Buna seara .
Ptr yo9fmp >>>> sa nu amestecam lucrurile : ANCOM, SRR , FRR …
Cred ca raspunsurile de pe topic sunt clare .
SRR reuseste sa asigure cursuri free , de acord e o mare realizare , management bun, membrii cotizanti , etc ....
ANCOM nu are in obiectul de activitate ” sponsorizarea “ ,... , ce face nu are legatura cu moralitatea , de ce ar avea , este o institutie cu reguli clare si cu oameni istetzi ...am fosti colegi acolo care dau clasa la radio multora.
Organizatorii examanelor – radiocluburile de exemplu, isi recupereaza banii cf politicii lor , fiecare cum considera , ptr ca sunt cheltuieli ale comisiilor , inchiriere sala , etc .... explicatie clara in raspunsuri.
Ref un “ inginer electronist inteligent “ care a picat examenul : ciudat

. Un absolvent al fac El si Tc din IPB ( actual UPB ) , daca a facut sectia radio si i-a placut scoala , il trece fluierand

, daca a facut alta sectie, dupa rasfoirea unei documentatii minimale , nu are probleme la nici un nivel.

. Poate au ceva probleme absolventi ai electrotehnicii , mecanicii , energeticii , etc , alte sectii din UPB unde cursul de DCE , este destul de minimal si nu este orientat pe studierea fenomenelor radio. Acestia trebuie sa invete notiunile radio ca oricare alt candidat , altfel .

..... la fel cei care au facut sectii tehnice ale Acad Militare ( sau cum se mai numeste astazi ) mai trebuie sa citeasca cate ceva inainte de examene

...am prieteni buni care au absolvit Academia Tehnica si ...au picat cu brio

! Dar nu e o rusine sa inveti , la orice varsta , mai ales ca tehnica nu sta , vine peste noi

...
O seara buna tuturor ... sa fiti iubiti !