Reguli pentru acest forum

In acest forum se discuta propunerile de modificare a actualului statut al FRR.
Comentariile trebuie sa se refere strict la statutul FRR si sa analizeze articolele din proiect.
Fiecare topic deschis este bine sa se refere la un articol (sau topic) distinct pentru a se putea face o analiza eficienta mai tarziu.
Avatar utilizator
n2yo
Site Admin
Mesaje: 893
Membru din: Joi Iun 10, 2010 12:17 am
Contact:

Reguli pentru acest forum

Mesajde n2yo » Mie Iul 08, 2015 12:00 am

Federatia Romana de Radioamatorism a demarat procesul de imbunatatire a statutului. Este o initiativa bine venita, considerand timpul scurs de la ultima modificare si tentativele esuate de actualizare din ultimii ani.

Proiectul de statut propus de Consiliul de administratie la ultima sedinta a fost trimis spre dezbatere asociatiilor afiliate la FRR, de la care se asteapta puncte de vedere pana la data de 31 august 2015. O copie a acestui proiect, preluata de pe site-ul FRR, poate fi accesata la adresa http://www.radioamator.ro/info/Propuner ... t%20V1.pdf

Avand in vedere popularitatea site-ului Radioamator.ro si posibilitatea cititorilor de a participa interactiv la dezbateri folosind acest forum, am gasit potrivit sa dau posibilitatea radioamatorilor sa comenteze articolele propuse in proiectul de statut si eventual sa faca noi propuneri de modificare. Intrucat Federatia Romana de Radioamatorism reprezinta radioamatorismul sub toate aspectele in relatia cu organizatii nationale si internationale (inclusiv IARU), este de asteptat sa se faca auziti si radioamatorii YO care nu sunt membri ai FRR, ale caror comentarii sunt bine venite la articolele generale si de reprezentativitate.

Atentie - la data de 31 august conducerea FRR asteapta puncte de vedere de la asociatiile afiliate, si nu va lua in considerare discutiile care se poarta in acest forum. Pentru a putea ajunge la FRR, propunerile dumneavoastra, fie ca sunteti sau nu membri FRR, trebuie trimise la o asociatie afiliata, pentru a putea fi prinse in punctul de vedere al acelei asociatii, urmand a se expedia in format electronic pana la data limita.

In acest forum nu sunt permise alte discutii in afara de cele referitoare la statutul FRR. Este recomandabil ca discutiile sa nu se amestece. Fiecare subiect, iar apoi raspunsurile la acesta este bine sa fie pe o tema fixa, sau un anumit articol din proiect, mentionat expres in titlu. Inainte de a deschide un nou subiect, verificati daca nu cumva acesta a fost deja deschis.

Este in interesul tuturor radioamatorilor ca pana la data de 31 august acest forum sa contina intr-o forma structurata propuneri coerente care sa fie preluate de o asociatie de radioamatori pentru a fi trimise conducerii FRR.

73s de Ciprian Sufitchi YO3FWC/N2YO

Înapoi la “Proiectul de statut al FRR”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator