E haioasa ocupația asta în a prelua indicativele morților, chiar interesanta, mi-ar plăcea YO9FHM

73! YO9IGS & Co
yo9igs scrie:E haioasa ocupația asta în a prelua indicativele morților, chiar interesanta, mi-ar plăcea YO9FHM
yo9igs scrie: dar trebuie sa mai aștept vreo suta de ani...
yo3fhm scrie:Inteleg, ma vrei rece. Nu ma deranjeaza, desi cred ca ai fi primul radioamator care isi exprima o astfel de dorinta. La urmatoarea reuniune de la Campina te voi intreba personal daca iti vei mai dori lucrul respectiv si voi fi chiar foarte interesat sa aflu raspunsul fix de la tine. Fii sigur ca stiu sa gasesc pe cineva in multime, chiar daca nu emite CW.
La fel de haioasa e ocupatia unora de a transforma indicativele defunctilor in simboluri absolute.
Tin sa mentionez public ca nu m-ar deranja cu nimic daca ar exista YOxFHM, unde x = [4...9].
De altfel, exista multe INDICATIVE care contin sufixul FHM, fara sa aiba legatura cu mortii sau cu viii.
Ex: VE3FHM, WA3FHM, PA3FHM...
yo9igs scrie:Ce te-ai aprins asa? Era o gluma dl avocat.
In "regulament" nu se stipuleaza nimic in acest sens. Care "alt" regulament ?! Posteaza date concrete, art. si alin. , sa vedem si noi unde si-a expus ANCOM procedura dupa care aloca ei indicativele. Dar ai grija sa nu fie chestiuni generice si suave, ca de astea lumea e satula.yo9igs scrie: Degeaba dați exemple de indicative cu același sufix din alte tari, noi suntem în YO iar alocarea la noi se face după un alt regulament.
yo9igs scrie: Apropo de regulament, cum a alocat ANCOM YO3WL, fiind deja existent indicativul YR0WL?
yo9igs scrie:Ma retrag din discuție, am spus ce-am avut de spus.
yo3hjv scrie:Cei care l-au cunoscut pe titularul indicativului, cu siguranta nu il confunda in amintirile lor cu noul detinator. YO9WL ramane in amintirea celor care l-au cunoscut precum si intr-un concurs memorial care ii cinsteste urmele iar YO3WL este cine este si are un cuvant de spus in prezent.
yo9dl scrie: Suntem indreptatiti sa ne revoltam ca respectivul radioamator si-a dorit asta sau avem dreptul sa-l intrebam de ce a facut-o? Fireste ca nu, dar unii nu pot trai in afara chestiunii, din diverse motive, unul din acestea fiind invocarea unui soi de patriotism local cu tendinta de generalizare.
[...]
Memoria internetului are cateva poze in plus. Atat.
Era obligat noul posesor al indicativului YO3WL sa stie ceva despre YO9WL?
Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori