660 de ani de la ......

Diplome de radioamatori mai vichi sau mai noi - regulamente, poze, colectii
YO3JW
Mesaje: 559
Membru din: Joi Noi 15, 2012 9:12 am
Contact:

660 de ani de la ......

Mesajde YO3JW » Joi Sep 17, 2020 1:41 pm

Poate nu toata suflarea radioamatoricesaca citeste rubrica din dreapta cu anunturi!
Cei de la CSTA Suceava au decis sa elibereze o diploma.
Conditiile de obtinere sunt descrise la https://www.radioamator.ro/info/949.pdf
Am observat in ultimile trei ziie, in fiecare zi, au aparut noi staii. Dimineata si dupa amiaza in 80m.
Banda de 40m este este mai putin folosita, de asemenea si modul de telegrafie.
Indicativul special YR660BOG a fost prezent in toate cele trei zile. Celalalt indicativ obligatoriu inca nu l-am auzit.(poate este incuiat clubul la YO8KGA si eventuali doritori nu pot ajunge sa opereze !)
Din cele cunoscute de mine moldovenii sunt oameni mandri. Poate vor si ei sa sarbatoreasca evenimentele petrecute cu sute de ani in urma. Doar este istoria lor. O pot face si aici participand la traficul diurn in care se aminteste de 660 ani de la aparitia Principatului Moldovei.
Sa aveti propagare!
73 Pit YO3JW

YO8CT
Mesaje: 8
Membru din: Joi Iul 22, 2010 12:52 pm
Contact:

Re: 660 de ani de la ......

Mesajde YO8CT » Lun Sep 21, 2020 9:13 am

Buna dimineata Pit ,

Incep prin a-ti multumi pentru sprijinul deosebit acordat in buna desfasurare a acestei actiuni .
Sunt convins de faptul ca diploma si qsl-ul concepute de tine vor fi apreciate de viitorii detinatori .
In legatura cu activitatea desfasurata de catre sectia de radioamatorism din cadrul C.S.T.A. Suceava
( YO8KGA ) doresc sa-ti precizez faptul ca ea se desfasoara in conformitate cu reglementarile emise
de catre forul tutelar ( M.T.S. ) , reglementari conforme cu situatia sanitara existenta in tara in aceasta perioada de pandemie . Cu toate ca are probleme de sanatate destul de serioase instructorul sectiei ( Vasile , YO8NR ) desfasoara o activitate intensa la club : curs de telegrafie cu o grupa de copii care invata telegrafie , antrenament cu cei avansati in domeniul telegrafiei , revizie la antene si echipamente precum si trafic radio in cadrul actiunii initiate de catre club ( Diploma “Principatul Moldovei” - 660 de ani de la prima atestare documentară a Moldovei independente ) . Datorita situatiei sanitare existenta in acest moment regulile de desfasurare a activitatii in club nu permit accesul a mai mult de 4 persoane simultan in camera in care acesta isi are sediul . Cu toate aceste probleme existente Vasile (YO8NR) activeaza aproape zilnic indicativul YO8KGA in benzile de 80 si 40 m in modul de lucru cw . Pana astazi s-au realizat cateva sute de qso-uri in acest mod de lucru . Indicativul YO8KGA a fost activ si in modul de lucru ssb fiind operat de catre colega noastra de club Dana (YO7HKM) , ultima data duminica , 20.09.2020 , timp de aproximativ doua ore . In continuare cele doua indicative obligatorii pentru obtinerea diplomei ( YO8KGA si YR660BOG ) vor fi prezente in eter oferind posibilitate doritorilor sa realizeze qso-urile necesare obtinerii diplomei .
Incei prin a-ti multumi inca o data pentru ajutor si pentru interesul manifestat fata de actiunea realizata de catre membrii clubului C.S.T.A. Suceava . Doresc sa-mi exprim admiratia si multumirile si pentru radioamatorii din districtul radio 8 care contribuie activ la buna desfasurare a actiunii , demonstrand inca o data faptul ca moldovenii stiu sa stranga randurile cand este vorba de promovarea numelui aceste slavite dar si greu incercate regiuni a Romaniei , Moldova ... !
Cu stima ,

Cristian TOSU - YO8CT


Înapoi la “Diplome”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator