[BETA!!] Serviciu de SPOTTING prin SMS pentru SOTA/POTA/WWFF

Activari, expeditii, evenimente, etc...
YO3HEX
Mesaje: 84
Membru din: Lun Aug 30, 2021 10:08 pm
Contact:

Re: [BETA!!] Serviciu de SPOTTING prin SMS pentru SOTA/POTA/WWFF

Mesajde YO3HEX » Mie Iun 07, 2023 11:26 pm

Neata Gabe,
Pai deja sunt triggeri pentru diverse operatii si aduce timestamp dar nu este facuta diferenta la afisare :D
Iar PHP nu scriu, sunt niste demoni scrisi in C care se ocupa de partea de agregare de date - restul face grafana fara sa am nevoie sa scriu cod. Acum lucrez la trimiterea in clustere pe care vreau sa o fac in prima instanta catre sotawatch (are la dispozitie api) si catre dxspidere si cccluster (asta este un telnet chior)
Ceea ce ramane de rezolvat este interfatarea cu POTA - se pare ca pentru situl pota si clusterul pota (de pe pagina) nu au la dispozitie API :) dar sunt si alte metode de a face asta nu e bai :)
Dar imi pare bine ca se misca treaba dpdv dezvoltare (am avut 2 zile mai aglomerate si nu am prea reusit sa stau sa termin ce mi-am propus ... probabil undeva in wk va fi gata si partea de trimis in cluster)
73 / sarana :D

YO3HEX
Mesaje: 84
Membru din: Lun Aug 30, 2021 10:08 pm
Contact:

Re: [BETA!!] Serviciu de SPOTTING prin SMS pentru SOTA/POTA/WWFF

Mesajde YO3HEX » Joi Iul 06, 2023 10:25 am

Salutare tuturor,

Sistemul de spotting prin SMS este functional si este live.
Cu alte cuvinte, toate spoturile corect formatate sunt trimise direct catre clustere DXSpider (momentan cei de la SOTAWatch nu raspund la emailuri - am eu o vaga idee de ce dar o sa mai sap).
Numarul de telefon disponibil pentru SMS la momentul acesta este +40734216360 urmand ca in cateva zile sa fie activat si al doilea numar de telefon din reteaua Vodafone.
De asemenea exista un serviciu de evaluare a spoturilor trimise iar numerele de telefon care vor abuza sau vor trimite spam vor fi trecute in black-list.
Pentru celelalte detalii tehnice legate de formatarea SMSurilor va rog sa va adresati primului post sau pe acest topic in cazul in care este ceva care considerati ca nu functioneaza sau doriti sa imbunatatiti.

Spor la activari!


73 DE YO3HEX // YP3X


Înapoi la “Activitati WWFF SOTA/IOTA/POTA/xOTA”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori