Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Vanzatori/cumparatori care au dat ţepe, comentarii apreciative sau critice la tranzactiile efectuate, avertismente pentru potenetiale ţepe...
Avatar utilizator
n3gg
Mesaje: 57
Membru din: Mie Noi 17, 2010 10:59 am
Contact:

Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde n3gg » Mie Ian 12, 2011 7:31 pm

Este mult sau e putin un condensator fix de 3,3 n/10kv la 100 ron?
Imagine
Il vinde Mihai Tarata yo7lhn.
Este bine sa il sunati si sa-i comandati multe condensatoare la 0746152196
Avem multa nevoie de ele in liniarele pe care le construim zilnic.
Va salut!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

YO8RFS
Mesaje: 125
Membru din: Lun Iun 21, 2010 9:06 am
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde YO8RFS » Mie Ian 12, 2011 9:00 pm

@cardiacule, nu ai vazut tu bine......uita-te in poza si o sa vezi ca nu e asa !!!. Omu vinde la 50 bani bucata !!!!!! :lol:
..Acum serios, e treaba lui cit cere. Interesant e daca cineva ii atit de fraier sa dea banii astia.
Un amic, a luat de la Alex, UR4LL citeva zeci de asemenea condensatori, care au costat cu tot transport aproape 20 lei bucata. Si erau ...virgini, in hirtia lor cerata !...
...La pretu asta, daca le adun pe ale mele....imi mai iau un TRX bunicel ! :D
Toate bune ! 73 Tic YO8RFS

Avatar utilizator
n3gg
Mesaje: 57
Membru din: Mie Noi 17, 2010 10:59 am
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde n3gg » Mie Ian 12, 2011 9:09 pm

In cazu asta o sa-i comand si eu cateva zeci la Mihai ca sa am ce revinde.
Chiar nu inteleg.
50 de bani un condensator?
Prea ieftin nene!
Este posibil sa fie si oameni corecti sa vanda lucruri cautate la preturi corecte?
Mersi tic de info :lol: :lol: :lol:

yo2dno
Mesaje: 338
Membru din: Lun Iun 21, 2010 11:59 pm
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde yo2dno » Mie Ian 12, 2011 9:47 pm

Caridacule,

Unde ai vazut scris in anunt pretul de 100 de lei (ca RON e o prostie, nu scrie pe moneda nationala asa ceva) ? Eu nu am vazut scris pretul, doar poza cu cei 50 de bani. Nu stiu daca asta e pretul, daca e imi place cum l-a precizat, dar 100 de lei nu scrie. De ce ai deschis subiectul cu un titlu care nu corespunde adevarului ? Uite, m-am dus din nou la anunt, sa nu fie greseala mea, dar nu vad nicaieri pretul de 100 de lei. De ce ai scris despre condensatorul de 100 de lei daca nu e adevarat ?

YO8RFS
Mesaje: 125
Membru din: Lun Iun 21, 2010 9:06 am
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde YO8RFS » Mie Ian 12, 2011 10:41 pm

...Asta e simplu de aflat . Da-i un telefon lui Mihai si te convingi singur de mirificul pret de 100 lei!!!! Sau da un email. Nici eu nu credeam, dar cind un amic de aici mi-a aratat emailul cu preturile....am fost definitiv convins ca am o avere in debara !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D :mrgreen:
Cu stima, Tic YO8RFS

NeaCaisa
Mesaje: 8
Membru din: Lun Dec 20, 2010 7:17 pm
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde NeaCaisa » Mie Ian 12, 2011 10:48 pm

Cardiacu asta e unu care moare de grija altuia...nu cumpara, nu vinde dar comenteaza.Sunt multi pe aici pe acelasi calapod!
Cat despre cei care urlatii ca apucatii pe aici ca va deranjeaza preturile mari nu pot decat sa va spun, si sa va repet de cate ori este nevoie:

SUNTETI PENIBILI! DACA VRETI MARINIMIE DONATI-VA SCULELE CA ANONIMI SI NU-I MAI ACUZATI PE UNII CA VOR SA FACA BANI.
SI MAI AM UN SFAT: NU VA PLACE SITE-UL: NU INTRATI!!!NU VA PLACE FORUMUL: NU INTRATI!!! VRETI REGULILE VOASTRE: CUMPARATI-VA DOMENIU, CONSTRUITI-VA O PAGINA SI PUNETI CE REGULI VRETI!



Sunteti niste ipocriti care vor sa impuna niste reguli dar nu au nici o contributie la aceasta pagina. Multumiti-va ca va mai lasa adminul sa intrati pe aici!


Nu mai poate omu` pune un anunt ca repede este "evaluat" de expertul in marketing, bolnav de inima!
PROPUN CA CARDIACU` (aranjament verbal cu intentie pt. cei care o sa ma loveasca rapid cu gramatica in cap) SA POSTEZE O LISTA CU PRETURI MAXIMALE, CA LA TIGARI, PE CARE LE CONSIDERA EL ACCEPTABILE SA NU-I MAI PROVOCAM PALPITATII SAU ALTE PROBLEME LA "MOTORAS".
ZI-NE DOMLE MATA CAT TRE SA CEREM PE UN CONDENSATOR SAU PE O DIODA, CA AM VAZUT CA ESTI PRICEPUT!



PFUUUU...VAI S`AMAR DE CAPU` NOSTRU!!

Avatar utilizator
yo4fng
Mesaje: 103
Membru din: Sâm Iul 24, 2010 11:20 pm
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde yo4fng » Joi Ian 13, 2011 1:34 am

Am sunat acum ceva vreme si eu la susnumitul Mihai Tarata yo7lhn, pentru ceva condensatori si cand am auzit pretul m-am linistit. Este in opinia mea foarte piperat. Nu vreau sa critic pe domnul Tarata, asta e pretul dumnealui, no comment ! Mie nu mi-a convenit si nu am mai continuat discutia. Frumos si civilizat. Este si greseala dumnealui ca nu mentioneaza concret pretul la vanzare si da nastere la tot felul de interpretari si polemici care nu fac cinste nimanui. Poate va avea ceva de invatat din tot balamucul asta pentru viitoarele postari.
Citesc mai sus vesnicele reprosuri si raspunsuri acide, scrise de tot felul de "anonimi" gen cardiacu sau NeaCaisa si ma intreb ce cauta "neradioamatorii" pe un site consacrat radioamatorismului. De ce ne este frica sa ne semnam cu adevarata identitate postarile ? Sunt ferm convins ca ei au si indicative, dar sunt trecute "la secret".
Cat despre mine, am cumparat condensatorii doriti de la UR4LL si a fost foarte convenabil, 2 euro bucata, noi ambalati de fabrica. Am cumparat mai multe de la UR4LL, mi-a facut si discount si am platit transportul per total, nu as putea sa spun cam cat revine la fiecare obiect in parte, dar am fost foarte multumit de felul in care am fost servit. Desele deceptii m-au invatat un lucru : unde nu este pretul scris clar si explicit, eu nu am ce cauta. 73 !

YO7LHN
Mesaje: 2
Membru din: Mar Feb 01, 2011 9:31 pm
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde YO7LHN » Mar Feb 01, 2011 9:42 pm

...
Pentru anumite aspecte insa, societatea noastra nu este inca pregatita. Unul din ele este DIALOGUL. Societatea noastra inca nu are vocatia dialogului si nici a negocierii pozitive, din care castiga ambii parteneri.
...
Prieteni,

De cate ori cumparati ceva de la cineva, sau primiti in dar ceva, ganditi-va ca acel ceva a costat energie, bani, transport, taxe vamale, timp din viata unui om, si nu in ultimul rand, buna voie ca el sa ajunga la Dvs. si nu la altcineva. Timpul din viata unui om este nepretuit.

Pentru orice primesti, fie el si un gand, ar trebui sa te califici, sa fii in stare sa primesti. Asta nu se invata la scoala noastra.

73 de YO7LHN

Avatar utilizator
n3gg
Mesaje: 57
Membru din: Mie Noi 17, 2010 10:59 am
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde n3gg » Mar Feb 01, 2011 11:30 pm

MIHAI TARATA scrie:...
De cate ori cumparati ceva de la cineva, ganditi-va ca acel ceva a costat energie, bani, transport, taxe vamale, timp din viata unui om, si nu in ultimul rand, buna voie ca el sa ajunga la Dvs. si nu la altcineva. Timpul din viata unui om este nepretuit.

Pentru orice primesti, fie el si un gand, ar trebui sa te califici, sa fii in stare sa primesti. Asta nu se invata la scoala noastra.
73 de YO7LHN


Nene,daca vrei sa fii calificat si sa fii respectat pune pretul domnule pe site langa condensatorii aia.
Ca altfel dai nastere la discutii si te vei supara ca ti se spune speculant tocmai matale,unui om care ai consumat atata energie,bani,transport,taxe vamale si buna voie :lol: :lol: :lol:
De ce nu postezi pretul?Vrei sa ma imbolnavesti de inima la telefon cand mi-l spui?

HAI PA!

YO9HSW
Mesaje: 147
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:54 pm
Contact:

Re: Mihai Tarata si condensator la 100 ron

Mesajde YO9HSW » Mie Feb 02, 2011 12:52 pm

Ceea ce Cardiacu' habar nu are este ca respectivul condensator a apartinut lui Ernst Krenkel (Эрнст Теодо́рович Кре́нкель) temerar explorator al tinuturilor polare si brav radiotelegrafist sovietic. Acest condensator si-a facut mendrele si veacul in etajul final cu 2xGK71 al liniarului CW/AM din dotarea unui vestit spargator de gheata pe care intamplator se afla si Krenkel. Ar trebui sa va considerati fericiti, va dati seama care era pretul daca ar fi apartinut unui fost secretar general al FRR ?

Am consumat destula energie pentru a merge pe la targurile organizate in Militari. M-am calificat de fiecare data pentru condensatori de acest gen la preturi pornind de la 1 (unu) leu si pana la "aberantul" pret de 10-15 lei a lui 'nea Didi, YO9CEX. Nu stiu ce ar trebui sa mai faca un amator pentru a se caalifica si pentru pretul de 100 lei/buc.


Înapoi la “Mica publicitate - comentarii referitoare la tranzactii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori