Introducere

In acest forum se discuta proiectul propus de ANCOM pentru regulamentul serviciului de amator din Romania.
Comentariile trebuie sa se refere strict la acest proiect, sa analizeze articolele propuse si eventual sa propuna modificari sau articole noi.
Fiecare topic deschis este bine sa se refere la un articol separat pentru a se putea face o analiza eficienta mai tarziu.
Avatar utilizator
n2yo
Site Admin
Mesaje: 925
Membru din: Joi Iun 10, 2010 12:17 am
Contact:

Introducere

Mesajde n2yo » Sâm Aug 13, 2016 9:13 am

La data de 21 iulie 2016 Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a lansat spre consultare publica proiectul de decizie privind reglementarea serviciului de radioamatori din Romania. Proiectul stabileste si clarifica in ce conditii radioamatorii pot instala si folosi statiile radio, cum se pot autoriza si care sunt regulile dupa care trebuie sa isi desfasoare activitatea.

Acest forum a fost creat pentru a permite membrilor sa dezbata modificarile propuse de ANCOM si a raspunde in termenul acordat cu sugestii pentru imbunatatirea acestui proiect.

Comentariile trebuie sa se refere strict la acest proiect, sa analizeze articolele propuse si eventual sa sugereze modificari sau articole noi.

Fiecare topic deschis este bine sa se refere la un articol separat pentru a se putea face o analiza eficienta mai tarziu.

Potrivit ANCOM, persoanele interesate sunt invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pâna la data de 23.09.2016, pe adresa sediului central al ANCOM (Str. Delea Noua nr.2, sector 3, Bucuresti), direct la registratura sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. Observatiile pot fi transmise si prin fax la numarul +40 372 845 402 sau prin e-mail pe adresa consultare@ancom.org.ro.

Pentru a inlesni comunicarea cu ANCOM, puteti trimite propunerile dv. la adresa propuneri-ancom@radioamator.ro pana la data de 16.09.2016. Acestea vor fi centralizate si retrimise catre ANCOM sub forma unui singur document.

Se supun dezbaterii urmatoarele documente:

Înapoi la “Proiectul pentru noul regulament al serviciului de amator din Romania”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator