YO3JX si QSL-uri

Totul despre QSL-uri: primite, trimise, unde... etc
YO5BFJ
Mesaje: 106
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:39 pm
Contact:

QSL-uri

Mesajde YO5BFJ » Sâm Ian 03, 2015 1:21 pm

La Multi Ani Sica !
Am si primit raspuns ( fara sa cer !) de la YO3CZW dar nu m-a lamurit .
Repet intrebarea " Nemo mai transporta QSL-uri ?"
Si mai intreb ceva " Cand a expediat ultima data FRR, QSL-uri prin Nemo si pentru YO5 unde le-a trimis !?!"
Cele bune !

yo9how
Mesaje: 41
Membru din: Sâm Noi 27, 2010 9:04 pm
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde yo9how » Sâm Ian 03, 2015 2:22 pm

Luati legatura cu Dan-YO5GHA, dansul este reprezentant Nemo pentru jud.Alba, cat si al F.R.R. pentru districtul 5.
Toate cele bune,
Yo9how-Catalin

YO5DSG
Mesaje: 31
Membru din: Lun Noi 18, 2013 7:51 am
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde YO5DSG » Sâm Ian 03, 2015 3:15 pm

Buna ziua si La Multi Ani!

S-au trimis QSL-uri catre Alba, nu stiu de ce nu v-au parvenit. Va rog sa ma contactati pe yo5dsg@yo5dsg.ro pentru detalii.


Multumesc.

YO5BFJ
Mesaje: 106
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:39 pm
Contact:

QSL-uri

Mesajde YO5BFJ » Sâm Ian 03, 2015 4:17 pm

In urma intrebarilor puse de mine s-a clarificat situatia care arata astfel :
Pana in aprilie 2014 de redistribuirea QSL-urilor pentru YO5 m-am ocupat eu si YO5CBN desi pe harta FRR era trecut Dan YO5GHA, acesta are un serviciu care nu-i permite sa se ocupe corespunzator de problema. Dan ne anunta , noi le ridicam de la Nemo, le cartam si le trimiteam catre destinatari tot prin Nemo. Dupa luna aprilie nu am mai primit nici un QSL pentru distributie si acesta este motivul primei intrebari.
Pe harta FRR apare la distributie YO5 YO5GHA ??, iar intr-un comunicat FRR din 18 sept. apare cineva de la Cluj ??? evident amandoua informatiil pe site-ul FRR. Dan YO5GHA nu a primit nici o instiintare despre asta. Nu suntem suparati ca ni s-a luat aceasta sarcina, ne bucuram chiar si nici nu o vrem inapoi !!!
Noi insa nu am tinut insa niciodata QSL-urile mai mult de 2-3 saptamani. aceste intarzieri fiind provocate de lipsa ambalajelor.In situatia actuala insa in Alba nu s-a mai primit nici un Qsl din luna aprilie. Acesta este motivul pentru ce-a de-a doua intrebare. Concluzii ........??????
Urez tuturor un an mai bun !

YO5DSG
Mesaje: 31
Membru din: Lun Noi 18, 2013 7:51 am
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde YO5DSG » Sâm Ian 03, 2015 7:27 pm

Da, am preluat noi aceasta problema de atunci. Referitor la intarzierile la care faceti referinta, nu cred ca e cazul sa le comentam. O sa discut cu Dan referitor la treaba asta si lamurim problemele.

O seara faina.

YO5DSG

YO5BFJ
Mesaje: 106
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:39 pm
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde YO5BFJ » Sâm Ian 03, 2015 9:01 pm

OK !

yo3jx
Mesaje: 144
Membru din: Vin Sep 23, 2011 7:41 pm
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde yo3jx » Dum Ian 04, 2015 8:49 pm

Buna seara. Interesanta revederea mesajelor si comentariilor in timp. M-a amuzat mai ales referirea la "o persoana mai tanara pentru SG". Facand abstractie ca autorul chiar si-a dorit functia de SG chiar nefiind "o persoana mai tanara" ba dimpotriva, am avut si acest experiment cu 3IMN-ul, daca va mai amintiti, a cineva a scris de "uscarea cernelii pe decizia de numire a lui Lom.
Iata au trecut circa trei luni de la "defectarea" acestuia, acum neavand nici SG si nici SF ( secretar federal, nu "science fiction" cum este mai bine cunoscuta prescurtarea). Oricum la 31 decembrie 2014 a expirat perioada sa de "proba". Sa fim snatosi si sa auzim de bine in 2015 si urmatorii. 73, Dan, YO3JX.

yo8cln
Mesaje: 829
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 9:32 am
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde yo8cln » Lun Ian 05, 2015 10:31 am

In primul rind, dati-mi voie, ca in numele AS DORNA DX GRUP sa trasmit , tuturor radioamatorilor , cele mai bune urari pt. noul an 2015 si La Multi Ani !
Dupa cum ati observat de ceva timp nu am mai facut comentarii pe acest forum. Nu am facut-o pt. ca am considerat ca am nevoie de putina liniste si pt. a sta departe de insulte si jigniri . Nu am cum sa categorisesc altfel afirmatiile unor (am vrut sa scriu radioamatori ) detinatori de indicative care ma faceau "geniu pustiu " sau "pasare de belega" si asta pentru ca am incercat, cu vorba buna sa clarific niste anomalii legate de activitatea unor membrii in ca. al frr. Fie ca a fost vorba de revista , de site-ul frr, cn uus , ci uus sau legitimatii totdeauna am incercat sa port un dialog in sensul inbunatatirii activitatii. Tonul de multe ori a fost critic, dar cu tendinta constructiva .Nu se putea altfel , cind revista nu mai aparea de doi ani, iar dupa ce in sfirsit se hotareste reeditarea , se fac sondaje pt. tiraj si se hotareste aparitia trimestriala intr-un tiraj mai mult decit modest . Despre site-ul frr ce sa mai comentez ? La fel nu pot categorisi hotarirea ca al frr cu privire la obligativitatea detinerii de legitimatie pt. a participa la concursurile frr. Legat de qsl-uri , tin minte ca la inceputul anului am luat decizia de a infiinta un servicii de qsl bidirectional pt. toti radioamatorii yo absolut gratuit in toata lumea. Am gasit sprijin la yo8ssb, yo8bdq si inca citiva tineri care erau dispusi sa activeze la aceasta actiune. S-a luat legatura cu curieri care fac trasporturi in tara si strainatate, precum si cu citeva asociatii care au servicii de qsl bine puse la punct (tnx yo8ssb) Dar imediat , dupa anuntarea intentiei de a pune la punc acest seviciu, s-au primit numeroase "apostrofari" si exprimari de indoiala ca nu vom reusi , nu o sa avem fonduri, ca vrem sa amagim lumea... Toate s-au suprapus cu atituduni ostile la adresa noastra incepind cu amenintari la adresa celora care au refuzat sa participe la echipa hq si nu in ultimul rind punerea la indoiala a apartenentei asociatiei noastre la o structura frr cu ocazi cn de uus. Toate acestea au contribuit la luarea deciziei de a sista aceasta actiune si a canaliza fondurile spre activitatile noastre ( din fonduri a rezultat un K3 pt. moment ). Cit priveste atitudinea mea la "anomaliile" produse de unii membrii ca al frr , am sa ma limitez la comentarii strict legate de activitatile noastre, pt. ca daca cu vorba buna nu se poate va fi nevoie de interventii institutionale. I-mi cer scuze pentru partile off topic din aceasta interventie si va doresc multe bucurii si sanatate ! 73 ! de yo8cln.

yo8cgr
Mesaje: 46
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 5:59 am
Contact:

Re: YO3JX si QSL-uri

Mesajde yo8cgr » Mar Ian 06, 2015 10:44 am

In primul rand ,,La multi ani!" pentru 8CLN, colectivul de la Dorna DX grup si pentru toti ceilalti radioamatori. Felicitari colectivului de la Dorna DX Grup pentru ce au realizat in 2014 si anii anteriori. Parerea mea este ca nu ar trebui sa se aplece urechea la ce spun carcotasii. Intotdeauna se vor gasi ,,binevoitori" ce se vor pune dea curmezisul. Daca ei nu pot realiza ceva ,din nestiinta sau incompetenta, nu lasa nici pe altii. Vechea poveste cu capra vecinului. Era bine daca se puteau trimite QSL macar pentru Europa. Stiu ca aici o contributie importanta o are 8SSB. Dar ce sa-i faci. Daca nu se poate,(din vina gurilor rele)....nu se poate. Sper ca activitatea acestui grup sa mearga mai departe cu succes si sa adune lauri cat mai multi pentru clubul la care activeaza, cat si judetului Suceava. Felicitari pentru 8CLN, 8BDQ, 8SSB, 8TK, 8DAR, 8RTT si celorlalti ce activeaza in cadrul ,,Dorna DX Grup". In privinta frr ce sa zic: o nulitate. In loc sa adune radioamatorii, se vede ca se lupta mai mult pentru ai dispersa. Sau poate se doreste desfiintarea, ne mai fiind loc de ros ciolanul. Pacat. Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace pe raposatul Vasile Ciobanita. Speranta mea este ca v-a fi mai bine. Oare s-a uitat timpul cand frr trimitea QSL-uri peste hotare, distribuia QSL, dadea QSL in alb pentru a favoriza lucrul in benzile de radioamatori, dadea diplome, medalii, imprimate, buletine informative etc. Oare chiar acele timpuri sa fi apus pentru totdeauna? Nu mai exista nici o speranta? Cand oare se v-a termina lupta pentru sefie a celor din districtul 3 ? Treziti-va la realitate oameni buni. Sa punem din nou umarul la reconstruirea FRR, asa cum a fost odinioara.
Din partea mea va doresc zile senine si fericire, LA MULTI ANI ! Mai lasati carcotelile. Acestea sunt pentru babele ce stau pe sant.

Cu stima si respect
YO8CGR - Eugen
Campulung Moldovenesc.

Avatar utilizator
YO6EX
Mesaje: 1027
Membru din: Lun Iun 28, 2010 11:40 am
Contact:

Re: QSL-uri

Mesajde YO6EX » Mar Ian 06, 2015 12:20 pm

yo8cln scrie: la inceputul anului am luat decizia de a infiinta un servicii de qsl bidirectional pt. toti radioamatorii yo absolut gratuit in toata lumea. Am gasit sprijin la yo8ssb, yo8bdq si inca citiva tineri care erau dispusi sa activeze la aceasta actiune. S-a luat legatura cu curieri care fac trasporturi in tara si strainatate, precum si cu citeva asociatii care au servicii de qsl bine puse la punct (tnx yo8ssb) Dar imediat , dupa anuntarea intentiei de a pune la punc acest seviciu, s-au primit numeroase "apostrofari" si exprimari de indoiala ca nu vom reusi , nu o sa avem fonduri, ca vrem sa amagim lumea...


Nu înţeleg de ce vă pasă ce clevetesc unii şi alţii care n-au făcut nimic în viaţa lor?
Un serviciu QSL în special OUTGOING ar fi binevenit.
Dacă tot aveţi posibilitatea dece aţi plecaţi urechea la cârcotaşi de doi bani?
Eu zic să vă continuaţi ideea şi să faceţi ce alţii nu sunt în stare.


Înapoi la “QSL”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator