Programe radio

Activari, expeditii, evenimente, etc...
YO9GJX
Mesaje: 243
Membru din: Mie Iul 28, 2010 9:33 am
Contact:

Programe radio

Mesajde YO9GJX » Sâm Apr 02, 2022 11:06 am

Recent am lucrat pe PO101 un italian care mi-a transmis un cod ciudat parte a unui program de care sincer n-am știut. Un fel de Lacuri în Eter, similar cu SOTA, IOTA, COTA etc. Aici aveți link-ul:

https://www.ari-ivrea.it/it/dli-diploma ... ani-88.asp

Cercetați pagina și o să vedeți că e o activitate foarte interesantă care poate ar trebui implementată și la noi, eventual folosind aceleași reguli, nu trebuie să reinventăm roata.
Eu arunc asta ca o provocare mai ales pentru cei care au mult timp liber, pensionari sau bugetari cu program fix de lucru de 8 ore, ori cei ce lucreaza ore întregi în fața unui calculator. S-au ar putea fi implementate astfel de programe, mult mai bine în cadrul unor radiocluburi sau asociații radio existente.
La noi văzut că funcționează unul pentru insulele dunărene - http://danube-islands-explorer.blogspot.com/ - de care nu știu dacă știați, eu abia am aflat.
Cu ceva ani în urmă am avut ideea desfășurării unui program similar castelelor, M.O.T.A. (mănăstiri în eter), însă mie programul și regimul de lucru nu-mi permite să fac mare lucru așa că arunc ideea poate o prinde careva, parcă avem și un preot autorizat între noi. Tot ce ar trebui făcut este o bază de date și un regulament eventual similar castelelor iar în caz că nu se oferă vreun prelat, deși ar trebui măcar consultat unul, am găsit un program excelent pentru Android cu o bază de date impresionantă și actualizată la zi:

https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US

Așa că apelez pe cei dispuși, în special mujahedinii lideri de radiocluburi și asociații să ia inițiativa (aici menționez chiar și FRR), iar în limita timpului disponibil, mă ofer să ajut cu tot ce-mi stă în putere.

PS: odată ce demarați un program încercați să-l popularizați măcar atât cât să aflăm și noi de el în timp util, eu unul abia aștept să merg la pescuit la Paltinu și să activez lacul. ;)

Fit întins și la treabă.

YO9GJX
Mesaje: 243
Membru din: Mie Iul 28, 2010 9:33 am
Contact:

Re: Programe radio

Mesajde YO9GJX » Sâm Apr 02, 2022 12:21 pm

Am găsit lista asta, sunt cred doar cele principale, dar e ceva ca punct de plecare.

https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%8 ... m%C3%A2nia

.......


Înapoi la “Activitati WWFF SOTA/IOTA/POTA/xOTA”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator