hamradioshop.ro
1980498354

Introducere / reactualizare Call Book YO

Cauta un indicativ:

Stimati radioamatori YO,

Prin formularul de mai jos, aveti posibilitatea de a trimite informatii in call book-ul YO. Completarea completa si corecta a formularului, ofera un plus statiilor ce doresc sa va trimita un QSL direct! Cu toate acestea, campurile "Indicativ", "Judet" si "E-mail" sunt obligatorii in acest formular!

Întrucât adresa postala trebuie să aibă un format ușor de înțeles și din partea altor țări, vă rugăm să completați adresa ca în exemplul următor: Str. gen. Popescu, nr .6, Bl. R5, Scara C, Ap. 8.
Urmatorul pas este sa completati codul postal potrivit normelor Postei Romane, si in final localitatea dvs. si judetul.

Va rugam sa respectati aceste cerinte, pentru ca in final informatiile vor rezulta automat in forma Str. gen. Popescu, nr .6, Bl. R5, Scara C, Ap. 8, RO-209912 Pitesti, jud. Arges

Cateva detalii pentru fotografia care doriti sa va reprezinte. Aceasta trebuie sa fie in format JPG si sa aiba dimensiuni rezonabile. Fotografia va fi redimensionata automat la 800x600. Imaginea trebuie sa aiba mai putin de 2MB, altfel va fi rejectata automat. Poza trebuie sa reprezinte titularul autorizatiei. Pentru indicativele de club sau pentru indicative speciale, se recomanda o fotografie a cladirii, amplasamentului, unui grup de operatori autorizati sau orice alta imagine care reprezinta contextul pentru care s-a eliberat acea autorizatie.

Indicativ
Nume si prenume
(asa cum apare in autorizatie)
Adresa postala
(pentru primirea de QSL-uri)
Codul postal
(potrivit noilor norme ale Postei Romane)

ATENTIE! Pentru cei care au abonament la CASUTE POSTALE (P.O. Box) codul este special atribuit oficiului postal unde exista abonamentul. Nu se introduce codul strazii sau cel de la domiciliu!
Localitate
Judet
Adresa E-mail
(Obligatorie in acest formular. Trebuie sa fie valida. Un mesaj va fi trimis spre aceasta adresa)
Sunteti de acord ca aceasta adresa E-mail sa fie prezenta in call book YO? DaNu
Fotografia in format JPEG
Max 1MB
Comentarii
(Indicatii pentru call-book manager. Nu apar in rezultatul cautarii)
Conform Regulamentului de radiocomunicatii pentru serviciul de amator din Romania modificarile de adresa se comunica la autoritate care a eliberat autorizatia (ANCOM). Faptul ca in baza da date pe internet aveti adresa modificata nu inseamna ca sunteti in legalitate.
Introduceti acest numar     
Atentie - Procesarea datelor din acest formular nu este automata. Verificarea si introducerea lor in call book poate dura de la cateva minute la cateva ore, sau chiar zile. Dupa efectuarea modificarilor in call book veti primi un email de confirmare.

Trimitand aceste date pentru call book-ul Radioamator.ro, sunteti de acord ca aceste informatii vor deveni publice si vor putea fi accesate pe site-ul Radioamator.ro.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact