l
hamradioshop.ro

Call Book YO

Cauta un indicativ:

Stimati radioamatori YO,

Bun venit pe pagina de call book a radioamatorilor YO.
Ne straduim sa mentinem cat mai adusa la zi baza de date cu indicative de radioamatori YO si in acelasi timp sa protejam datele dumneavoastra personale.
In acest moment exista 10291 indicative YO in baza de date, dintre care 4735 sunt autorizate de ANCOM, 1859 au o fotografie in format electronic si 2801 au publica o adresa postala E-mail.

In ultimele 24 de ore au fost modificate sau introduse 0 indicative, iar in ultimele 3 zile au fost actualizate 1 poze.

Lista statiilor YO s-a intocmit pe baza informatiilor existente la Agentia Nationala de Comunicatii (radioamatorii care si-au reinoit autorizatiile de radioamator pana la data curenta), a modificarilor efectuate, precum si a cererilor de a fi trecuti in lista a noilor autorizati.

Baza de date contine si indicative care au fost autorizate pentru perioade scurte de timp (DXpeditii, concursuri, evenimente deosebite). De exemplu YR8D. Motivul este ca multi radioamatori straini cauta "QSL info" pentru aceste indicative speciale.

In plus fata de datele existente la ANCOM, multe inregistrari contin numele, adresa postala de contact, adresa E-mail si o fotografie in format electronic.
Puteti cere introducerea sau corectarea informatiilor pentru indicative accesand formularul de actualizare.

Va rugam sa intelegeti ca validarea acestor informatii este un proces care poate dura uneori chiar si cateva zile. De cele mai multe ori insa, actualizarea bazei de date se va face in foarte scurt timp, uneori in cateva minute.

In cazul cand doriti introducerea indicativului dvs. in call book dar nu doriti sa apara anumite date personale asociate cu indicativul dumneavoastra, nu completati acele campuri. Daca sunteti deja inclus in call book, oricand puteti sa eliminati anumite date personale, sa oferiti numai un continut minimal (indicativul si judetul). Daca doriti sa stergeti complet datele si indicativul din baza de date, va trebui sa trimiteti un mesaj prin formularul de contact.

Sectiunea de call book contine o lista cu radioamatorii YO impartiti pe judete, o lista cu radioamatorii receptori si o lista cu radiocluburile si asociatiile de radioamatori. Deasemenea este prezenta si o pagina cu fotografiile radioamatorilor ce au dorit sa aiba o poza in format electronic.

Formular de introducere / reactualizare
Radioamatori YO pe judete
Album foto YO
Radioamatori receptori
Cluburi si asociatii YO

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact