Deocamdata avem FRR. O asociatie sportiva. Adica, mai pe intelesul tuturor, trebuie sa participi la concursuri (cel putin eu asa inteleg, daca gresesc va rog sa ma corectati). Eu unul mai particip si la concursuri, dar nu din obligatie, ci doar din placere. Si fara sa obtin rezultate notabile.
Se profileaza o noua asociate, A.R.E.R.R. Este la inceput. Parerea mea este ca ar trebui facuta (pe hartie) o structura, un statut (macar draft, astfel incat sa poata fi supus unor discutii). Niste "fise de post", astfel incat sa stim ce ar trebui sa faca oamenii din posturile cheie. Ar trebui vazut daca se ofera cineva voluntar (macar in prima parte a existentei acestei asociatii, sa zicem un an sau doi). Ca sa se ofere cineva voluntar, ar trebui sa stie omu' ce are de facut si ce timp ii consuma. Personal as putea sa prestez oaresce activitati in folosul acestei asociatii, in limita timpului disponibil. As putea pune la dispozitie o adresa (nu un sediu, ca apartamentul e mic), unde sa primesc QSL-uri, sa le aranjez sambata-duminica si sa le transmit mai departe. Trebuie vazut si ce costuri sunt, XYL-ul vegheaza

.
Concret, parerea mea este sa incercam o astfel de organizatie, la inceput, fara cotizatii (atat cat o putem duce). Eventual donatii, fara vreo obligatie. Dupa o perioada, sa tragem linie, sa cuantificam niste costuri, vedem de unde pot fi suportate. Dar, hai sa ne oferim si voluntari. Fara contracte cu edituri din care putem scoate si noi un "pour boire", fara ceea ce face lumea politica in ziua de azi (ce-i drept, borduri nu putem pune). Poate putem demonstra ca se mai face ceva si din pasiune. Poate putem dovedi ca suntem altfel. Poate nu vom mai trata viata ca pe o afacere.
Multumesc celor care citesc un post (era sa zic aberatie) asa lung.
73!
O zi buna tuturor.
Silviu, YO9HRB