TORA TORA TORA

Activitati de club, adunari generale, diplome, indicative speciale...
yo5ajr
Mesaje: 682
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

TORA TORA TORA

Mesajde yo5ajr » Joi Apr 06, 2017 10:49 pm

Mai sunt nici 48 se ore pana la AG al FRR. E posibil ca de aceasta data sa sufle un vant divin, tamaduitor, de bine in FRR? Se prea poate, dar eu am rezerve. Daca a fost vre-o data concentrate problemele acute, acea a fost faimoasa "Petite" inaintata AG al FRR in mandatul anterior semnatarii fiind chiar si Comisia de Disciplina. De la sine putere si ilegal a fost exilat. eludat, aruncat la gunoi de catre CD al FRR de atunci, Presedintele fiind Domnul Neacsu YO3IRC. Nimeni din AG nu a intrebat cum a fost posibil o incalcare atat de grosolana al propriului Statut al FRR, al Constitutiei, al dreptului elementar. Pana acea crima nu va fi reparata, nu este exclus sa se mai intampla. Moralmente FRR ca entitate a ramas dator semnatarilor dar si propriulului constiinta. Stiu ca actualul Presedinte YO3HOT - Adrian are o sarcina dificila - nici unul din presedintii FRR cred ca nu au avut atatea probleme de rezolvat, multi din cei varstnici nici nu cunosteau de ex. pe regratatul Oceanu Vasile sau pe altii inaintasi dar observ ca in aceste circumstante Domnia lui nu cauta colaboratori loiali, corecti ca de ex. colectivul Bistrita dar sunt si alte cluburi extrem de activi in Tara. FRR avea reprezentativitate radioamatorilor YO, acum nu mai are. Ca in spatele lui este un MTS - este ne semnificativ din momentul cand au mai aparut SRR - ARR care au luat fiinta pe motiv ca pur si simplu au dorit altceva de cat a oferit (si ofera) FRR. O mana de oameni - radioamatori, suntem la departare de ani lumina de la exemlul nemuritor al lui Mos Ion Roata. Nu ar fi "bai" - dar ar trebui armonizate odata diferendele rautacoase, sicaniile pe dupa perdele. Suntem RADIOAMATORI - ce dracu!
Eu urez cu un gand curat succes la dezbaterile (daca vor fi) AG al FRR si in special o totala transparenta.
Nimic nu e mai sanatos de cat "un pahar cu apa curata, limpede". Ce a fost rau - sa piara, ce e bun sa dainuie. 73 de yo5ajr Miki

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 748
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: TORA TORA TORA

Mesajde YO4BKM » Vin Apr 07, 2017 9:35 am

トラ・トラ・トラ 突撃雷撃 adică Tora-Tora-Tora atac fulger, parola cu care a fost anunțată declanșarea atacului fulgerător de la Pearl Harbor, până la acest cuvânt de cod anunțat din aer după ce a fost evaluată situația la fața locului, atacul era încă sub formă de tatonare. Să se fi dat și acum cuvântul de cod? 72!
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!

yo5ajr
Mesaje: 682
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Re: TORA TORA TORA

Mesajde yo5ajr » Vin Apr 07, 2017 2:08 pm

Prin 'Tora" am evocat speranta de vant divin, tamaduitor, aducator de victorie al "sambelanilor" in sala "gimnastei de top" la AG. Declansarea "vantului divin" depinde de toti participantii - sa fie in ceas bun, sa nu sa sfarseasca cu acea semnatura al lui Hirohito umilit, dar sa fie pace chiar daca va trebui "escaladat Fujiyama din str. Vasile Conta" :lol:

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 748
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: TORA TORA TORA

Mesajde YO4BKM » Sâm Apr 08, 2017 10:33 am

DR Miki, mă tem să nu fie mai rău! Vântul divin de care amintești este, în cultura japoneză, vântul care a dispersat flota mongolă prin sec. XIII când Japonia era invadată de mongoli. Expresiei vânt divin i se spune la japonezi 神風 respectiv Kamikaze, kami înseamnă divinitate, kaze înseamnă vânt. Dacă ne trebuie acel vânt divin care a apărat o țară de invadatori, este binevenit, dar dacă este vorba de misiunile sinucigașe botezate cu spiritul acelor fapte din vechime ar fi dezastruos. Numai că manifestările de tip kamikaze de tip nou sunt din ce în ce mai prezente pretutindeni într-o lume care nu mai poate ține sub control contradicțiile interne, am mai discutat parcă pe această temă generatoare de entropie socială. 73!
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!

yo5ajr
Mesaje: 682
Membru din: Mar Iun 22, 2010 6:27 pm
Contact:

Re: TORA TORA TORA

Mesajde yo5ajr » Sâm Apr 08, 2017 12:18 pm

Bine ne am intrat in istoria JA...hi. Acolo unde asteptam sa apara vantul divin se pare ca va fi un singur "kamikaza" (poate vor fi si altii) in rest doar "vanturi d,ale noastre"....si "sake", deocamdata. Dar sa nu anticipam, sa asteptam ca "turcu"... :lol:


Înapoi la “Cluburi si asociatii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator