Diploma "Field Day Tuzla 2023" - Câteva precizări

Diplome de radioamatori mai vichi sau mai noi - regulamente, poze, colectii
YO3ITI
Mesaje: 413
Membru din: Vin Dec 11, 2020 9:09 pm
Contact:

Diploma "Field Day Tuzla 2023" - Câteva precizări

Mesajde YO3ITI » Mie Oct 04, 2023 6:50 pm

Dragi colegi, prieteni,

Am primit mai multe solicitări (aproximativ 6) în ultimele zile de la diverși radioamatori pentru a genera diplome cu indicativul dumnealor deși cei care m-au rugat nu au avut nici un QSO realizat cu oricare dintre cei care am fost la Tuzla în septembrie.

Desigur este măgulitor și mă încearcă un sentiment deosebit de plăcut când, în favoarea solicitărilor amintite, mi se aduce argumentul că diplomele arată foarte bine (deși mie nu mi se pare că sunt extrem de reușite fiind făcute în mare grabă și fără prea multă atenție pentru detalii), dar, cu părere de rău, nu am cum să creez diplome pentru cei care nu au avut QSO-uri. Aș dori să se înțeleagă că aceste diplome sunt generate doar pentru indicativele operatorilor care au avut amabilitatea să ne contacteze și să devină, astfel, participanți la acest eveniment, făcându-ne onoarea să ne ofere un pic din timpul dumnealor. Pe scurt, nu putem da diplome de participare celor care... nu au participat.

Dacă exisă, însă, doritori să îi ajut fie cu realizarea graficii pentru diplomele dumnealor, fie cu ceva tutoriale Photoshop și Illustrator, îi ajut cu mare drag, în limita timpului disponibil.

Cu regret și în speranța că am fost înțeles în sensul corect.

Al dv, Miron
YO3ITI
====================
73 de YO3ITI

Înapoi la “Diplome”

Cine este conectat

Utilizatori care navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori