Sectiunea "Revista"

Un proiect care vizeaza reaparitia periodica a unei reviste tiparite dedicata radioamatorismului YO
yo8rqp
Mesaje: 214
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 11:57 am
Contact:

Sectiunea "Revista"

Mesajde yo8rqp » Joi Feb 18, 2016 10:26 am

Va salut cu respect.
Imi poate spune cineva de ce nu merge sectiunea "Revista" de pe site-ul FRR?Nu inteleg,daca tot nu mai exista arhiva,de ce nu scot sectiunea de pe pagina principala...
Exista o alta sursa cu aceasta revista scanata?As fi foarte interesat de asa ceva.Multumesc pt eventuale sugestii.
73s de YO8RQP.

YO8SSB
Mesaje: 203
Membru din: Lun Iul 08, 2013 8:29 pm
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde YO8SSB » Joi Feb 18, 2016 11:22 am

Ptr YO8RQP- Daniel, joaca la loto, sunt sanse mai mari sa castigi ceva, decat sa primesti informatii de la CENTRU DE COMUNICARE F.R.R!!

yo8rqp
Mesaje: 214
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 11:57 am
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde yo8rqp » Joi Feb 18, 2016 12:01 pm

Nu am nimic personal cu nimeni.Dar frizeaza logica.Daca tot nu ai un atasament in aceasta sectiune, de ce trimiti vizitatorii site-ului sa intre acolo...Scoate-o si gata!E mai eficient si mai benefic pt toti.Nu stiu cum nu se gaseste un meserias care sa administreze site-ul de baza al FRR.Nu-ti trebuiesc nu stiu ce facultati IT.O pregatire de baza este suficienta.
Repet,am mai spus-o aici.Sunt total dezinteresat de luptele interne YO.Pt mine este totuna daca exista FRR sau nu.Pentru mine ,propagarea este la fel in 14 daca FRR are secretar general sau nu.Sau presedinte.Si nu stau ei cu mine sus pe bloc sa ma ajute sa-mi reabilitez verticala bazooka pt 7,dupa vantoasa de ieri.Sunt solitar in hobby-ul meu si-asa voi ramane.M-am convins ca o eventuala combinare dauneaza grav sanatatii si pasiunii.
Am postat pt ca chiar sunt interesat de aceasta arhiva.

yo8rqp
Mesaje: 214
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 11:57 am
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde yo8rqp » Joi Feb 18, 2016 12:11 pm

Intre timp,am fost ajutat de YO9HOW, caruia ii multumesc!Mi-a trimis un link util.Consider topicul inchis.

Avatar utilizator
yo8tot
Mesaje: 54
Membru din: Mar Mai 28, 2013 12:20 pm
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde yo8tot » Joi Feb 18, 2016 1:59 pm

Care este linku-ul?


YO4UQ
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:06 pm
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde YO4UQ » Dum Feb 21, 2016 5:06 pm

Din motive restrictive de spațiu locativ am donat colecția R&R colegului nostru Viorel Georgescu – YO2MHJ din Deva care s-a arătat interesat de oferta mea. Măcar să-i fie cuiva de folos.
1. Mă surprinde plăcut interesul pentru revista R&R care a fost la vremea ei de nenumărate ori ”blamată”, criticată de a fi fără conținut adecvat, prost redactată, etc.etc. Nu credeam că cineva mai vrea să se uite în ”istorie”.
2. În semn de respect și de prețuire pentru cel care a fost YO3APG – Vasile Ciobăniță se oferă posibilitatea completării colecției revistei R&R pe anii 2006 – 2011 și ultimele numere din 2012.
3. Cineva, sau un colectiv (eventual din YO8-ul foarte vocal), poate lua legătura cu Viorel YO2MHJ pentru a pune la dispoziție temporar colecțiile pe anii 2006 – 2011 în vederea scanării și postării pe Internet pentru cei care vor să vadă istoria YO din acele vremuri.
4. Sunt convins totuși că și în YO8 există radioamatori care au revistele din acești ani... poate chiar în Fălticeni și poate vor face efortul să conserve pentru istorie munca celui care a fost YO3APG.
5. Încercările de a face din nou posibilă apariția revistei s-au lovit de lipsa de interes și lipsa de colaboratori. Probabil că în epoca Internet nu mai este necesară. Revista nu este a federației, este a radioamatorilor YO. Fără autori, articole, informații și abonați nu poate să existe o publicație. Federația este numai un element de colectare lucrări, transmitere către un realizator (editare / tipărire) și apoi difuzare. Oricum vad că nu mai plânge nimeni. În consecință vă puteți abona direct la QST, Radio-REF, CQ DL, RadCOM, Radio RIVISTA, Radioafcianados, s.a. din HA, UA, SM, OZ, OE, HB, OH... funcție de limba care vă este la îndemână. Toate acceptă abonamente și de la radioamatorii YO. Cu acestă ocazie vă anternați pentru portabil în UE și în lume. Mai greu este pentru JA.
6. Pentru YO8RQP – Daniel din municipiul Fălticeni. Capitolul ”Revista” nu este al FRR este al radioamatorilor YO care ar trebui să-l umple cu realizările lor. Lasă-l acolo poate va deveni activ în viitor. Ai tot timpul să te mai uiți dacă a devenit activ. Dacă totuși ca radioamator YO ”independent” simți nevoia să te exprimi cu realizările personale, cu un articol sau cu scanările revistelor R&R, în folosul comunității din care faci parte, promit să fac toate eforturile să fie publicate la capitolul ”Revista”. Dacă nu se poate din motive obiective de restricții de spațiu redacțional pun la dispoziție spațiu de publicare din blogul meu. "Revista" nu este pentru arhivă ci pentru "actual".
7. Multumiri celor care au făcut efortul scanării revistelor până în 2005 și a celor care au asigurat spațiul de găzduire pentru aceste fișiere.

yo8cln
Mesaje: 852
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 9:32 am
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde yo8cln » Dum Feb 21, 2016 6:22 pm

OM yo4uq eu (probabil vocal din yo8 ) am toata colectia R&R ! De la aparitie , nu o singura data ,am sustinut (material ) aceasta revista ! Erau vremuri cind Vasile (yo3apg) Domnul sa-l odihneasca in pace ,ma suna si i-mi spunea ca nu mai poate sa scoata revista pt. ca X nu i-l mai ajuta cu tiparul ( nu dau nume ca sa nu mai fiu acuzat ca jignesc) sau alta data ca nu mai vrea tipografia sa-i faca color pt. ca nu ajung banii s.a.m.d. L-am ajutat tot timpul... si exista dovezi pt. ca s-au facut cu acte. Vocali in yo8.... Mni tnx, 73 ! de yo8cln.

yo8rqp
Mesaje: 214
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 11:57 am
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde yo8rqp » Dum Feb 21, 2016 9:15 pm

YO4UQ:
Vă salut cu respect.
Eu mă refeream doar la faptul că această sectiune a site-ului nu are ce căuta acolo odată ce nu conține niciun atașament. Pe vechiul site "revista" era un domeniu funcțional în care găseai arhiva scanata , până prin anul 2007,dacă nu ma înșel. Apoi a dispărut. Eu l-a asta m-am referit. Din partea mea, poate rămâne acolo o vesnicie în acest stadiu, nu este o problemă care mă preocupă prea mult.
Cu stimă!

Avatar utilizator
yo9rij
Mesaje: 355
Membru din: Vin Dec 28, 2012 6:36 pm
Contact:

Re: Sectiunea "Revista"

Mesajde yo9rij » Dum Feb 21, 2016 10:33 pm

Buna seara Dr OM YO4UQ,
Problema revistei, eu o vad ca si pe o problema de identitate. Nu acuz pe nimeni si nu injur pe nimeni pentru faptul ca nu mai apare revista R&R, (desi sunt muuulte de spus) dar va invit sa rasfoiti aici o publicatie a radioamatorilor YO care apare anual si care se apropie de ceea ce inseamna pentru ARR, o revista.
Lectura placuta! http://magazinyo2015.radioclubulromanie ... o2015.html
Orice critica este binevenita, intrucat urmeaza sa apara urmatorul numar!
73 de YO9RIJ


Înapoi la “Revista radioamatorilor YO”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator