: 682
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

AM FOST LA YO5KUC

Mesajde yo5ajr » Sâm Mar 04, 2017 10:24 pm

In urma invitatiei celor de la YO5KUC azi am fost la Bistrita. In decursul anilor de doua ori am mai fost la Bistrita legat de radioamatorism si odata pe calea aerului. (un alt hobby) De fie care data am impresia ca plec de acasa si tot acasa sosesc. Atmosfera de acolo era simplu, familial, oameni prietenosi care rar se intalnesc (exceptand cei de la YO5KUC) prin faptul ca au fost prezenti prieteni de la distante mari din Tara la Bistrita. Nu am cadere sa insir indicativele celor prezenti, cred ca YO5AM in QTC - ul duminical si in saitul lor lor va prezenta informatii mai ample, dar acea atmosfera legera, fara prefacatorii, discutii fara etichete si obiceiuri rigide practicate la "curtile domnesti", ne simteam chiar foarte apropiati. O impresie extraordinara mi au facut prietenii de la RoLink care au prezentat activitatile lor si proiectele de viitor cu naturalete, simplu, fara cuvinte sforaitoare. Mi am spus in mine ca daca asta este noua generatie, cand imi vine vremea, voi trece cu sufletul linistit si impacat intr-o alta viata sau nefiinta.
La Bistrita am vazut, am simtit cu certitudine ca radioamatorismul nu va dispare, am simtit ca diferendele, nepotrivirile de "caracter" intre generatii sunt artificiale, in nici un caz prezent la acea intalnire de la Bistrita. Multumesc bistritenilor ca am avut sansa sa fiu iar cu voi, multumesc invitatilor prezenti din alte parti al Tarii ca mi ati intins mana prietenoasa si ne am uitat reciproc unii in ochii celulalt cu sinceritate.
Sunt convins ca in Tara sunt si alte radiocluburi cu radioamatori inimosi ca YO5KUC dar inca nu stim unii de altii. Daca am stii - "Mos Ion Roata" ne ar zambi fericit din lumea calalalta. As vrea sa cred ca a luat nastere "sindromul Bistrita".
73 de Miki

YO3ITI

Re: AM FOST LA YO5KUC

Mesajde YO3ITI » Sâm Mar 04, 2017 11:07 pm

n/t


Înapoi la “Cluburi si asociatii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator