Petitie adresata lui N2YO

Vanzatori/cumparatori care au dat ţepe, comentarii apreciative sau critice la tranzactiile efectuate, avertismente pentru potenetiale ţepe...
Avatar utilizator
MARIAN
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Mar 25, 2017 4:12 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde MARIAN » Joi Mar 30, 2017 11:55 am

De mult timp am asa:
-un anunt cu toate tuburile,
-un anunt cu toate soclurie,
-anunturi separate cu aparatura de masura osciloscop/generator
-un anunt cu variabile in vid,
-2-3 anunturi cu microampermetre,
Nu le pot pune pe toate intr-un singur anunt pentru ca ar fi un ghiveci, nu pot pune decat o poza intr-un anunt, nu mi-ar permite softul un numar prea mare de carcatere.
Nu ma intereseaza ce face Taseh, ionut1971, Cornelius, sau alt vanzator.

yo2dno scrie: Un singur anunt care cuprinde si statiile si lampile si rezistentele si butoanele de potentiometre, de ce un anunt separat pentru fiecare obiect ? Daca concentrezi totul intr-un anunt, n-ai sa-i mai impingi pe ceilalti pe pagina a doua si n-ar mai fi nici o suparare. Insistenta, datul din coate, bagatul in fata, nesimtirea e problema, nu prezenta vinzatorului.


Intreaba-l pe YO3ARG de ce nu face la fel.
Nu imping pe nimeni nicaieri, imi public anunturile dimineata si dupa aia imi vad de ale mele
Daca am maxim 10 anunturi sunt nesimtit ?
Repet, activati-va casuta "numai de la radioamatori" si nu veti mai fi deranjati.

Avatar utilizator
yo3fhm
Mesaje: 520
Membru din: Mie Ian 19, 2011 7:36 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo3fhm » Joi Mar 30, 2017 1:42 pm

MARIAN67 scrie:Intreaba-l pe YO3ARG de ce nu face la fel.

Ia te uita, cat tupeu per capita de Marian!
YO3ARG este radioamator. De aia ! E suficient ? Dumneata nu esti. Si ca sa fie clar, chiar daca nu scrie in mod evident in reguli sau in comentariile (super-civilizate) postate de proprietar (N2YO), genul dumitale este doar... tolerat (pe site-ul lui). Pe alte site-uri ar fi fost *eliminat*.
MARIAN67 scrie:Repet, activati-va casuta "numai de la radioamatori" si nu veti mai fi deranjati.
Vedeti, dragi colegi? Vedeti cat tupeu ?
Li s-a dat un drept, li s-a intins un deget si acum apuca toata mana - ca deh, s-a democratizat site-ul, acum, au si ei drepturi, nu ?
Amintiti-va poza aia haioasa care a devenit virala in iarna asta pe mediile de socializare: V-ati dorit zapada ca-n povesti? Ei, acum deszapeziti ca-n basme !!!

Doamne! Cu "infractori" de genul asta, as termina ce a inceput Ceausescu (Bucurestiul - oras port la Dunare) si as construi apoi canalul Dunare - Marea Baltica, ruland fibra optica cu mosorul in spinare, asa, ca sa fim "ontopic" si pentru indeplinirea redemption-ului.

Ciprian, om fain, dar asta se intampla cand le dai prea multe drepturi bisnitarilor.
73! si toate cele bune,
Cezar Vener - YO3FHM

Avatar utilizator
MARIAN
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Mar 25, 2017 4:12 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde MARIAN » Joi Mar 30, 2017 1:57 pm

Concluzia este clara, mai ales daca este spusa de un fost sau actual lucrator/ofiter in
Ministerul de Interne, va deranjeaza ne-radioamatorii si nu anunturile multiple, inutile, cu vechituri.
Repet, public anunturi pentru ca imi permite regulamentul si nu eu am deschis aceasta discutie.

yo3fhm scrie:Doamne! Cu "infractori" de genul asta, as termina ce a inceput Ceausescu (Bucurestiul - oras port la Dunare) si as construi apoi canalul Dunare - Marea Baltica, ruland fibra optica cu mosorul in spinare, asa, ca sa fim "ontopic" si pentru indeplinirea redemption-ului.

Ciprian, om fain, dar asta se intampla cand le dai prea multe drepturi bisnitarilor.


Am o osingura intrebare pentru YO3FHM, de ce ma numeste infractor ?

YO9HSW
Mesaje: 147
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:54 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO9HSW » Joi Mar 30, 2017 2:21 pm

Domnu' Marian, daca tot aveti un site personal, organizat ca un mic magazin online, nu puteti pune doar un singur anunt care sa puncteze catre acesta? Cine e curios va urma link-ul. Veti scapa de oprobiul public, veti avea si dvs. trafic si veti face si bani din publicitate, poate mai multi decat Ciprian. Vedeti, numai beneficii!
In subsidiar, am o intrebare tangentiala, ati participat/vizitat vreodata un targ/talcioc de radioamatori?

yo3cen
Mesaje: 154
Membru din: Lun Oct 27, 2014 4:29 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo3cen » Joi Mar 30, 2017 2:37 pm

Ciprian vorbea mai sus de acces temporar pe forum pentru ne-radioamatori.
- Cornelius, folosind accesul temporar, m-a insultat in doua postari si m-a facut cum i-a venit la gura doar fiindca am facut observatia ca iar vinde aparatura de la armata. Pe alte forumuri, pentru atac la persoana si limbaj nepotrivit, se primesc avertismente si zile de 'pauza' pe forum. Pentru atacuri repetate, utilizatorul se baneaza.
- MarianXX, folosind accesul temporar, vine pe forum si bate cu pumnul in masa de parca, faptul ca polueaza zilnic mica publicitate cu aceleasi vesnice anunturi, ii confera dreptul la un comportament arogant si impulsiv.

Acest forum este moderat sau nu?

Mai am o propunere pentru Ciprian: ne_radioamatorii care doresc sa-si vanda aici stocul de marfa (inepuizabil !!!), sa 'sponsorizeze' acest site la fiecare anunt publicat.

73 de 3CEN

Avatar utilizator
MARIAN
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Mar 25, 2017 4:12 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde MARIAN » Joi Mar 30, 2017 2:45 pm

YO9HSW scrie:Domnu' Marian, daca tot aveti un site personal, organizat ca un mic magazin online, nu puteti pune doar un singur anunt care sa puncteze catre acesta? Cine e curios va urma link-ul. Veti scapa de oprobiul public, veti avea si dvs. trafic si veti face si bani din publicitate, poate mai multi decat Ciprian. Vedeti, numai beneficii!
In subsidiar, am o intrebare tangentiala, ati participat/vizitat vreodata un targ/talcioc de radioamatori?


@YO9HSW,
Pot sa fac si asta, dar regulamentul imi permite sa fiu un om normal, onest, sa dau detalii despre ceea ce vand intr-un anunt sau mai multe.
Nu am de ce sa scap de oprobiul public, nu am facut nimic rau, si sunt singurul dintre ne-radioamatori care vrea sa poarte o discutie constructiva, la care am adus si solutii, benefice pentru toti.
Eu m-am bagat in discutie si trebuie sa suport si jignirile.
Am specificat, nu ma deranjeaza cu nimic ca la Mica publicitate sa posteze doar radioamatorii. Nu mai postez si gata, nu-i nici o problema.
Aici este casa/sediul vostru virtual si sunt in cel mai bun caz un musafir, care nu-si doreste nici o clipa sa impuna reguli, asa ceva este imposbil.
Cu sau fara anunturile mele sau ale altora, radioamatorismul va merge mai departe.

Cu toata seriozitatea il rog pe Dnl. N2YO sa nu mai permita accesul la Mica publicitate decat radioamatorilor, in acest fel se vor linisti lucrurile.


Domnilor, va doresc succes in activitate.
Ultima oară modificat Joi Mar 30, 2017 3:21 pm de către MARIAN, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
YO4BKM
Mesaje: 887
Membru din: Dum Iun 20, 2010 8:40 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO4BKM » Joi Mar 30, 2017 2:50 pm

@MARIAN 67, ai sărit peste cal, în stilul unuia care nu urmărește decât câștigul material și nu are nicio idee de ce înseamnă un hobby izvorât din orice altă pasiune numai cea materială nu. Te crezi mare deștept afirmând că nu am înțeles. Adică sunt prost, o dovadă de agresivitate pe terenul pe care încerci să te insinuezi fără să ceri frumos voie. Sau măcar să încerci să pari politicos față de gazdă și familia ei. Pe de altă parte văd că sapi deja la fisurarea spiritului de radioamator invocând numărul redus de petiționari, metodă veche în tehnica apărării propriilor interese invocând reținerea unora ca fiind un gest de opoziție. ARRL (asociația radioamatorilor americani) arată constant, în publicațiile sale, în ce constă acest spirit, prin cele șase legi ale lui W9EEA elaborate odată cu oficializarea radioamatorismului în 1928, ți le ofer în original spre informare:
The Radio Amateur is
CONSIDERATE...He/[She] never knowingly operates in such a way as to lessen the pleasure of others.
LOYAL...He/[She] offers loyalty, encouragement and support to other amateurs, local clubs, the IARU Radio Society in his/[her] country, through which Amateur Radio in his/[her] country is represented nationally and internationally.
PROGRESSIVE...He/[She] keeps his/[her] station up to date. It is well-built and efficient. His/[Her] operating practice is above reproach.
FRIENDLY...He/[She] operates slowly and patiently when requested; offers friendly advice and counsel to beginners; kind assistance, cooperation and consideration for the interests of others. These are the marks of the amateur spirit.
BALANCED...Radio is a hobby, never interfering with duties owed to family, job, school or community.
PATRIOTIC...His/[Her] station and skills are always ready for service to country and community.

Te-ai transformat într-un procuror sau acuzator din partea intereselor comerciale acuzându-mă de instigare (vai, ce cuvânt de profesionist, pe când mă voi trezi cu cătușe la mâini?), acuzîndu-mă de ură (dintr-o simplă impresie pentru că îți sunt deranjate interesele) pe când eu apăr de fapt aceste principii la care am aderat și care fac tot ce este frumos în lumea noastră. Ce competențe ai să acuzi un radioamator pentru ce face el pe terenul său? Este ca și cum ai intra în casa cuiva și i-ai aduce acuze izvorâte doar din interesele intrusului. Afirmi că „Aici este casa/sediul vostru virtual si sunt in cel mai bun caz un musafir, care nu-si doreste nici o clipa sa impuna reguli, asa ceva este imposbil” dar dovedești că este posibil, nu impui reguli dar te transformi în acuzator.
Chiar și un magazin autorizat de unde procurăm piese sau echipamente este în afara acestei lumi la care contribuie fără să se interfereze cu ea. Iar când interferează parțial, în conducerea magazinului sunt și radioamatori. Am întâlnit pretutindeni astfel de cazuri.
Radioamatorii fac schimb de materiale între ei, precum filateliștii de exemplu, fără ca asta să devină un mod de trai. Pentru asta există mica publicitate unde apar și alte rubrici de „cumpărări”, de „diverse”, deci practica comercială este cu totul secundară, o cale de a ajuta la nevoie. Dar să deschizi pe un forum al radioamatorilor un spațiu comercial virtual al neradioamatorilor este ca și cum ai deschide un spațiu comercial real într-o institiție reală și necomercială (spital, școală, administrație etc) unde trebuie respectate pretențiile celor care compun respectiva instituție. Pentru care comercianții plătesc impozite, autorizații etc. Plătește cineva impozit pe vânzarea ca scop în sine și ca activitate permanentă care aduce profit vânzătorului pe această piață virtuală? Mă interesează și acest lucru pentru că și eu, ca mulți alții, avem nevoie ca instituțiile finanțate de la buget să funcționeze bine, alimentate din câștigul fiecăruia după cum cer legile.
De ce este atât de deranjant ca un comerciant să-și păstreze „locul la raft” (în sens virtual) încât vrea să pună mereu marfa tot mai în față? Când intri într-n magazin real parcurgi toate rafturile. Dacă ai nevoie de ceva sigur găsești răsfoind paginile de publicitate. Și au mai uitat ceva acești comercianți, se spune „Calul bun se vinde din grajd”. Adică fără a-l scoate mereu în față. În caz contrar intenționezi să ridici valoarea unei mârțoage, ceea ce nu lasă o impresie bună.
De ce acești comercianți se ascund sub anonimat și nu-și prezintă adevărata identitate (firmă, PFA, cod de identificare)? Ca să mențină prețurile mici? Nu cred într-o astfel de motivare. Corect ar fi ca acest comerț făcut în mod constant de aceeași ofertanți să se desfășoare sub însemnele unor firme autorizate. Ca să știe omul de la cine a cumpărat.
Antena te ridică, antena te coboară, antena îți dă viață, antena te omoară.
73!

Avatar utilizator
yo3fhm
Mesaje: 520
Membru din: Mie Ian 19, 2011 7:36 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo3fhm » Joi Mar 30, 2017 3:49 pm

MARIAN67 scrie:Am o osingura intrebare pentru YO3FHM, de ce ma numeste infractor ?

Ati uitat sa puneti ghilimelele pe care eu le-am folosit, stimate "infractor".
E o calitate pe care in lumea respectiva, nu o poti dobandi cu usurinta, trebuie sa admitem acest aspect. Pe de alta parte, daca s-ar analiza corect informatiile publicate de dvs. privind marfurile pe care le comercializati, sunt sigur ca o vizita printr-unul dintre barlogurile dvs., ar ridica multe intrebari. Ca publicati pe mai multe medii de mica publicitate, ati recunoscut pana si dvs.:
https://www.olx.ro/oferte/q-radio-lampi/

Si desigur, nu folositi doar numarul de telefon 0743-685035.
Lumea e mica, ar fi bine sa acordati atentie si celor care pot povesti mai multe decat ati dori sa se stie despre persoana dvs... De exemplu, celor prin telefoanele carora sunteti indexat ca "Lampi Radio Ford" :)))

As putea continua, dar prefer sa ma opresc aici, ca inca sa mai fiu "ontopic". Si desigur, sa nu ma puteti acuza ca am incalcat prevederile Legii 677/2001 . Pentru ca un "infractor", poate fi capabil si de asa ceva. Permiteti-mi va rog, sa va comunic un secret: ati luat o hotarare foarte inteleapta, cand ne-ati salutat "din mers" in ultima postare. Sa va fie de bine!
73! si toate cele bune,
Cezar Vener - YO3FHM

Avatar utilizator
MARIAN
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Mar 25, 2017 4:12 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde MARIAN » Joi Mar 30, 2017 4:36 pm

yo3fhm scrie:
MARIAN67 scrie:Am o osingura intrebare pentru YO3FHM, de ce ma numeste infractor ?

Ati uitat sa puneti ghilimelele pe care eu le-am folosit, stimate "infractor".
E o calitate pe care in lumea respectiva, nu o poti dobandi cu usurinta, trebuie sa admitem acest aspect. Pe de alta parte, daca s-ar analiza corect informatiile publicate de dvs. privind marfurile pe care le comercializati, sunt sigur ca o vizita printr-unul dintre barlogurile dvs., ar ridica multe intrebari. Ca publicati pe mai multe medii de mica publicitate, ati recunoscut pana si dvs.:
https://www.olx.ro/oferte/q-radio-lampi/

Si desigur, nu folositi doar numarul de telefon 0743-685035.
Lumea e mica, ar fi bine sa acordati atentie si celor care pot povesti mai multe decat ati dori sa se stie despre persoana dvs... De exemplu, celor prin telefoanele carora sunteti indexat ca "Lampi Radio Ford" :)))

As putea continua, dar prefer sa ma opresc aici, ca inca sa mai fiu "ontopic". Si desigur, sa nu ma puteti acuza ca am incalcat prevederile Legii 677/2001 . Pentru ca un "infractor", poate fi capabil si de asa ceva. Permiteti-mi va rog, sa va comunic un secret: ati luat o hotarare foarte inteleapta, cand ne-ati salutat "din mers" in ultima postare. Sa va fie de bine!


Continuati sa ma jigniti fara nici o jena, cu sau fara ghilimele, si fara sa aduceti o dovada ca sunt infractor.
Nu stiu ce informatii aveti dvs. despre mine, dar daca le detineti si nu le prezentati autoritatilor competente, recte unui Procuror, fapta se numeste tainuire si este sanctionabila de Codul Penal.
Nu-mi dau seama daca cineva va instiga impotriva mea sau asa va este felul.
Nu-mi dau seama daca informatiile despre mine le-ati obtinut legal (oare aveti competenta asta ?) sau ati abuzat de sistem, cumva sau cu ajutorul cuiva.

Aceast topic este deschis pentru altceva si nu pentru expunerea in public a persoanei mele pe forumul Radioamator.ro sau altundeva.

Puteam foarte bine sa-mi vad de treaba si sa nu particip la discutiile referitoare la petitie, asa cum au facut ceilalti ne-radioamatori, dar am crezut, in naivitatea mea, ca pot prezenta cateva solutii pentru rezolvare.

Dvs. nu ati sustinut petitia, si cu toate astea va deranjeaza punctul meu de vedere, zic eu constructiv.

Buna ziua am dat, necaz am capatat.

YO2MNU
Mesaje: 6
Membru din: Joi Dec 15, 2016 11:45 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO2MNU » Joi Mar 30, 2017 4:43 pm

:idea: pont:
d-le Marian, nu trebuia sa scrieti ca aveti de vanzare, trebuia sa scrieti "disponibilizez". asa se recunosc radioamatorii. :lol:


Înapoi la “Mica publicitate - comentarii referitoare la tranzactii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori