hamradioshop.ro

Call Book YO

Introduceti indicativul YO si apasati butonul "Cautare". Puteti obtine adresa de contact a titularului unei autorizatii de radioamator, adresa E-mail si chiar poza radioamatorului

ex. YO4KCA
Nota: Adresa E-mail (in cazul in care exista) va aparea in format grafic (ca o mica poza). In acest fel aplicatiile internet cunoscute sub numele de spambots (SPAM Robot Search Engines) nu vor putea colecta automat adrese pentru a genera spamming (expediere de mesaje nesolicitate). De asemenea, din aceleasi considerente adresa mail nu este click-abila.
Puteti vedea radioamatorii care au poza in Call Book vizitand ALBUMUL FOTO YO
Lista radioamatorilor YO pe judete poate fi accesata in aceasta pagina

Stimati radioamatori YO,

Ne straduim sa mentinem cat mai adusa la zi baza de date cu indicative de radioamatori YO si in acelasi timp sa protejam datele dumneavoastra personale. In acest moment exista 9865 indicative YO in baza de date, dintre care 4913 sunt autorizate de ANCOM, 2086 au poze in format electronic si 2702 au setata o adresa postala E-mail.

In ultimele 24 de ore au fost modificate sau introduse 0 indicative, iar in ultimele 3 zile au fost actualizate 1 poze.

Lista statiilor YO s-a intocmit pe baza informatiilor existente la Agentia Nationala de Comunicatii (radioamatorii care si-au reinoit autorizatiile de radioamator pana la data curenta), a modificarilor efectuate, precum si a cererilor de a fi trecuti in lista a noilor autorizati.

Baza de date contine si indicative care au fost autorizate pentru perioade scurte de timp (DXpeditii, concursuri, evenimente deosebite). De exemplu YP3A. Motivul este ca multi radioamatori straini cauta "QSL info" pentru aceste indicative speciale.

In plus fata de datele existente la ANCOM, multe inregistrari contin numele, adresa postala de contact, adresa E-mail si o fotografie in format electronic. Puteti cere introducerea de noi indicative chiar in acesta pagina. Radioamatorii care au un cont activ pe site pot sa-si actualizeze singuri informatiile prezente in call book.

Daca ati constatat ca exista informatii incorecte sau daca detineti un indicativ autorizat dar nu exista in baza de date, va rugam sa completati formularul de mai jos. Va rugam sa intelegeti ca validarea acestor informatii este un proces care poate dura uneori chiar si cateva zile. De cele mai multe ori insa, actualizarea bazei de date se va face in foarte scurt timp, uneori in cateva minute.

In cazul cand doriti introducerea indicativului dvs. in call book dar nu doriti sa apara anumite date personale asociate cu indicativul dumneavoastra, mentionati in caseta de comentarii acest lucru. Daca sunteti deja inclus in call book, oricand puteti sa eliminati anumite date personale, sa oferiti numai un continut minimal (indicativul si judetul) sau chiar sa stergeti complet datele si indicativul din baza de date.

Cateva detalii pentru fotografia care doriti sa va reprezinte. Aceasta trebuie sa fie in format JPG si sa aiba dimensiuni rezonabile. Fotografia va fi redimensionata automat la 800x600. Imaginea trebuie sa aiba mai putin de 1MB, altfel va trebui trimisa prin email. Poza trebuie sa reprezinte titularul autorizatiei. Pentru indicativele de club sau pentru indicative speciale, se recomanda o fotografie a cladirii, amplasamentului, unui grup de operatori autorizati sau orice alta imagine care reprezinta contextul pentru care s-a eliberat acea autorizatie.

Va rugam sa actualizati codul postal potrivit potrivit normelor Postei Romane

Indicativ
Clasa de autorizare
(aceasta informatie nu va fi afisata in call book)
Nume
(asa cum apare in autorizatie)
Adresa postala
(pentru primirea de QSL-uri)
Codul postal
(potrivit noilor norme ale Postei Romane)
ATENTIE! Pentru cei care au abonament la CASUTE POSTALE (P.O. Box) codul este special atribuit oficiului postal unde exista abonamentul. Nu se introduce codul strazii sau cel de la domiciliu!
Judet
Adresa E-mail
(Obligatorie in acest formular. Trebuie sa fie valida. Un mesaj va fi trimis spre aceasta adresa)
Sunteti de acord ca aceasta adresa E-mail sa fie prezenta in call book YO? DaNu
Fotografia in format JPEG
Max 1MB
Comentarii
(Indicatii pentru call-book manager. Nu apar in rezultatul cautarii)
Conform Regulamentului de radiocomunicatii pentru serviciul de amator din Romania modificarile de adresa se comunica la autoritate care a eliberat autorizatia (ANCOM). Faptul ca in baza da date pe internet aveti adresa modificata nu inseamna ca sunteti in legalitate.
Introduceti acest numar
Atentie - Procesarea datelor din acest formular nu este automata. Verificarea si introducerea lor in call book poate dura de la cateva minute la cateva ore, sau chiar zile. Dupa efectuarea modificarilor in call book veti primi un email de confirmare.
Trimitand aceste date pentru call book-ul Radioamator.ro, sunteti de acord ca aceste informatii vor deveni publice si vor putea fi accesate pe site-ul Radioamator.ro.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact