"CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Activitati de club, adunari generale, diplome, indicative speciale...
Avatar utilizator
YO6EX
Mesaje: 1044
Membru din: Lun Iun 28, 2010 11:40 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde YO6EX » Mie Mar 16, 2011 8:50 am

@YO7CEG

Atît timp cît FRR se erijează în coordonatorul activităţii de radioamatorism în România (vezi statutul), orice radioamator membru sau nu, are dreptul să semneze această petiţie.

În concepţia ta, (făcînd o paralelă cu situaţia din ţară), dacă nu eşti membru al unui partid politic, la alegeri nu poţi vota pe un candidat al unui partid...

Cînd radioamatorismul românesc ajunge în halul în care este acum, soarta acestuia ne priveşte pe toţi, membrii sau nu.

73's




73

yo5amf
Mesaje: 34
Membru din: Dum Iun 20, 2010 10:12 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo5amf » Mie Mar 16, 2011 9:30 am

Citind comentariile la subiectul propus sunt convins si mai mult de necesitatea unui suflu nou in miscarea noastra de radioamator. Acest suflu nou ar trebui sa porneasca de la forul nostru superior FRR, care in primul rand trebuie sa eradiceze duplicitatea in pareri ( una spunem in public la o sedintza si alta gandim, sau chiar spunem, intr-un cadru privat...), generam disensiuni de grup si de interese, nu aplicam Regulamentul pentru a nu produce suparari , etc. Acest suflu nou, nu este altceva decat vestitul HAM spirit, care a existat si probabil care mai exista la marea majoritate a radioamatorilor cu bun simtzi.
Asist cu mahnire, ca nu suntem capabili de un dialog civilizat. Deturnam esentza Apelului cu probleme marunte ( scris boldit, gramatica vs ortografia, etc), afirmam, ca pe noi nici nu ne intereseaza subiectul...atunci de ce mai comentam..?
Parerea; " o problema care nu este discutata , nu exista" , este foarte nociva, ca devine generatoara de alte probleme si mai grave.
Semnarea Apelului prin accesarea tabelului da cale libera la exprimarea pro sau contra (prin ne semnare). Pentru semnaturi nu sunt impuse conditzii ca sa fii membru vreunui radioclub afiliat. Apelul este menit sa fie inminat membrilor cu drept de vot, participanti la AG, pentru "sensibilizarea dreptului la vot" in momentul votului. Nu Apelul semnat va produce acea mult dorita schimbare, ci votul participantzilor la AG. La participantzii la AG si la membrii CA alesi, trebuie constientizata problema esentziala: ca ei sunt pentru noi si nu invers!
"Semnalarea" faptului, ca asa numitzi "venetici" au aparut pe lista cu semnaturi este o intentzie de a deturna discutziile intr-o directzie total nedorita de colectivitatea noastra. Asa zis "venetici" au un indicativ YO si sunt preocupatzi de viitorul radioamatorismului din YO , fara intentzii de a produce "circ" si scandal. Eterul este a tuturori, in fatza microfonului sau a manipulatorului suntem cu drepturi egale....
73/dx Alex

Avatar utilizator
yo7mr
Mesaje: 146
Membru din: Joi Oct 21, 2010 8:14 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo7mr » Mie Mar 16, 2011 10:48 am

Da, asa o fi, Radioamatorismul este ca Politica ! ? - in opinia ta dr om YO6EX - in a mea, NU .Totusi sunt paralele - pt. nu se intalnesc niciodata - Dvs. ati observat foarte bine asemanarile, dar sa nu amestecam capra cu varza, asta ne-ar mai trebui !. Oricum si-n politica sunt reguli - acelea care sunt - una este ca 4 ani tacem si inghitim - daca nu stim ce vrem, la radioamatori poate fi anual, sau cum spune statutul FRR. Apropo de erijat...se poate erija oricine...si mai ales adevarat este ca oricine dintre noi reprezinta de fapt RO si YO. Pentru YO5AMF, ce am postat eu nu este nici un fel de deturnare - este clar , nu va ganditi la vreu scenariu pt. ca nu este cazul, am mentionat clar si fara echivoc pozitia mea - sau nu se vede ? Am fost foarte atent la continutul apelului si nu pot sa-l semnez. Daca Dvs. doriti sa colectati cat mai multe semnaturi doar de dragul numarului acestora, Dvs. fiind si unul dintre initiatori, va rog daca va respectati - in sensul celor ce afirmati aici in replica catre mine si sa ELIMINATI cuvantul MEMBRII si atunci putem merge cu petitia si pe strada, ca-n politica - daca tot a fost pomenita ca referinta - sau nu mai respectam apelul scris ? Cum ramane ?
- Star Trek : space ! ... the last frontier ...
- Ham Radio : space ! ... the first frontier ...
- La toți ni-i greu ! ... dar nu la toți la fel ...

yo3hjv
Mesaje: 783
Membru din: Lun Iun 21, 2010 10:12 pm
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo3hjv » Mie Mar 16, 2011 12:19 pm

Apelul vizeaza o reforma din interior, in cadrul aceleiasi structuri. Nefiind membru al unei structuri FRR, implicit FRR nu ma reprezinta! De altfel, nici nu poate sa fie reprezentativa, de vreme ce ea singura si-a impus niste limite prin forma de organizare aleasa (Federatie sportiva).
Nici ca numar de radioamatori in structurile membre, FRR nu este reprezentativa! Potrivit informatiilor existente, la nivel YO ar fi circa 9000 indicative, din care, sa zicem, ar mai fi jumatate radioamatori.
Dovedeste FRR ca are in subordine 4000 de radioamatori? Exista legitimatii de sportiv pentru ei? Ce suma cotizeaza la IARU FRR?
Cata vreme aceste informatii raman "clasificate", evident, FRR nu reprezinta radioamatorismul YO.
Paralela cu sistemul politic sufera de o greseala majora: dreptul de vot apartine tuturor cetatenilor, i0n timp ce dreptul de vot in FRR apartine cluburilor.
Si, de fapt, deciziile FRR nu imi sunt opozabile, adica nu ma silesc la respectare, la fel cum nu pot participa la unele concursuri pentru ca nu sunt "sportiv"... :D Nu ca as si vrea!

Asta ca sa imi argumentez pozitia fata de refuzul de a vota demersul initiat de grupul de radioamatori "sportivi".

Daca s-ar transforma in SA, maine as cumpara actiuni, asa, ca Federatie sportiva...
Pagina mea: http://yo3hjv.blogspot.com/
Societatea Romana a Radioamatorilor

Avatar utilizator
YO6EX
Mesaje: 1044
Membru din: Lun Iun 28, 2010 11:40 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde YO6EX » Mie Mar 16, 2011 12:50 pm

Constat că agenţii underground lucrează intens... :twisted:

@ yo3hjv:

yo3hjv scrie:Nici ca numar de radioamatori in structurile membre, FRR nu este reprezentativa! Potrivit informatiilor existente, la nivel YO ar fi circa 9000 indicative, din care, sa zicem, ar mai fi jumatate radioamatori.
Dovedeste FRR ca are in subordine 4000 de radioamatori? Exista legitimatii de sportiv pentru ei?


În lista publicată de ACOM existau la 16 martie 2011 un număr de 4976 radioamatori autorizaţi. Nici vorbă de 9000...
Câţi membrii FRR? nici ei nu ştiu.

yo4hgx
Mesaje: 315
Membru din: Sâm Iun 12, 2010 3:02 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo4hgx » Mie Mar 16, 2011 3:29 pm

Catre ADMIN (Ciprian):

Ca sa evitam iar devierea de la subiectul principal, referitor la "APEL CĂTRE DELEGAŢII LA ADUNAREA GENERALĂ DIN 9 APRILIE 2011", te rog sa mai creezi o rubrica separata, unde sa poata semna si ne-membrii FRR, care, desi nu ar conta la contabilitatea jocului, ar putea fi mentionati drept "simpatizanti".

Multumesc,
Marius

Avatar utilizator
yo7mr
Mesaje: 146
Membru din: Joi Oct 21, 2010 8:14 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo7mr » Mie Mar 16, 2011 4:06 pm

...si mai modificati " in primul rand " chiar continutul primului rand din apel, acolo unde scrie " membri " sa fie trecut alaturat si " ne-membrii " ... sa fie treaba asa cum doriti Dvs. Acum este momentul sa ( re ) devenim membrii...on line, conform sunt procedurile moderne.
- Star Trek : space ! ... the last frontier ...
- Ham Radio : space ! ... the first frontier ...
- La toți ni-i greu ! ... dar nu la toți la fel ...

yo2dno
Mesaje: 338
Membru din: Lun Iun 21, 2010 11:59 pm
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo2dno » Mie Mar 16, 2011 4:07 pm

Tot catre admin (sau catre initiatori):

Cred ca n-ar strica si o rubrica pentru cei care NU vor schimbarea conducerii FRR. Sau se poate face diferenta intre numarul total de radioamatori si semnatarii "convocatorului", aflind cu ocazia asta numarul celor care sint multumiti cu situatia actuala ?

Avatar utilizator
n2yo
Site Admin
Mesaje: 1006
Membru din: Joi Iun 10, 2010 12:17 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde n2yo » Mie Mar 16, 2011 4:29 pm

Textul apelului este suficient de clar. Cei indreptatiti sa se adreseze nemijlocit reprezentantilor Adunarii generale sunt fireste membrii FRR. Cu toate acestea, din motivele aratate anterior, interesul nemembrilor pentru mai buna functionare a asociatiei nationale a radioamatorilor YO trebuie si el pus in evidenta. Nemembrii care au rabdare sa citeasca pana la sfarsit vor avea ocazia sa completeze casuta care reprezinta clubul de care apartin cu expresia "Nu sunt membru la un club afiliat la FRR". Asta daca vor sa semneze.
Apelul nu este un referendum, ca sa raspund si la solicitarea lui YO2DNO. Apelul impreuna cu lista semnatarilor (membri si nemembri) va fi remis Federatiei Romane de Radioamatorism cu solicitarea de a fi distribuit delegatilor la Adunarea Generala inainte de inceperea lucrarilor.

73s de Ciprian N2YO

yo4hgx
Mesaje: 315
Membru din: Sâm Iun 12, 2010 3:02 am
Contact:

Re: "CONVOCATOR" LA ADUNAREA GENERALA

Mesajde yo4hgx » Mie Mar 16, 2011 4:51 pm

Ciprian, nu e in regula, textul este foarte clar, fara nici o ambiguitate - "Subsemnatii radioamatori YO, membri ai unor cluburi şi asociaţii afiliate la Federaţia Română de Radioamatorism, ne exprimăm..." - si intra in contradictie cu optiunea - "Daca nu sunteti membru la un club afiliat la FRR, introduceti: "Nu sunt membru la un club afiliat la FRR".

Marius


Înapoi la “Cluburi si asociatii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori