hamradioshop.ro

CUPA BUCOVINEI, Editia VI-a 25.0ct.2021


Radioamatorii bucovineni organizeaza in data de 25 octombrie 2021 editia a VI-a a Concursului „CUPA BUCOVINEI” dedicata sarbatoririi „Zilei Bucovinei”.

Cu aceasta ocazie, radioamatorii bucovineni lanseaza invitatia catre toti radioamatorii de a participa la acest concurs, in banda de 80m, in data de 25.10.2021 intre orele 15.00-17.00 UTC.

In perioada 19.10.2021 – 28.11.2021 va fi activ indicativul special YR8BA care promoveaza Concursul “Cupa Bucovinei".

Detaliile se pot accesa de pe website-ul https://www.qrz.com/ introducand indicativul special YR8BA. Regulamentul concursului Cupa Bucovinei se mai poate accesa direct de pe adresa website: http://www.hamradio.ro/ si https://www.radioamator.ro/.

Scopul principal al acestui concurs este stimularea interesului radioamatorilor pentru fostele regiuni istorice ale Romaniei si in special pentru regiunea istorica BUCOVINA. Totodata se doreste promovarea interesului pentru cunoasterea istoriei „Tinutului Manastirilor” ca simbol al identitatii europene a romanilor.

Nu in ultimul rand, urmarim intarirea legaturilor de prietenie dintre radioamatorii din Romania si realizarea unor punti de legatura bazate pe respect si incredere cu radioamatorii bucovineni din tarile vecine.

Cu stima deosebita,
YO8SGM - Marian

Nu exista comentarii postate.
Comentarii (0)  

Scrieti un mic comentariu la aceasta postare!  

Opinia dumneavoastra va aparea sub postarea "CUPA BUCOVINEI, Editia VI-a 25.0ct.2021 "
Comentariul trebuie sa se refere la continutul acestei postari. Mesajele anonime, cele scrise sub falsa identitate, precum si cele care contin (fara a se limita la) atac la persoana, injurii, jigniri, expresii obscene vor fi sterse iar dupa caz se va ridica dreptul de a posta comentarii.
Comentariu *
 
Trebuie sa va autentificati pentru a putea adauga un comentariu.

Copyright © Radioamator.ro. Toate drepturile rezervate. All rights reserved
Articole | Concursuri | Mica Publicitate | Forum YO | Pagini YO | Call Book | Diverse | Regulamentul portalului | Contact