Pagina 1 din 1

Programe de stiri si informatii pentru radioamatori

Scris: Dum Iul 01, 2018 12:45 pm
de yo2msb
Deschid aici un topic nou intr-o incercare de a centraliza informatiile legate de diferitele programe de stiri si informatii pentru radioamatori ce se transmit din locatii ce pot fi receptionate si din YO, de obicei in unde scurte. Cine are si alte informatii este binevenit sa le posteze aici.

Tocmai am terminat de ascultat Info News-ul de la RSGB ce poate fi receptionat pe 7,127 MHz duminica incepand cu ora 09:00 UTC. Astazi GB2RS a putut fi ascultat in conditii foarte bune, semnal 59.
Mai multe informatii despre acest program gasiti aici: http://rsgb.org/main/gb2rs/gb2rs-news-broadcast-schedule/

Re: Programe de stiri si informatii pentru radioamatori

Scris: Dum Iul 01, 2018 10:29 pm
de yo2msb
Un program italian de broadcast pentru radioamatori, in transmisie bilingva, cu mai multe emisiuni informative dar si de tehnica radio: http://ibcradio.webs.com/

Re: Programe de stiri si informatii pentru radioamatori

Scris: Sâm Iul 14, 2018 2:25 pm
de yo2msb
Cateva informatii despre programul de broadcast al DARC:

"The RADIO DARC program regularly airs on Sundays at 09:00 a.m. UTC on 6070 kHz and covers current news in amateur radio and short wave, equipment reports, technology tips and interviews along with a bit of varied music.
After the discontinuation of Deutsche Welle, VOA and other former SW stations, the weekly broadcast of RADIO DARC is unique in its magazine format worldwide.
"

In acest moment pe frecventa de 6070 kHz AM se transmite in limba engleza un program special dedicat WRTC 2018. La mine in shack se receptioneaza cu un semnal radio S9+30dB.
Detalii aici: http://qrznow.com/radio-darc-special-coverage-of-wrtc-2018/