Pagina 1 din 1

VHF -UHF FT8 Activity

Scris: Mie Noi 27, 2019 11:42 am
de yo2lsp
Asociatia QSO BANAT _YO2KQT va anunta VHF -UHF FT8 Activity - www.FT8Activity.eu

VHF -UHF FT8 Activity este un concurs „OPEN”, pentru promovarea activității FT8 pe benzile de 2m și 70 cm. Toti radioamatorii cu licență validă sunt bineveniti.

O activitate crescuta in banda de 2m si 70cm ofera posibilitatea de a lucra noi entitati DXCC sau locatoare, de asemenea, poate ajuta la testarea diverselor forme de propagare de scurtă durată sau chiar detecta deschideri care altfel pot trece neobservate.

Vă propunem 2 ore de activitate / lună, în mijlocul săptămânii, lăsand weekend-ul liber pentru concursuri mari și activități familiale.

Aveti ocazia sa votati ziua din saptamana pe care o considerati cea mai potrivita pentru acest tip de activitate.
Vă rugăm să VOTAȚI aici: http://www.ft8activity.eu/index.php/poll până pe 12.12.2019


73! Echipa YO2KQT.

Re: VHF -UHF FT8 Activity

Scris: Dum Dec 08, 2019 10:59 am
de YO3JW
Salut
Activitatea in modul FT8 are o propagare in masa radioamatorilor exploziva (cu multe critici din partea unora!!)
Nu am inteles cine organizeaza acest maraton.
Daca este deja organizat si in tabel datele si orele de desfasurare sunt deja stabilite, dece mai este nevoie de un vot pentru alta zi??
Oricum multumim pentru informatie!
73
Pit
YO3JW

Re: VHF -UHF FT8 Activity

Scris: Dum Dec 08, 2019 11:54 pm
de yo2lsp
Salut Pit,
Atat proiectul de regulament, cat si invitatia la vot este semnata de Organizator = adica de YO2KQT - Asociatia QSO BANAT Timisoara. De ce un domeniu.eu? Pentru ca vream sa fie ceva regional, nu doar YO.
Ceea ce se poate vedea azi la regulamet este un draft.. care pana in data de 15 decembrie cand se inchide votul, poate suferi modificari pe baza input-urilor venit de la cei interesati de aceasta activitate.
Exemplu: Am plecat initial cu 2 ore si am extins la 3 ore dupa feedback-urile primite, am decis clasamentul general sa fie alcatuit prin cumularea celor mai bune 8 etape din 12 , etc. Clasamentul final va fi ïnghetat"ïn 15 Decembrie.
Ca FT8 e un mod controversat ... ca orice e nou HI.
73!
YO2LSP,