Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Aflati ce schimbari s-au operat la radioamator.ro. Comentariile si sugestiile dumneavoastra sunt binevenite.
YO3DLL
Mesaje: 57
Membru din: Joi Feb 17, 2011 9:14 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO3DLL » Mie Feb 26, 2014 1:17 pm

Buna ziua ,

Este absolut incredibil si abject ce se posteaza pe forum la rubrica VANZARI/CUMPARARI spre exemplu...
Nu pot intelege care este motivul pentru care nu se restrictioneaza accesul la postarea anunturilor numai radioamatorilor inregistrati desi majoritatea celor educati si cinstiti doresc asta ?...

Ultima postare care mi-a facut o sila peste masura, o aveti mai jos si dumneavoastra...

" Mesaj postat de MUISTU MUISTU
Data: Wed 26 Feb 2014 12:48:03 (ora Romaniei)
CE NU VA CONVINE STERGETI

Sa ma pis pe vit de bulangi..faceti voi bani sa va luati luminari la mamele voastre si la coopii vostrii MS ... Continuare
Pret informativ: 0 LEI

Adresa E-mail:
Telefon de contact:
Adresa de contact: sector de muisti
Informatii suplimentare "


CIPRIAN MAI CITESC SI COPII ACEASTA RUBRICA !!! BA CHIAR SI FEMEI !!!
TE RUGAM FA CEVA , ne-am saturat de junk-uri la vanzare dar mai ales de expresii scabroase !!!


Multumesc pentru atentie ~!
73 de YO3DLL - Liviu

yo3jx
Mesaje: 144
Membru din: Vin Sep 23, 2011 7:41 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde yo3jx » Mie Feb 26, 2014 2:50 pm

Propun un Registru National posibil in cooperare cu ANCOM prin care sa avem asociat la indicativ un CNP unic sau un cod PIN unic ce va fi secret si imperativ la acceptarea pentru postari. Desigur gratuit si fara conditionari ARR SRR FRR PCR SECU sau altele asemenea. SG. :arrow:

YO8DHD
Mesaje: 271
Membru din: Mie Iun 30, 2010 9:40 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO8DHD » Mie Feb 26, 2014 3:04 pm

Oricum azi a pus capac la toate. Daca nu ma inseala memoria pe forum la un moment dat s-a intamplat la fel. Se posta care si cum. Acum acest lucru este rezolvat. Probabil si aici la vanzari se va rezolva. Nu cred ca trebuie ingradit dreptul la postari, adica numai cei cu indicative au voie. Un cont creat ar rezolva problema postarilor prostesti indiferent daca exista sau nu un indicativ. Pacat ca se ajunge aici.

YO9IRF
Mesaje: 328
Membru din: Sâm Iul 21, 2012 4:43 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO9IRF » Mie Feb 26, 2014 3:18 pm

YO8DHD, a publica un anunt pe un site privat nu e un drept constitutional, ci un privilegiu la latitudinea detinatorului site-ului. Nu prea poti sa te duci la unul in casa in fundul gol, cantand manele, scuipand pe vesela si ciupind-o de fund pe nevasta-sa fara sa ai o parte din aceste drepturi ingradite, intr-un fel sau altul. Aici din pacate, Ciprian a uitat usa deschisa si nici nu prea-i pasa cand ii spun vecinii.

YO8DHD
Mesaje: 271
Membru din: Mie Iun 30, 2010 9:40 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO8DHD » Mie Feb 26, 2014 5:26 pm

Sunt de acord cu tine in cele spuse. Eu spuneam doar ca sunt destui oameni seriosi care nu sunt radioamatori cu indicativ intre cei care vand. A se vedea un anunt postat azi in care cineva vindea doua statii TK380 pe care el le-a cumparat pentru PMR, la fel cum sunt si exemple de detinatori de indicativ care sunt reclamati ca trag tepe. Nu comentez ca in PMR puterea la aceste echipamente este mult superioara limitei legale. Omul le-a scos la vanzare si poate e cineva interesat. La asta am facut referire nu la drepturi sau limitari ale acestora in functie de detinerea unui indicativ. Dupa cum ai spus si tu, fiind un site privat in ultima instanta, detinatorul lui este cel in masura sa ia decizia pe care el o considera de cuviinta. Noi ii multumim ca-si rapeste din timpul lui pentru a face acest site sa fie functional.

yo8siz
Mesaje: 21
Membru din: Vin Mai 18, 2012 5:20 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde yo8siz » Mie Feb 26, 2014 5:36 pm

Este oribila situatia in care s-a ajuns! Sub aceasta forma de manifestare NU se poate realiza nimic. In mod neasteptat(si nedorit) parca toata viata sociala a devenit un calvar, se pare ca este loc de convetuire numai pentru cei ce se hranesc din NESIMTIRE. 25 de ani de MASMEDIA "originala" si cultivata de o intelegere absurda a imparatiei banilor, ne-au adus pe majoritatea cetatenilor intr-o faza de fiinte dezumanizate. Am facut pasul istoric de la TVR(o amintire jalnica a ce poate insemna televiziune) la ANTENE(un dezastru al notiunii de "formatori de opinii", o cloaca perfecta de manipulat oameni); si, NU sunt singurii.
Nimeni si nimic nu poate opri aparitia pe un site a unor astfel de manifestari(exemplu, numai ziua de astazi!). Ciprian nu este cheia rezolvarii unor astfel de situatii. Omeneste, nu poate urmari permanent si prompt tot ce pot scrie tot felul de descreierati. Este necesara o actiune de protectie a site-ului radioamator.ro. Cred ca este necesar sa se formeze o "echipa" de "militieni" pentru acest site. Acestia, fiind in stadiul de moralitate impus, sa urmareasca permanent ce se scrie pe site si sa ia masuri atunci/acolo unde se impune. Se poate initia foarte usor blocarea accesului de pe IP-urile de unde se trimit mesajele neconforme, se pot bloca pe perioada limitata/nelimitata; se poate ajunge chiar si la "plangeri"(cu date concrete de identificare) la institutiile abilitate. Nu vad cum aceasta operatiune deosebit de ampla si disconfortanta poate fi facuta de un singur om-administrator. Trebuie sa ne fie clar ca manifestarile de tipul celor de la "vanzari" vor fi tot mai multe fiindca ... asta-i faza in care am ajuns.
Sandu

YO3DLL
Mesaje: 57
Membru din: Joi Feb 17, 2011 9:14 pm
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO3DLL » Mie Feb 26, 2014 6:13 pm

Domnilor,

Se pare ca undeva exista unele derapaje si de o parte si de alta. Citind reply-urile dvs. imi dau seama ca intradevar plaiurile noastre mioritice au o influenta cel putin deformata social si psihic vorbind, oricum insa anormala..Imi vorbiti despre libertatea media care nu trebuie restrictionata, despre militieni si posturi TV, despre dusmanii personale impotriva membrilor federatiei etc, dar uitati de bunul simt, educatie si limbajul exprimat uneori rubrica vanzari, despre gunoaiele postate delirant de des cu o repetitie demna de o mitraliera, lucruri mizere ce ne fac de rusine public in toata lumea ... Asta trebuie sa ne deranjeze..

Apoi cu restrictia la anunturi...Hmm, acest site se cheama radioamator.ro si se adreseaza exclusiv radioamatorilor !!! Sigur ca nu este oprit nimeni sa citeasca dar de postat ar trebui sa o faca numai radioamatorii sau simpatizantii ..O sa spuneti acum ca se ingradeste libertatea, opinia , libera circulatie si alte de acestea....VAX !!! Vedeti daca la mama democratiei in SUA , la ARRL cea ce este adica asociatia cea mai mare si importanta din America ce reprezinta tot continentul radioamatoricesc vorbind, puteti sa postati un anunt fara sa fiti inregistrati si verificati inainte..Nimic nu se poate face fara , doar sa cititi...
Foarte simplu..Cine vrea sa posteze trebuie verificat si admis eventual... Ca aici la forum unde nu mai posteaza nimeni cuvinte jignitoare sau aiurea... Candva era liber ca la anunturi si uneori ( des ) exprimarea sub protectia anonimatului era la fel de indecenta ...
Ca sa concluzionez asi spune ca " traim intr-o tara frumoasa, pacat ca este locuita "...

O seara buna va doresc...Liviu
73 de YO3DLL - Liviu

YO8RFS
Mesaje: 125
Membru din: Lun Iun 21, 2010 9:06 am
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO8RFS » Mie Feb 26, 2014 8:57 pm

Cred ca s-a facut o greseala cu permiterea postarii libere la rubrica anunturi. Si asta pentru mentinerea ratingului acestui site. Ciprian, sincer nu cred ca merita sa-ti distrugi munca pentru citiva dolari in plus.
Mai e un pic si vom fi invadati cu anunturi comerciale gen: vibratoare ....femei gonflabile, viagra...si alte asemenea. Ca altfel va trebui sa stea adminul 24/24 cu ochii pe monitor sa stearga mizeriile. Oricum....trebuie sa faci ceva. Asta e parerea mea.... si poate si ale altora.
Cu stima,
Tic, YO8RFS

Avatar utilizator
n2yo
Site Admin
Mesaje: 1007
Membru din: Joi Iun 10, 2010 12:17 am
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde n2yo » Joi Feb 27, 2014 12:49 am

Pentru YO8RFS. Apreciez comentariul, dar regula cu "postarea libera" nu a fost luata pentru "mentinerea ratingului" si nici pentru "cativa dolari in plus", ci pentru folosul dv personal si al altor sute sau mii de actuali sau viitori radioamatori, ori simpatizanti ai acestui hobby, si s-a facut cu pretul consumarii catorva sute de ore anual cu programarea si intretinerea acestei sectiuni. Si pentru insinuarile pe care le-ati facut, am facut o verificare sumara din a rezultat cam asa:
Anunturi gratuite publicate de YO8RFS (V/C/D): 19/6/2
Mesaje de multumire de la YO8RFS pentru serviciul gratuit pe care il foloseste din 2011 incoace: 0
Articole scrise de YO8RFS pentru radioamator.ro: 0
Oferte de donatii din partea lui YO8RFS care sa compenseze o parte din cheltuielile ocazionate de exploatarea serverului web: 0
Oferte pentru servicii personale voluntare din partea lui YO8RFS care sa imbunatateasaca sectiunea de Mica publicitate sau alte sectiuni de la Radioamator.ro: 0

YO3DLL intr-o postare anterioara comenta despre site-ul ARRL unde se pot pune anunturi de mica publicitate numai dupa o inregistrare anterioara, insa e bine de stiut ca site-ul cu cel mai mare trafic de anunturi ham radio de Mica publicitate este http://swap.qth.com/ intretinut de Scott KA9FOX. Vedeti acolo cum se face autentificarea.

O sa pregatesc un text care sa stea permanent intr-o zona vizibila pe site prin care anunt ca astept colaborarea unor moderatori voluntari care sa puna umarul la intretinerea sectiunii de Mica publicitate. Pana atunci insa, cei interesati sa dea o mana de ajutor sunt rugati sa ma contacteze la adresa webmaster@radioamator.ro pentru a primi detalii suplimentare.

Multumesc tuturor pentru preocuparea de a imbunatati Mica publicitate YO, dar si celelalte sectiuni de la Radioamator.ro.

73s de Ciprian N2YO

YO8RFS
Mesaje: 125
Membru din: Lun Iun 21, 2010 9:06 am
Contact:

Re: Anunturi/Vanzari/Cumparari/Diverse

Mesajde YO8RFS » Joi Feb 27, 2014 4:38 pm

Corecte statisticile facute pentru mine, care nu difera cu nimic fata de cele ale citorva sute de useri ce au folosit corect serviciile acestui site. Pentru folosirea de catre mine a serviciilor sitului primeste te rog multumirile mele publice.
Sincer, ma surprinde masura ce vrei sa o iei. Nu cred ca ii va descuraja pe nenorocitii ce polueaza situl.Poate inteleg eu gresit notiunea de free, dar valoarea este data tocmai de respectarea regulilor nu de lipsa lor.
Cu stima,
Tic YO8RFS


Înapoi la “Noutati, critici si sugestii (despre radioamator.ro)”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 12 vizitatori