Petitie adresata lui N2YO

Vanzatori/cumparatori care au dat ţepe, comentarii apreciative sau critice la tranzactiile efectuate, avertismente pentru potenetiale ţepe...
YO5VAE
Mesaje: 237
Membru din: Dum Iun 20, 2010 9:58 am
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO5VAE » Dum Apr 23, 2017 2:04 pm

Incep sa pierd firul ideilor....adica daca nu e radioamator inseamna ca tot ce are disponibil spre vanzare e fara folos? Cele vandute de radioamatori sunt mai bune, sunt cu miere? Daca va uitati mai atenti o sa vedeti ca majoritatea ciurucurilor sunt vandute de radioamatori.
73 de YO5VAE - Edy

Avatar utilizator
yo6rk
Site Admin
Mesaje: 324
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:42 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo6rk » Dum Apr 23, 2017 3:59 pm

Mircea, eu am inteles bine ce s-a dorit, eu am aratat ca asa ceva exista, dar intr-o alta forma. S-a cerut separarea radioamatorilor de restul? s-a facut... tocmai prin acea functie!

Incerc sa inteleg cu ce ajuta pe un utilizator (radioamator) daca intra direct pe sectiunea "mica publicitate - radioamatori", fata de a intra pe sistemul actual, dar la care sa fie bifata casuta "numai de la radioamatori". Eu nu vad nici o diferenta!
Va rog / rugam! (pe cine e deranjat), bifati acea casuta, setati browserul care il folositi pentru navigare sa NU STEARGA cookie-urile la inchiderea aplicatiei (sau la parasirea paginii), si de fiecare data cand se intra pe sectiunea de mica publicitate, nu se vor vedea decat anunturile de la radioamatori.

In practica, nimic nu e imposibil. Sunt sigur ca o parte din cei ce ofera idei/pareri, au si cunostinte in php, sql, etc. In primul rand, cand se cere ceva, trebuie vazut daca e posibil, cat de utila e modificarea, etc. Da, se poate face si ce a propus yo6hem, dar asta inseamna si ceva de munca, adica timp liber pentru a scrie ceva cod. Cei ce se pricep pe acest domeniu, sigur ca pot scrie si ei, dar implementarea finala tot Ciprian o face.

Observatia finala facuta de Mircea, pe care multi dintre noi nu o vedem, este prima de luat in seama: radioamator.ro este un site (personal) ce intre timp se poate spune ca e portal, dar nimeni nu are nici un drept, toti suntem priviligeati ca accesam acest site.

Ganduri bune!
73's de Marius - yo6rk
ex. yo8rku

yo2dno
Mesaje: 336
Membru din: Lun Iun 21, 2010 11:59 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo2dno » Dum Apr 23, 2017 4:16 pm

@8rku: Alternativa existenta, bifa "numai de la radioamatori" e buna pentru "receptori", ca sa zic asa, pentru cei care viziteaza sectia de mica publicitate. Vreau sa scap de postarile interminabile cu resturi, bifez si gata. Dar cei care vor sa vinda ceva ? Cum pot face ca postarile lor, aflate la un loc cu cele nedorite, sa nu fie impinse pe pagina a doua sau a treia de postarile nesimtite, cele cu cite o lampa sau un condensator per postare ? Acolo nu mai merge cu bifarea filtrului, nu ? Sau...?

Avatar utilizator
yo6rk
Site Admin
Mesaje: 324
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:42 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo6rk » Dum Apr 23, 2017 5:24 pm

Corect, pentru postarile nesimtite nu merge cu bifa, acolo trebuie actionat altfel (pentru ca de multe ori, bunul simt nu exista)!

Uite, aici e un subiect de gandire si de venit cu propuneri concrete.
Avem situatia cand vizualizam numai anunturile de la radioamatori (casuta bifata), dar si cei cu yo... posteaza cate un anunt per obiect.
Parerea mea este ca fiecare utilizator ce posteaza anunturi, este sa grupeze produsele in categorii cat mai compacte si sa puna pretul pentru fiecare in parte in anunt.
Ar mai merge si o limita de anunturi/24 ore pentru fiecare user. In felul acesta fiecare user ce posteaza, va grupa (de nevoie) singur produsele.

Alte idei?
73's de Marius - yo6rk
ex. yo8rku

YO5PQQ
Mesaje: 301
Membru din: Sâm Mai 30, 2020 2:07 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO5PQQ » Dum Apr 23, 2017 6:50 pm

am scris-o și pe mail: te loghezi pe site cu utilizatorul de pe forum și folosești o opțiune de ignore user la mica publicitate. :ugeek:

YO6HEM

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO6HEM » Dum Apr 23, 2017 7:13 pm

yo2dno scrie:@8rku: Alternativa existenta, bifa "numai de la radioamatori" e buna pentru "receptori", ca sa zic asa, pentru cei care viziteaza sectia de mica publicitate. Vreau sa scap de postarile interminabile cu resturi, bifez si gata. Dar cei care vor sa vinda ceva ? Cum pot face ca postarile lor, aflate la un loc cu cele nedorite, sa nu fie impinse pe pagina a doua sau a treia de postarile nesimtite, cele cu cite o lampa sau un condensator per postare ? Acolo nu mai merge cu bifarea filtrului, nu ? Sau...?

Asta e ideea, ca postarile sa nu fie impinse imediat la pag.2~3 de anunturile neradioamatorilor;doua rubrici separate...greu de inteles...multumesc YO8RAA!

Avatar utilizator
yo5er
Mesaje: 333
Membru din: Mie Oct 26, 2011 2:39 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo5er » Dum Apr 23, 2017 7:20 pm

Lenea si curiozitatea ... Curiozitatea pt cine ce mai vinde si lenea de a derula paginile, in speranta ca gasiti elementul lipsa din shak, va fac sa petitionati la nesfarsit ...

73's Septy
YO5ER
-YO5KUC Member
-YO DX Club Member #500
http://www.yo5er.ro

YO9HSW
Mesaje: 147
Membru din: Sâm Iun 19, 2010 1:54 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO9HSW » Dum Apr 23, 2017 7:43 pm

Cred ca noi incercam sa tratam efectul in locul cauzei. Adica eu te primesc in casa mea, te apuci sa faci ce vrei in ea (anunturi fara noima) si-mi mai spui ca daca nu-mi convine sa nu ma uit (tot felul de bife).

Avatar utilizator
yo6rk
Site Admin
Mesaje: 324
Membru din: Mar Iun 22, 2010 3:42 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde yo6rk » Dum Apr 23, 2017 11:35 pm

No, daca tot am intrat in hora...
1: Eu sunt Marius si/sau yo8rku. Nu sunt "domn", nu am mosie si nu domnesc. Sunt/em RADIOAMATORI, ne adresam la persoana 1.

2:Nu mai repet ce am zis legat de optiunea de separare a anunturilor (radioamatori vs. terti). De fapt, problema reala e cea sesizata de yo2dno, confirmata ulterior si de yo6hem. Cum ziceam, bifarea casutei respective, scoate toate anunturile neradioamatorilor. De fapt se vrea ca radioamatorii care posteaza multe anunturi pe zi sa fie opriti. Vrajba de fapt e catre acestia, nu catre x sau y ce nu sunt radioamatori si pot deja sa fie filtrati.
Ok, s-a notat si s-a inteles. Lucram. Am lansat propunerea de a veni cu idei in acest sens. O alta idee a venit de la Sorin, 5pqq. Aici lista ramane deschisa, toti utilizatorii acestui site sunt bineveniti cu idei bune, concrete, pertinente si implementabile.

3: Din multitudinea de intrebari, sintetizand am ajuns la concluzia ca userii nu respecta regulamentul, iar nici o persoana din administrarea sectiunii de mica publicitate nu face nimic.
GRESIT! Regulamentul, asa cum este specificat in josul formularului de introducere a unui anunt, este pe deplin respectat, atat de useri cat si de administratori (ma rog, moderatori). Nu aveti idee de lista celor blocati. Deciziile administrative se iau de comun acord intre toti cei implicati in acest proiect. Nimeni nu taie si spanzura ca are ceva cu cineva. Orice actiune facuta pe portal este salvata in loguri.

Din punctul meu de vedere, termenul de moderator e putin fortat, oamenii care au in grija sectiunea de mica publicitate, pur si simplu administreaza acea zona pe deplin, mai putin optinea de ban (dar se rezolva si aici).

Mircea, daca observi o nerespectare a regulamentului de mp, te rugam sa o semnalezi! Aceeasi rugaminte vine catre toti beneficiarii acestui portal.

4: Aici vreau sa spun cateva chestii tehnice, atat cat trebuie sa spun eu.
Probabil ca multi dintre beneficiarii (prin bunavointa lui Ciprian) acestui spatiu, au mai vazut si au "administrat" diferite site-uri gen bloguri sau forum. Multi cred ca ce au vazut undeva ceva... e identic peste tot. Raspuns: NU!
Acesta nu este un site asa cum majoritatea cred. Cei ce au cunostinte html, php, sql, java, si altele, stiu si inteleg problemele "din spatele cortinei". Restul... credeti ca e "clic, clic" si gata.
Pentru "clic, clic" se munceste in timpul liber si benevol fara a urmari merite, recompense sau statui ridicate; voluntariat.

Tot voluntariat se numeste si munca tuturor celor ce administreza sau care trimit materiale (utile tuturor)!

Inca un aspect, forumul e o sectiune separata de restul site-ului. Cine stie cum se instaleaza, cum se configureaza, stie ce zic; restul, confunda administratorul de pe forum cu administratorul de pe site, moderatorul de pe forum cu altceva.

5: Colegii ce ajuta la administrarea sectiunii de mica publicitate, sunt si ei voluntari. Ei au familii, job-uri, obligatii personale. Nimeni nu e scalv.
Vrea cineva sa ajute? Scrie un mesaj catre Ciprian. Cand s-a cerut ajutorul la moderarea sectiunii de mica publicitate, putini au raspuns "da". Unii s-au retras, altii au venit pe parcurs.
Cine va impiedica sa ajutati? Cati dintre cei ce ati scris pe acest thread ati venit cu idei si solutii? Din ce s-a vehiculat aici, unele chestii sunt notate, altele s-au implementat (logarea cu user si parola la mica publicitate), altele se vor face pe parcurs.

Multumesc de atentie. Acum ma retrag, maine sunt sclav pe bani la "unu", sunt Marius, nu domnesc, nu am mosie, muncesc.

PS: George, respectam regulile casei, adica ale lui Ciprian.
73's de Marius - yo6rk
ex. yo8rku

Avatar utilizator
YO8TK
Mesaje: 212
Membru din: Dum Iun 20, 2010 6:40 pm
Contact:

Re: Petitie adresata lui N2YO

Mesajde YO8TK » Vin Apr 28, 2017 12:16 pm

Din ce in ce mai bine si mai diversificat. In curand radioamatorii vor fi dx - uri rare la aceasta rubrica.
YO DX Club Member nr.468
Master of Sport #1140


Înapoi la “Mica publicitate - comentarii referitoare la tranzactii”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator