Rezultate concursuri YO

Rezultate, regulamente, tehnici de operare...
YO4SI
Mesaje: 405
Membru din: Mie Oct 12, 2011 2:03 am
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde YO4SI » Dum Noi 20, 2016 5:27 pm

Am mai facut sase legaturi cu 400 miliwati in 14060 +/-. Dar am avut o greutate in suflet. Am fost contemporan cu cei doi bolnavi psihic care au provocat WWII. Si nu am facut nimic ca sa-i impiedic. Au fost milioane si milioane de morti. S-a schimbat mersul firesc al istoriei. Acum milioane si milioane de oameni se cearta. Se cultiva ura. Si nu am facut nimic. Si nu pot sa fac nimic. Eu ma tin de prostii. Auzi !! Lucrez cu 400 miliwati!....Sunt foarte trist. 73s !

YO5VAE
Mesaje: 246
Membru din: Dum Iun 20, 2010 9:58 am
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde YO5VAE » Dum Noi 20, 2016 6:42 pm

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =drive_web
Tot yo2lza e pe primul loc. Chiar daca e asa cum spui tu e muuuult prea tarziu pt a rascoli rahatul. Daca frrul nu a reusit atunci nimic, e deja mult prea tarziu.
Ps. Sa stii ca si photoshopul e o optiune, si nu spun asta ca sa iti contestez dovezile.
73 de YO5VAE - Edy
Sunt mandru ca sunt din YO5... altceva?

YO8SSB
Mesaje: 216
Membru din: Lun Iul 08, 2013 8:29 pm
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde YO8SSB » Dum Noi 20, 2016 7:27 pm

Concursurile de UKW sunt foarte sensibile, trebuie tratate cu maxima atentie, cluster-ul in UKW este o practica des intalnita si la marile team-uri. F.R.R in anul 2016 a dat lovitura cu YO5OCZ, care a adus un suflu nou in comisia de UUS! Mi-ar placea sa vad o atitudine pozitiva si la US.

Avatar utilizator
yo5er
Mesaje: 351
Membru din: Mie Oct 26, 2011 2:39 pm
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde yo5er » Dum Noi 20, 2016 10:42 pm

Pit, ai un extras din ON4KST unde radioamatorii nu fac legaturi complete ci doar skeduri! E bine cunoscut acest chat de UKV-isti. Daca e asa de rau sa-l folosesti de ce este permis in absolut toate concursurile de ultrascurte? De la SHF in sus, nu ca este util, ci este aproape obligatoriu de folosit.

Apropos, care e clasamentul final acuma? Cine pe ce locuri a urcat si care au disparut din clasament?

P.S.
Am mai incercat sa postez o varianta a acestui mesaj dar probabil a deranjat ... sorry, e ultimul mesaj aici, mai ales ca totul e offtopic.

73's Septy
YO5ER
-YO5KUC Member
-YO DX Club Member #500
http://www.yo5er.ro

YO2EA
Mesaje: 378
Membru din: Dum Mai 13, 2012 5:50 pm
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde YO2EA » Mie Noi 23, 2016 10:07 am

Somnul ratiunii naste monstri - Francisco de Goya

O sa incep prin a multumi tuturor radioamatorilor care m-au contactat in aceste zile. Va multumesc in mod deosebit pentru ca va pasa. Va multumesc si pentru informatiile valoroase pe care le-am primit. Multe dintre aceste informatii imi erau cunoscute dar nu le-am dat suficienta atentie. Altele sunt noutati absolute (si) pentru mine si sunt foarte folositoare in aceste momente! Folosind un jargon avocatesc pot sa spun doar ca "se ingroasa dosarul" :roll:

Revenind la subiectul care intereseaza pe multi dintre Dvs, din pacate in acest moment nu pot sa va dau prea multe detalii. Deoarece tema dezbatuta aici va face probabil obiectului a doua actiuni in justite impotriva FRR, am fost sfatuit de cei care ma vor reprezenta sa nu ofer informatii gratuite pe acest forum. Am folosit termenul "probabil" pentru ca (deocamdata) nu exista nici un document public (oficial) care sa sustina afirmatiile lui YO3JW. Din toate informatiile oficiale pe care le detin, stimabilul YO3JW nu reprezinta punctul de vedere al FRR, asa ca tot ce a sustinut aici este zero dpdv juridic. O sa raspund totusi la unele chestiuni care nu vor afecta derularea evenimentelor viitoare.

YO4LHR
constat ca mai aveti un pic si va muscati de beregata; si pentru ce? principii? ok. atunci iesiti ca doi oameni civilizati la o bere si rezolvati amiabil

In democratie exista doua moduri de rezolvare a unei dispute (neintelegere, dezacord, diferend): pe cale amiabila sau in justite. Am incercat rezolvarea pe cale amiabila prin discutii pe acest forum, nu am rezolvat nimic. Nu-mi ramane decat varianta cu actiunea in justitie. Muscatul de beregata nu este un mod de rezolvare acceptat de societatea in care traim. Si inca ceva: la bere ma duc exclusiv cu persoane cu care imi face placere sa stau la aceeasi masa!

juriști, procese, codul penal? ce mai urmează?

Dupa un proces urmeaza sentinta, daune morale, recurs, o noua sentinta, alte daune morale samd. Nimic spectaculos. Asa functioneaza justitia libera din Romania!

YO4BKM

Cod: Selectaţi tot

 Când se recurge la amenințări voalate contra reclamantului (nu am văzut nimic concret decât supoziții) nu poate fi alt motiv decât imtimidarea acestuia, dar există și un revers: bănuiala că o simplă nelijență a oficialilor poate fi, de fapt, un abuz

Ma simt atat de intimidat incat am decis sa se ocupe avocatii de aceasta problema. Si acum si data viitoare. Daca nu radem raul de la radacina, va exista o data viitoare!
când apare un campion dintr-un club nesubveționat, care strică aranjamentele, se nasc valuri care amenință să deconspire complicitățile, se acționează în panică și întotdeauna se comit greșeli manifestate în primul rând în intimidarea „nealiniatului” care a îndrăznit să devină campion fără voie.

Un mesaj asemanator au incercat unii domni sa mi-l transmita, ca aceasta actiune nu este indreptata neaparat impotriva mea si ca oricine ar fi fost in situatia mea ar fi patit la fel. Nu ma incalzeste cu nimic sa stiu ca "nu au nimic personal cu mine".
Pe toată durata scursă până la publicarea rezultatelor finale din 26 ianuarie 2015 (5 luni!) nu rezultă că s-au raportat abateri, clasamentul rămâne valabil până azi, dar campionul se pare că este altul. Știe cineva cine este adevăratul campion? Sunt sigur că cine a tipărit diplomele știe toată tărășenia, le-a tipărit după o listă nu din imaginație.

Si eu sunt curios cine este "adevaratul" campion. Intuitia imi spune ca este implicat direct sau indirect in tarasenia asta. Sper sa ma insel!
Bineinteles ca cel care a tiparit diplomele stie toata povestea, dar nu are curaj sa dezvaluie amanunte "tehnice"!

YO9RIJ
Exista viata (radioamatorism) si fara FRR! (Hi!) Va rog sa aveti puterea sa visati si sa faceti lucruri importante, mari! Lasati lucrurile marunte pentru oameni marunti!!

Petrica, lasa visarea pentru oamenii marunti si apuca-te sa faci lucruri importante! Acum e momentul, bate fierul cat e cald!


Când oamenii rai se unesc, si cei buni trebuie sa se asocieze pentru ca altminteri vor cadea, sacrificati cu cruzime. Edmund Burke

Istoria se repeta! In anii din urma au fost foarte multi concurenti onesti in situatii similare, azi sunt eu, maine veti fi voi! Doar impreuna vom reusi sa ne indreptam spre normalitate. Am ajuns in situatia trista sa luptam pentru NORMALITATEA de care concurentii straini (reprezentand concurenta noastra directa) beneficiaza de (zeci de) ani de zile. Pentru prima data in ultimii ani, am convingerea ca vom invinge!
Pentru ca raul sa învinga pe pamânt, este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic. Edmund Burke


Unde dai si unde crapa
Asa cum se intimpla de multe ori in viata, cerand o informatie am primit alta la fel de valoroasa. Am deschis un nou topic "Unde au disparut sportivii?" pentru cei care vor sa dezbata un subiect care afecteaza activitatea tuturor radioamatorilor YO.

73 de YO2LZA Zoli
Antena te face OM!
ex YO2LZA

YO2EA
Mesaje: 378
Membru din: Dum Mai 13, 2012 5:50 pm
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde YO2EA » Joi Noi 24, 2016 9:16 pm

S-a schimbat aceasta axioma in spatiul carpato-danubiano-pontic :?: :? Formularea corecta este "un concurs se termina atunci cand se anunta clasamentul final".
Materialul este publicat in Radiomagazin - martie aprilie 2012 la pagina 23. Foarte buna revista :!:

http://www.yo3ksr.ro/web/images/RMYOcolectie/RMYO16-17.pdf

73 celor onesti!
Fişiere ataşate
terminare concurs.jpg
terminare concurs.jpg (131.3 KiB) Vizualizat de 4323 ori
Antena te face OM!
ex YO2LZA

YO5AVN
Mesaje: 140
Membru din: Lun Mar 21, 2011 12:18 pm
Contact:

Re: Rezultate concursuri YO

Mesajde YO5AVN » Sâm Noi 26, 2016 3:59 pm

@YO3jw - mare prostie si incompetent ca in baza postarilor citate cineva (de expl. YO2LZA) a fost scos din concurs. Aceste postari in toate concursurile UUS din EU sunt acceptate - ca fiind normale. Nu este vorba de un avantaj - accesul la internet este deja o normalitate - nu un avantaj.
Sa NU spun prostie, dar in orice caz naivitate DA - cred ca a fost din partea lui YO2LZA atunci cand a onorat concursul YO cu logul lui!
Cine trimite log la asa concurs, cu asa regulament, cu asa "arbitraj" = ca el sa pateasca!


Înapoi la “Concursuri de radioamatori”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 30 vizitatori