Protecția muncii
Protecția muncii
...
Ultima oară modificat Mie Iul 23, 2014 7:18 pm de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
====================
73 de YO3ITI
73 de YO3ITI
Re: Protecția muncii
@YO3ITI, vezi la http://examyo.scienceontheweb.net/exam4print_yo.pdf unde sunt chiar instructiunile FRR. Dupa ele m-am pregatit si eu acum peste 30 de ani si tot pe ele le am ca documente obligatorii la statia de radio. 73!
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!
73!
confirm că anul trecut la Cluj, din acea materie s-a dat. acel website (mirror) este resursa nr.1 pentru exament.
...
Ultima oară modificat Mie Iul 23, 2014 7:17 pm de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
====================
73 de YO3ITI
73 de YO3ITI
...
Ultima oară modificat Mie Iul 23, 2014 7:17 pm de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
====================
73 de YO3ITI
73 de YO3ITI
Am uitat sa-ti dau detalii: mie nu-mi place berea, ci doar tuica de Buzau! 73!
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!
73!
...
====================
73 de YO3ITI
73 de YO3ITI
...
Ultima oară modificat Mie Iul 23, 2014 7:21 pm de către Anonymous, modificat 1 dată în total.
====================
73 de YO3ITI
73 de YO3ITI
Se pare că sunt destui tineri pasionați. Mi-a plăcut starea de spirit, foarte jovială și optimistă.
Nu stiu inca in ce se baga...hi...!
YO3ITI scrie:
FYI - celor care cobesc obștescul sfârșit al acestui hobby => nu e cazul. Se pare că sunt destui tineri pasionați.
73 de YO3ITI
Intr-adevar sunt multi tineri pasionati, numai ca unii sunt inregimentati, si TREBUIE sa aiba indicative... cad despre ham spirit...

P.S. la urmatoare sesiune imi pun si eu ecuson si imi iau un tricou rosu

Înapoi la “Vreau sa fiu radioamator!”