Revista "Magazin YO"

yo5pjb
Mesaje: 214
Membru din: Sâm Iun 18, 2011 4:00 pm
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde yo5pjb » Lun Mar 30, 2015 10:43 pm

yo9rij scrie:Revista editata prin stradania deosebita a unui colectiv de redactori sportivi cat si a conducerii FRR, are 33 pagini...

Petrica, vreau sa lamuresc un lucru cat mai repede ca sa nu fie inteles gresit. Eu n-am stiu pana cand am citit mesajul tau ca FRR a scos o revista si mesajul meu catre yo4asv a fost unul cat se poate de ironic.
Sa scoata SRR sau ARR o revista mai cred, dar sa ajunga FRR sa tipareasca iar o revista care o credeam moarta e de necrezut.

Sorin

Avatar utilizator
yo9rij
Mesaje: 353
Membru din: Vin Dec 28, 2012 6:36 pm
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde yo9rij » Lun Mar 30, 2015 11:19 pm

@yo5pjb,
Dr OM Sorin, ironia crasa a fost a lui YO4ASV, care compara MAGAZIN YO cu revista ARRL, pe cand eu am fost corect si am facut o comparatie cu ce avem in acest moment in YO. Asa este corect si cinstit! In rest nu pot comenta ce face conducerea FRR cu revista pe care o editeaza incalcand regulile ISSN/ului de parca ar fi pe "tarlaua" lor. Dar fiecare face ce stie ! Hi!
In ce priveste revista MAGAZIN YO, are cateva obiective pe care le vei gasi in raportul de mai jos care tocmai a fost trimis la publicare pe site/ul ARR.
INFORMARE CD al A.R.R.

Consiliul de conducere al Asociaţiei RADIOCLUBUL ROMÂNIEI s-a întrunit duminică, 29 martie 2015, începând cu ora 10.00, în Braşov şi împreună cu responsabilii de proiecte a hotărât următoarele:

Rezumatul întâlnirii:

1. Revista "MAGAZIN YO" va avea o apariţie la 3 luni, şi se va vinde cu 35 Ron pentru un număr.
Obiective propuse: autofinanţarea revistei din vânzarea spaţiului publicitar, mărirea tirajului, atragerea de colaboratori, care prin articolele propuse spre publicare să menţină şi să crească interesul cititorilor;

2. Proiectele propuse spre finanţare din fonduri nerambursabile în valoare de 1,5mil Euro vor fi refăcute astfel încât să obţină aprobările necesare derulării acestora în folosul radioamatorismului YO.

3. Propunerea de colaborarea cu taberele private de copii a fost aprobată.

4. A.R.R. va participa cu stand propriu, la Simpozionul de la Friedrichshafen, Germania, 26-28 iunie 2015.

5. În scopul de a ajuta cât mai mulţi radioamatori să participe la întâlnirea din Germania, conducerea A.R.R. a semnat un parteneriat cu un transportator naţional pentru asigurarea miloacelor auto, ce vor fi folosite la preţ preferenţial, şi care să asigure călătoria dus-întors de la evenimentul din Germania.

6. CD al A.R.R. a aprobat devansarea, realizării întâlnirii tematice: DXpediţii/ SOTA / IOTA / CONTESTING, în perioada 8-9 mai 2015.

7. CD al A.R.R. a aprobat afilierea unui număr de 5 radioamatori (2 emiţători şi 3 receptori). Două dintre solicitări au fost respinse.

8. CD al A.R.R. a aprobat propunerea privind realizarea unui nou site al A.R.R.

9. A fost parafată înţelegerea cu furnizorul de servicii de cazare, privind participanţii la MARATONUL SOTA 2015 cât şi a spaţiului folosit pentru desfăşurarea lucrărilor de final a activităţii.

10. CD al A.R.R. a aprobat realizarea, în luna august a fiecărui an la Braşov, a unui simpozion internaţional A.R.R.

11. CD al A.R.R. a aprobat propunerea privind iniţierea unei activităţi de producţie de minitransceivere, destinate începătorilor cât şi dotării lotului de participanţi la concursul de tip “WRTC” care este în atenţia conducerii spre organizare.

12. CD al A.R.R. a aprobat redactarea şi înaintarea unei scrisori către IARU în care se va prezenta acţiunea conducerii FRR prin care a solicitat la ANCOM interzicerea folosirii în concursul IARU a unor indicative speciale aparţinând unor nemembri FRR.

Asociaţia Radioclubul României

O seara placuta iti doresc! 73 de YO9RIJ Petrica

YO3JW
Mesaje: 551
Membru din: Joi Noi 15, 2012 9:12 am
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde YO3JW » Lun Mar 30, 2015 11:41 pm

Petrica!
1. Felicitari si succes in continuare!
2. Stiu ca trebuie facuta reclama pentru ea!
3. Scuza-ma, am si eu intrebari: Ce tiraj are revista ? Este sau nu este subventionata?
4. Cred ca nu e bine de mers pe principiul sa moara si capra vecinului!
5. Daca va fi bilingv,
a. ii invatam pe romani sa citesaca in engleza ....
b. va fi mai greu de gasit materiale pentru revista si atunci umplem paginile...
c. va fi dusa la export ....
6. Este bine ca exista concurenta!

Avatar utilizator
yo9rij
Mesaje: 353
Membru din: Vin Dec 28, 2012 6:36 pm
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde yo9rij » Mar Mar 31, 2015 12:10 am

Pit,
In mod normal nu as raspunde la intrebarile vadit folositoare altora nu tie, dar...
1. Multumesc pentru felicitari. Nu ne-am strofocat prea tare, initial am dorit sa o editam odata la 6 luni, apoi membrii au hotarat ca va aparea o data la 3 luni.
2. Da, vom pastra un procent acceptabil pentru reclame. Ma gandesc sa cumparam spatiu de reclama pentru MAGAZIN YO si in revista R & R editata de FRR.
3. Revista se editeaza in numar de 300 de bucati, pe care in urma solicitarilor de azi suntem in situatia in care cred ca vom mai tipari. Pretul nu este subventionat. Chiar ne permitem un mic profit care profit sa permita la sfarsitul anului tiparirea unui tiraj complet.
4. De unde ai tras concluzia cu moartea caprei vecinului? Mai degraba acest concept il foloseste FRR, si am exemple clare pe care nu doresc sa le pun aici. Nu esti in masura sa imi ceri sa nu aplic acest principiu atata timp cat stii bine cine si ce face impotriva ARR/ului. E treaba ta daca asa vezi lucrurile. Noi am facut ce am putut pentru membrii ARR.
5. Daca va fi bilingva, articolele scrise in limba romana vor fi traduse in limba engleza, iar paginile se vor dubla, in nici un caz nu vor scadea la jumatate. Vor exista numere pentru export cu siguranta! Ce chestie? Zau cu ce minte gandesti Pit? A FRR/ului? Hi!
6. Imi este greu sa concurez cu YO7BBE, dar totusi crezi ca am avea nevoie sa ni se spuna ca este bine sa fie concurenta? Este bine ca sa nu fie rau! Chestii de punctat cand nu avem ce spune! In ce lume traiesti? Hai sa ne trezim un pic! Candva ma intrebai daca ARR are CIS. Profit de moment si iti raspund ca NICIODATA ARR nu va lua CIS. La concursurile la care participam nu ne trebuie CIS si cu siguranta nu ne va trebui CIS nici la concursurile pe care le vom organiza. Crezi ca se merita sa luam CIS pentru doua concursuri amarate, lovite de suspiciunea aranjarii clasamentelor cat si de neparticipare a celor mai valorosi concurenti? Stim cu totii ca CN sunt organizate doar pentru a putea justifica unele cluburi,banii obtinuti prin diferite metode obscure, pentru "performanta"! Nu dorim sa contribuim la legitimarea spalarii banilor practicata de acestea. Succes pe mai departe! 73 de YO9RIJ Petrica

yo8rqp
Mesaje: 214
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 11:57 am
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde yo8rqp » Mar Mar 31, 2015 9:39 am

Sincere felicitari pt acest demers.Cred ca este o pata de culoare peste cenusiul care a cuprins radioamatorismul YO.Felicitari celor din ARR care au pus umarul la revista.Cu respect.

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 891
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde YO4BKM » Mar Mar 31, 2015 12:05 pm

Mai sunt publicaţii pentru radioamatori scrise în două limbi, de exemplu DUBUS care publică în limba engleză şi în limba germană în aceeaşi revistă. Puteţi încerca http://www.dubus.org cu puţină răbdare, descărcarea durează ceva timp. Am o colecţie DUBUS pe mai mulţi ani şi toate revistele sunt în format bilingv. Am aflat că Liviu, YO2BCT, a publicat destul de recent în DUBUS, pentru care îl felicit sincer, am văzut ce nivel au articolele din DUBUS şi m-au impresionat. Mai reţin că DUBUS are ca subtitlu "Magazin pentru radioamatorii de VHF, UHF şi microunde" şi că nu este editată de vreo federaţie sportivă, se adresează radioamatorilor cu şi fără legitimaţii federale. 73!
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!

yo5tc
Mesaje: 80
Membru din: Dum Oct 27, 2013 3:36 pm
Contact:

Re: Revista "Magazin YO"

Mesajde yo5tc » Mar Mar 31, 2015 9:58 pm

Nu prea inteleg de ce trebuie o revista cata vreme exista informatie garla pe internet si cel mai probabil dupa cateva numere se vor fi epuizat contributiile originale.


Înapoi la “Alte publicatii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator